30 Септември, 2017 15:59 13 415 50

Сузанита: Аз книги не чета! (ВИДЕО)

  • сузанита-
  • скандален-
  • орхан мурад-
  • песен-
  • книги-
  • не чета-
  • изпълнителка

След време аз ще докажа коя съм и няма да бъда дъвката на обществото, убедена е тя

"Книги не чета", сподели 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад — Сузанита по време на гостуването си в съботното сутрешно предаване на Нова телевизия "Събуди се".

„Като по-малка мечтаех цяла България да говори за мен, да бъда известна. Просто исках да се говори за мен”, сподели тийнейджърката, която може да се каже, че успя да осъществи тази своя детска мечта.

Откакто в интернет се завъртя клипа към песента ѝ "Луцифер и Буда", обществото внимание падна върху нея и името ѝ започна редовно да се споменава в медиите и в социалните мрежи, макар и с негативен и осъдителен тон.

Последната музикална изява на момичето отново стана повод за бурни гневни реакции и възмущение. Парчето ѝ с Андреа — "Строго забранено" и видеоклипът

Преценете сами дали общественото възмущение е оправдано:

Независимо от всичко, Сузаните не се притеснява от осъдителното отношение на хората, дори напротив. Тя сподели, че е много щастлива от факта, че е станала популярна и известна.

„Ето, че с един клип и с един скъсан чорапогащник всичко става“, коментира младата изпълнителка за първото си парче, добавяйки, че целта ѝ е била именно да предизвика скандал.

„След време аз ще докажа коя съм и няма да бъда дъвката на обществото”, убедено заяви Сузанита.

На въпроса дали би могла да бъде пример, Сузанита отговори, че децата си имат родители, които да ги възпитават. „Аз съм живо доказателство, че трябва скандал“, коментира тя.

14-годишната ученичка сподели още, че в училище се справя добре, учителите били доволни от нея, а със съучениците си се разбирала.

Дъщерята на Орхан Мурад за пореден път си призна, че четенето не е силната ѝ страна и го е зарязала.

„Книги не чета. Книги преди съм чела, но в момента не чета книги. Не ме „влече” четенето на книги, предпочитам да гледам филми”, обясни Сузи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ico

    44 11 Отговор
    За кво ти е да четеш,виж как добре ти се получават нещата
  • 2 Ай сектир ма булка

    65 3 Отговор
    Не ходи на кино щото там филмите са със субтитри,само по телевизора гледа по-лесно и е.
  • 3 Варна

    70 4 Отговор
    Прилича ми на "продуктово позициониране"... - На определени части от тялото. Ако отстраниш това подобие на музика ще заприлича на клип за едни филми след 23 часа.

    - Близането на женски задници от момичета в клип, при това изпълнено от малолетни, плаче за прокуратурата!
  • 4 Пазарен Либерализатор™

    66 3 Отговор
    Коври статисти по бански и с ТОКЧЕТА на басейн! се ближат по задниците и си цедат диня у устите, Андреа се въргаля из лехата с магданоз, на кьоравия щерката очевидно получава гърч или танцува по този начин, че да си изтресе бълхите от дирника, чалга и глюкоза, семпла евтиния.
    Предлагам да изпратим Сузанита на детската Евровизия, ще изтепаме рибата!
  • 5 Само така

    41 5 Отговор
    Екстра си е ,става и за дънене вече !
  • 6 Палко

    57 1 Отговор
    "Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся'' а освен с пеене което не и се отдава да започва да се учи да "свири"!!!
  • 7 гост

    39 2 Отговор
    Скандалът е евтин и сигурен начин да станеш известен, но става все по-труден за постигане. Пример: Азис си изгради скандален образ, но ако някой днес се изявява като травестит на екрана, никой няма да му обърне внимание защото вече е изтъркано. PR-ите непрекъснато търсят начин за създавене на интерес и в случая с образа на "изпуснатата малолетна чалгарка" успяха да генерира огромен интерес и колкото и да не ни харесва - успешен "продукт".
    Разсъждавайте така: с всяко коментиране, споделяне, гледане на клип -тези хора изкарват пари. Тоест НИЕ финансираме това, затова съществува и се предлага!
  • 8 Чи ки на на

    28 2 Отговор
    Мноооо к..ви мноооо нещо направо ми иде да го набухам на телефона в буксата за зарядното ха ха ха
  • 9 ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ

