Last news in Fakti

19 Септември, 2017 11:49 2 212 0

Река от мляко потече през ... (СНИМКИ)

  • река-
  • мляко-
  • река от мляко-
  • индиана-
  • сащ

Необичайната река се появила след инцидент в завод за преработени храни

Всеки знае поне една фантастична приказка или история, в която се разказва за растения, по които растат необичайни храни и лакомства или водни басейни, които вместо с вода са пълни с мляко например.

Точно такава вълшебна река — пълна с мляко — потече през американския щат Индиана.

Причината за необичайното явление обаче, съвсем не е толкова фантастична и магическа. Млякото всъщност идва от местен завод за преработени храни, където били разлети около 300 галона мляко, което попаднало в близкия поток.

От службата за справяне с извънредни ситуации в град Типтън публикуваха снимки на инцидента във Facebook. На тях се вижда как поточето Цицерон Крийк се е превърнало в река от мляко след инцидента.

В публикуваният текст към снимките се казва, че в почистването на потока незабавно са се включили екипи от различни агенции и щатски служби, включително противопожарната служба, полицията, шерифската служба и местната компания, грижеща се за водоснабдяването и канализационната система на град Типтън.

По време на акцията са били източени повече от 14 000 галона мляко и вода, преди потокът отново да възвърне естествения си цвят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА