Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 15:40 2 092 1

Кучето с най-дългия език в света (ВИДЕО)

  • куче-
  • гинес-
  • рекордите на гинес-
  • най-дълъг език-
  • санбернар-
  • световен рекорд

Санбернар от Южна Дакота стана новият носител на титлата в книгата на рекордите на Гинес

Запознайте се с Мо — санбернарът с най-дългия език в света.

8-годишното куче от Южна Дакота счупи досегашния световен рекорд в тази странна категория от книгата на Гинес, благодарение на своя супер дълъг 18,58-сантиметров език, пише в. Mirror.

Нейната стопанка Карла Рикер все още не може да повярва на новината.

"Все още не ми изглежда реално! Мочи е толкова спокойна. Тя никога не лае и не ръмжи, не се хвали и перчи, но аз знам, че се гордее с новия си рекорд, както и ние", сподели тя пред местните медии.

Мочи и нейната стопанка се срещнали за пръв път преди 6 години, когато Рикер взела кучето от приют за животни.

Според гордата стопанка, Мо винаги е била много издръжлива, жизнена и игрива. Тя я описва като щастливо и жизнерадостно куче, със силен характер и индивидуалност.

Мо не се противи да бъде разкрасявана и обличана, а когато става дума за снимки, тя с радост позира пред обектива. Според собственичката, сред любимите лакомства на санбернара са сладките картофи.

Тя взе титлата от досегашния ѝ носител — пекинеза Пъги, чиито език е дълъг 11,43 см.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тая

    2 1 Отговор
    Стопанка сигурно мърсува с кучето.