    39 3 Отговор
    Мила Родна картинка,очаквайте я след години по разните му там Бай Брадър,Вип Брадър,Ферми,ТКЗС-та и всякакви други реалити сапунки!!!
  • 10 Зиро

    2 39 Отговор
    Браво, Сузи - ти сбъдна мечтата си... сега куцо и сакато говори за теб...едната по-голяма част бълва слюнкии и те плюе, втората не и дреме, а третата е твой фен. Да ти призная, не съм ти луд фен, но искренно ме кефиш, песните ти са монотонно диско-рап, кефят ме, защото стила ти е индивидуален и ярко запомнящ си. Ако изпееш "Заблеяло ми агънце", признавам ще ме втрещиш от изненада и ще ти стана и фен. Но електронния Рап стил ала Сузи също ми допада поне на моменти. Аз обичам доста стилове, макар да съм традиционалист, че нашенската орнаментно богата музика е най-присърце в се Моа. Браво на теб - ти си истинска героиня готова да изплува в света на шоу-бизнесса, без да и дреме за електоралните страсти...така са започнали не един сега световно известни изпълнители и групи, тръгвайки по нестандартното, но инивидуално изпълнение. Дерзай чадо, с теб да е Аполон - Бога на дъ Мюзик!

    Коментиран от #19

  • 11 Чичо

    34 1 Отговор
    Добре де, на тая малолетна и е толкова акъла, но къде е вашия и на ония недоразумения от Нова, та я правите "звезда"!

    Коментиран от #17

  • 12 Кобрата

    34 3 Отговор
    То в България единственият начин някой да те забележи e, да се занимаваш с цигания и п...растия, все такива мухльовци са на почит...
    Добре, че Орхан Мурад не може да види какъв б...ук е създал, че ще го е срам да се показва пред хората
  • 13 МАК

    36 2 Отговор
    Поредната израстваща безполезна чалгарска куха кифла , която ще се счита за ЕЛИТ! Лошото е че по младото поколение почва да подражава на такава личност , което отново говори за упадъка на обществото, което е жалко!!
  • 14 Гост

    18 2 Отговор
    Не ме занимавайте с глупости!!!
  • 15 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 4 Отговор
    Коя си?ше докажеш че обичаш домби и коката повече от баща си хахаха...знаете какво е домби нали?по голяма дупка от 90 години работеща до днес няма...а може би ше пишеш от какао мама не ме е родила толкова хубава че да ходя пеш
  • 16 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    13 2 Отговор
    Ставаш на 14 тунинговаш се и си елита вече хахахахах
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 сузка зузка

    19 2 Отговор
    А е мнооо ясно че книги няма да чета нали вече съм прочетена книга...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    15 3 Отговор
    Отиваш на входа на лъскавата чалга и ти искат лична карта а ти казваш че си малолетна но искаш да си вътре а управителя вика полиция и я прибира а тя цирика аз съм елит елит знайш кои е баща ми хахахах
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ташунко

    24 1 Отговор
    Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся.

    Коментиран от #24, #27

  • 23 Гоуст

    20 1 Отговор
    За тоз б....к не си заслужава дори да се хабя да пиша коментар и да изказвам мнение
  • 24 Клувтунь

    6 1 Отговор

    До коментар #22 от "Ташунко":

    : ) Мнооого права дума батле...
  • 25 Нео Инфантил Тъпкач

    14 1 Отговор
    Не се ли наядохте на ЧАЛГА?! Гълтайте - гъъълтайтеее, до насита! Иде детско порно от Сузанита....
  • 26 gnida

    18 1 Отговор
    То е ясно , че книги не чете детето ... Как ще си разваля чалга културата ....
  • 27 пилето

    2 10 Отговор

    До коментар #22 от "Ташунко":

    Да, ама "русо, гладно нема...!". Не е тъпичка Зузанка, много е умничка, даже. От сега е разбрала, че в живота е не, колко книги си прочел, колко дипломи имаш, а какво си постигнал от мечтите си! Тя вече е постигнала едната - станала е известна.... Предполагам, че със следващия клип ще се увеличи славата - и в двете посоки - критики и фенове. А, относно социуса, паричките нема да я избегнат - ако не пробие шеметно като звезда, все някой чичко-паричко от родния Ъндърграунд ще я поиска и нема да проси по 500 лева на месец да чака мизерно да и хвърлят работодатели и да живее като животно в родината си. Тук няма читави горе. И да си завържеш очите и да стреляш с картечница по политиците, един да не пропуснеш, пак е малко....! Дори и заради няколко закончета, които са узаконили Лапачите на държавна издръжка....!

