Last news in Fakti

15 Април, 2018 17:07 65 895 28

Нана с пророчески кошмар колко години живот й остават

  • нана-
  • гладуиш-
  • кошмар-
  • пророчески-
  • години-
  • живот-
  • рак

И други пророчески сънища на водещата на "Съдебен спор"

Водещата на предаването "Съдебен спор" Нана Гладуиш има рядката дарба да предвижда важни събития в живота си чрез пророчески сънища. Способността да вещаят бъдещето имали много жени в семейството й - предавала се по майчина линия, но избирателно. Че има такава заложба обаче, чаровната блондинка разбрала по тежкия начин, пише" Уикенд".

Пътят, който Гладуиш все още изминава в борбата с жестоката болест рак, е дълъг и трънлив. Коварните злокачествени образувания причиниха смъртта на баба й, на баща й, а наскоро и сестра й бе диагностицирана с това заболяване. Самата Нана преди 6 години проведе сериозна битка с рака и прогнозите за нея изглеждаха розови, но неотдавна той се завърна и водещата отново преживя познатия ужас.

Гладуиш добре си спомня първия миг, когато разбрала за пророческата си дарба. Малко след сватбата си с англичанина Джонатан тя сънувала своя баща, с когото имали много силна връзка. Той се явил, за да й съобщи, че са останали девет. Тогава Нана не предполага значението на съня, но в действителност точно след 9 дни родителят й починал и тя осъзнала, че има ясно изразена ясновидска дарба.

След време водещата видяла насън и спонтанния си аборт. Опитала се да го игнорира и да се съсредоточи върху бременността си, но мрачните мисли я застигнали. Нещастното събитие не закъсняло. Случило се точно така, както в съня - Нана изгубила бебето. За щастие, следващата бременност на Гладуиш завърши успешно, а синът й Джейсън вече е на 8 години.

Преди да роди живо и здраво бебе обаче, тя отново се сблъскала със сериозни проблеми. Когато разбрала, че носи живот в утробата си, Нана се разболяла от шарка и лекарите препоръчали да направи аборт, защото съществувал риск за плода. Водещата се консултирала и с други специалисти и накрая взела решението да задържи детето, въпреки заплахата от увреждания. Тя имала усещането, че развръзката този път ще бъде щастлива и шестото й чувство не я подвело.

Наистина злокобен обаче бил сънят на Гладуиш свързан с болестта й. Точно когато животът й изглеждал съвършено подреден, с Джонатан пътували по света и се радвали на сина си, тя ненадейно сънувала починалата си баба. Възрастната жена се явила и настоявала да вземе Нана със себе си, но тя проплакала, че не се чувства готова. "Не бързай тогава, имаш още време", изрекла бабата и даже уточнила колко точно години остават на внучката й. Водещата е разказвала , че този сън наистина я притеснил и дълго не успявала да го забрави, защото според него нямало да доживее до дълбока старост. Годините, които й предрекла баба й, били не 20,30 или 40, а доста по-малко. Скоро след това я диагностицирали с рак и светът й се сринал, мисълта за болестта я преследвала, а бъдещето й се струвало страшно и несигурно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Доброжелател

    235 8 Отговор
    На тази борбена жена и пожелавам и този път да успее и да пребори заболяването си-заради детето си и не по-малко и заради нея самата-тя е млада и заслужава да живее.

    Коментиран от #23

  • 3 Вяра, Надежда и Любов

    134 18 Отговор
    Нана да смени предаването, когато човек търси Милост, се отказва от Съда. Прошка на всички, които са и навредили. Стоп на всякакво месо за ядене. Нека прави добро, колкото може. Да изучи какви храни са алкални и да избягва киселинните. Ако има характер и си държи на думата, може да даде някакво обещание на Бога, но ако не може, да не дава. Да изучава Библията и денем и нощем! Да се поинтересува от билката полски бъзак и как Димков е работил с нея. Нека прави милост и добро през всеки ден от живота си и да бъде много внимателна когато здравето и се подобри, за да не спре по този път и да върне предишните си навици, защото нещата ще тръгнат на зле. Бог е благ и помага на тези, които Го търсят.

    Коментиран от #9, #21

  • 4 Гала

    34 24 Отговор
    Аве, Велинче, че кой знае колко живот му остава!???!
  • 5 истината

    41 15 Отговор
    Аз се опитах да се свържа с нея и да я излекувам, но хората до нея не ми дадоха и ми блокираха всички връзки със нея.
    Някой не иска тя да живее!
    Ракът е нелекувана ку-треска и борелия.Т е се лекуват с комбинация от 2-антибиотика.
    6 месеца комбинация на доксициклин+ плаквенил-(хидроклороквин)-който не може да се намери, защото лекува и множествена склероза и още 150 тъй-наречени болести-а причинителите са само едни-вътреклетъчни микроорганизми или тъй-наречените паразити0ку треска и борелия.
    Затова и никой не ги търси, само в германия са верни резултатите за тези бактерии, само там няма да ви излъжат със изследванията.
    Всички други ви гледат само като клиенти-само ви свалят кожата като вече сте в напреднал стадий зашото тогава давате всичките си пари и гледат много много да не търсите какво е рака защото само тогава човек разбира че рака не е от него и от притеснения а е зараза, заразен преди години и вече почти нелечим и почва да чете и разбира истината!
    ТОВА Е ИСТИНАТА, НЕКА ГОСПОД НАКАЖЕ ВСИЧКИ ВАС КОЙТО СЕ ПРАВИТЕ, ЗА ХОРАТА КОЙТО УМИРАТ УЖ ОТ НЕЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ.
    НЕКА ВИ НАКАЖЕ С ЦЯЛАТА СИНА НА ДУХА И ЖИВОТА КОЙТО ВИ Е ДАЛ И ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА КОЯТО ДАВАТЕ.
    И ЗНАЙТЕ- ХОРАТА МОЖЕ ДА НЕ ЗНАЯТ НИЩО НО ВЕЧЕ ПОЧВАТ ДА РАЗБИРАТ И ЧЕТАТ В ИНТЕРНЕТ, ЗАЩОТО ВИЕ Така казвате не четете в интернет там пишат само глупости.
    ИСТИНАТА ИДВА И НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ЗА УМРЕЛИТЕ ХОРА???

    Коментиран от #18

  • 6 Възмутената

    38 12 Отговор
    Как може толкова злоба ,а в същност и да използвате,да се разчита на Вярата и Библията,за да бъде,човек,излекуван.В случая се отнася за Нана.Какви благовестители се явявате,след като нямате и грам човещина.Нана е един борец,малко хора,могат да са така борбени.Какво ви пречи нейната работа.Защо не видите гредата в собственото си око,а виждате съчицата в другия.Нана ти си уникална,подкрепям те и се моля за теб и всички страдащи,от каквато и да е болест.

    Коментиран от #24

  • 7 Ван

    33 5 Отговор
    Спокойствие и успех!
  • 8 Ваня

    26 5 Отговор
    Спокойствие и успех!
  • 9 Петко

    9 15 Отговор

    До коментар #3 от "Вяра, Надежда и Любов":

    Ти видя ли бог някога..........Някой върна ли се след като умря........
  • 10 ИВАН

    22 52 Отговор
    Абе тая Нана, що не си изкупва греховете в усамотение, ами все трябва да занимава някой със себе си .... е сори, ама не ми е много симпатична - жени се за чужденци, ражда им деца ... сори

    Коментиран от #11

  • 11 Иво

    14 7 Отговор

    До коментар #10 от "ИВАН":

    Това сори какво е според теб
  • 12 Таня

    30 5 Отговор
    Да си помогнем сами или поне да опитаме тогава, когато медицината е безсилна. С диагноза рак на гърдата съм от 10 месеца. Оперирана съм, но след това отказах всякаква химико, лъче и хормонална терапия, поради неефективността им и защото не им вярвам.
    Нали всички виждаме, че след време ракът пак се завръща. Аз избрах алтернативата, а именно терапията"Герсон". Тя е мощна изчистваща организма и засилваща неговия имунитет. Най- общо казано се състои в спазване на строг хранителен режим, пиене на прясно изведени сокове, правене на клизма с кафе и пиене на подбрани хранителни добавки. За сега се чувствам прекрасно, изследванията ми са ОК. Има много варианти пред нас жените с тази диагноза. Нека вземем живота си в ръце. В крайна сметка всеки прави своя избор. На Нана и всички с подобна съдба
    пожелавам да пребори отново рака, защото в нас е силата да го сторим!
  • 13 до коментар 12

    24 19 Отговор
    За ракът и болестите.
    АЛБЕНДАЗОЛ ИЛИ ЗЕНТЕЛ ВЕРМОКС ИЛИ ДРУГИТЕ ИМНАИМЕНОВАНИЯ СА ПРОТИВАОПАРАЗИТНИ.
    Но от изследвания в американски и великобритански университети се оказва че в големи дози няколко месеца успешно лекува рак на гърдата и на стомаха-предполагам че и други видове рак(изследванията са правени само върху тези 2 рака)
    По горе писах за комбинация на 2-антибиотика, плаквенил-него също не може да го намерите, защото ако го има няма да има артрит, остеопороза и други подобни болести и няма да има операции за смяна на стави от който взимат доста пари.
    Миноциклин- полусинтетика на тетрациклин, антибиотик който лекува всички грам отрицателни и всички грам положителни бактерии- комбинация миноциклин+доксициклин за от 3 до 5 месеца лекува множествена склероза, ку-сху, алцхаймер, лупус и още много, много, туй наречени болести- с причинители- вътреклетъчни микроорганизми или бактерии в кръвта(който никой не търси!!!
    Борелията и ку-треската са зарази с природно-огнищен характер,
    не можеш да се скриеш от тях, те живеят 3 години в природата, а вятърът след изсъхване на екскременти от животни ги разнася на големи разстояния, заради това казват че ракът е във всеки нас, защото почети всеки е заразен,
    Болестите се очертават и от комбинациите на вирусите който сте изскарали, при зараза със ку треска или борелия след 5-10-15 години почват най-различни симптоми, и така започват да се очертават болестите.
  • 14 гост

    21 9 Отговор
    Затова трябва да се лекуват причинителите а не само да подтискат симптомите и да казват спокойно, а ти се чувстваш като парцал
  • 15 гост

    23 3 Отговор
    Има лекарства за всички болести, но просто се крият и изчезват а правят други който само подтискат бактерията да кротува, и след някой месец пак на доктор и постоянно с лекарствата в джоба!
    Защо няма МИНОЦИКЛИН В БЪЛГАРИЯ В ИСПАНИЯ И ДРУГИ ДЪРЖАВИ?
    Нека да отговори Държавата на хората!
    Защо не търсите хроничните инфекции!
    Зашо не търсите в кръвта!
    Аз ще ви отговоря.
    Всичко е пари, ние и децата ни сме ходещи портмонета.
    Никой не го интересува за вас и за децата ви!
    Никой не го интересува какво има в кръвта вашето дете и кога то ще се активира, защото никой не го лекува.
    Никой не търси рака защото знаят че това са нелекувани инфекции.
    Просто е: Правят се на луди и казват, спокойно не се притеснявай че диабета и рака идват от притеснения.
    Професорите знаят всичко затова не боледуват от такива болести.
    Обиколих всички професори, като виждат че знам истината нарочно ми казваха да не го лекувам!
    Което винаги води до рак или много други болести.
    Хирург който е писал статия в интернет как се лекува хронична ку-треска ми каза че неразбира и не се лекува.
  • 16 Нострадамус