    Коментиран от #29

  • 28 Алфа Ромео

    13 2 Отговор
    Вече има законно и легално детско порно....
  • 29 Ташунко

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "пилето":

    Да, вярно е, но за това не е виновна държавата а мъжете ненаситни, в това число и аз.А пък лафа си е лаф, не съм го измислил аз.
  • 30 Shmeker

    10 1 Отговор
    Абе последните няколко години супер безлични и безсмислени парчета правят. Ся то от толкоз парадиране и чупки и клипът е о.ран. Сузанита ли е там ква е, май и за певачка не става щото срича нещо. Но може да се пробва в друг бизнес с по-голям успех.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 месара

    19 2 Отговор
    то за да четеш книги , трябва да можеш да четеш , а що се отнася до това че си мечтала България да говори за теб , и да знае коя си - ами вече се говори и се знае коя си - оставаш си дъвка но и парцал , кофа за смет , и играчка на чичковците с дебели портфейли ( като всички чалга кифли ) ! баща ти и майка ти те сложиха на щанда за продан , ние ще гледаме каква ти е цената .
  • 33 Кодор Толев

    3 3 Отговор
    Хм, ако бяхме нация от п€€ра$и и трав€$тити таа торба косми и кокали нямаше да я знае никой... Явно в БГ са само хетеро-мъже, щото гледам таа п@ч@вр@ на тва залага...
  • 34 Орхан Мурад

    14 1 Отговор
    Сузи, а обичаш ли да свириш на дудук? :-))
  • 35 Мъкаа

    13 3 Отговор
    Добре,че баща и е кьорав,че ще се самообеси и ще изчезне безкрайно.
  • 36 Vasik Atanasova

    15 2 Отговор
    той баща и е виновен
    че е разгащена така
    слушах го че така се ставало певица
    дори е сравни с мадона
    нека моята дъщеря на 14 години да прави такива неща
    че да види какъв бой ще и дръпна
  • 37 Иван Господинов

    16 1 Отговор
    Това си е направо софт порно. Остана само да излизат балончета с цените на услугите над всяка "дама" от клипа.
  • 38 Музика ли бе?

    20 1 Отговор
    Това е много далеч от музика! Това са арабски тъпани + порно, при това гейско, но това НЕ Е МУЗИКА! В България музика вече не се прави отдавна! Аз ако искам да гледам порно, ще си пусна и ще си гледам, ама като искам да си пусна българска музика то просто няма такава нова от години
  • 39 Музика ли бе?

    18 2 Отговор
    Пайнер съсипа държавата и направи много пари от това!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Госпожицата​.

    7 1 Отговор
    Аз книги не чета за сметка на това правя с.....
    със уста.
  • 42 Galskiq

    8 1 Отговор
    Ххаха Това песен ли беше или някакво софт порно ?
  • 43 Луи дьо Фюнес

    12 3 Отговор
    Защо и са книги на пубера? Нали ако научи буквите, ще разбере че не е дъвка, а храчката на боклуците в обществото, изплюта в нужника?!?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 гост

    5 1 Отговор
    обичам к..вите, ама това са долни магистрални проститутки, парцали...
  • 47 аааааааа

    6 1 Отговор
    не четеш, но го лапаш от малка, а?
    а бащи те защитава, защитава...
    цигания..
  • 48 Тъпкала донка кифтета и станала дебела

    3 1 Отговор
    Ся не забравайти че тва е жената на оня националиста къде чернио ше го напрай труден за рисуване и труден за събиране. Та она прави дуети с цигани, турци , негри, и секва сган он па разправя че мрел за бг и са почнааа и детско порно да праат. Те така са нещата у бълхария
  • 49 gostenin

    4 1 Отговор
    че таа не мое да пее бе хора. вии глухи ли сте.
    на тиа сички ц.цити им беха увиснали бе хора .вии слепи ли сте
  • 50 Людмата

    0 1 Отговор
    Супер си Сузи ! Чакам 3 песен !