    18 8 Отговор
    Няма не лечими болести, има не лечими хора.
  • 17 надежда

    17 5 Отговор
    Преживяла съм рак на кожата. Отдавна! Надявам се да съм го вече преживяла и много добре я разбирам. Искам обаче да я насоча да помисли дали не изплаща грехове, за пречинени вреди на други хора. Да помисли! В природата има хармония и баланс и каквото правим - това и трябва да очакваме и това ни се случва. Наказват ни свише. Да помисли и да отиде на църква и да поиска прошка. И да внимава с предаването си, защото вреди, очерня, злепоставя много хора.Тези неволно излъчват негативна енергия към нея и резултата е жесток. Пожелавам й смирение и благородство и да благодари за всеки ден който ни е подарен. Да-всеки ден ни е подарък! Пълно оздравяване и помъдряване. Парите и славата не са всичко. Чудесно е, че помага на други болни.
  • 18 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "истината":

    Възмутително е да си такъв нагъл измамник. Простия човек и на черното ще каже бяло. И се намира кой да ви дава пари. Все ще излъжеш някой. Кукуу!
  • 19 Velichka Mezova

    8 5 Отговор
    Nana trqbva da prieme ISUS XRISTOS za nein Sasitel i Gospod!!!
    "V negovite Rani e iszelena"
    Izprashta Slovoto Si i gi iszelqva ot tqxnite bolesti i gi izkarva ot rovovete v koito lejat.
    Psalm107:20

    Коментиран от #20, #22

  • 20 Марина

    8 3 Отговор

    До коментар #19 от "Velichka Mezova":

    Защо не пишете на КИРИЛИЦА, бе хора???Какво ви става, не харесвате тази "аз буки веди",дала словото на славянските страни, та се "измъчвате" с латиницата? А стига вече!!!
  • 21 Pepi

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Вяра, Надежда и Любов":

    Добре е да минеш през психиатър!
  • 22 Дългия

    3 7 Отговор

    До коментар #19 от "Velichka Mezova":

    Като си се учила да пишеш ,каква азбука си използвала? Ако си забравила върни се в училище пак.
  • 23 Еретика

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Доброжелател":

    Какво и е борбен от на Нана.Я е попитай колко човека е за влякЛа с пари.Тя дължи минимум 100 бона. Та не я жали.Тя си плаща за тарикатлъка.Сигурен съм че ако прочете това ще почне да лае против мен.Но истината е че е ментържия.
  • 24 Еретика

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Възмутената":

    Нана е един изпечен лъжец.
  • 25 aneboese

    0 1 Отговор
    http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - 18 Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
  • 26 uabuwunipe

    1 0 Отговор
    http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin No Prescription Amoxicillin http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
  • 27 Дани

    0 0 Отговор
    Моли се на бога да прости греховете на прародител, защото това е родова кармо,трябва да сеизчисти миналото, за даго има бъдещетто. Да прочете ккнигата ,
    ,диагностика на кармата и ще разбере защо е така
  • 28 Стойчо

    0 1 Отговор
    Рак НЕ СЕ ЛЕКУВА! Тези които пишат, че могат да го лекуват, са шарлатани! Все още не е намерен лек срещу тоя бич и той се връща винаги дори и временно да е бил възспрян. Връща се още по-силен и довършва това за което се е появил - смърт! Нищо няма да ѝ помогне на Нана и няма защо да се самосъжалява и да тръби по медиите. Просто да приеме истината и да се наслаждава на всеки един миг от оставащите ѝ до кончината. Много ще ме определят тук като някакъв злобар... Не! Аз просто пиша това което се случва със всеки който има това заболяване, просто такава е реалността. На 100 000 човека един дори и по-малко оцеляват от този бич.