4 Ноември, 2018 18:04 17 100 40

Кулагин с шокираща изповед за себе си, съквартирантите и техните грозни маски

  • кулагин-
  • изповед-
  • интервю-
  • съквартиранти-
  • вип брадър

Фризьорът отговаря на всички въпроси, които интересуват обществото

Кулагин смята за себе си, че е създателят на красотата в тази държава.

„Да бъдеш най-добрият гримьор е равносилно на да бъдеш най-добрият адвокат, най-добрият сърдечен хирург. Бог и майка ми са ме дарили с невероятен ген, нямам нужда от почти нищо, за да поддържам визията си перфектна“, споделя Валентин.

Определят го като гримьора на звездите.

„Работил съм с много от тях, но в момента нямам желание да работя с такива. Нямам нужда от снимки с тях и нямам нужда те да ме рекламират. Не съм звезда, но съм ВИП, защото съм важна за обществото личност. Аз съм човекът, който създава образа на една жена в най-важните дни от нейния живот- нейното дипломиране и нейната сватба“, разказва за себе си Кулагин.

Той обърна къщата на „ВИП брадър” и свали маските на всички участници. Едни го мразят, други го боготворят. Такъв е той – буря от емоции. В интервю на К. Красимиров, в. "ШОУ", той отговаря на всички въпроси, които вълнуват обществото.

- Ще се запишеш в историята на „ВИП брадър“ като най-колоритния участник. Успя да провокираш всички в Къщата и да свалиш маските на доста от тях. Това ли целеше всъщност?

- Не само най-колоритен, но мнозинството беше единодушно, че съм и най-добрият играч, участвал във формата някога. Защото за мен преди всичко това е една игра, в която не бива да губиш връзка с реалността. Възприемах "ВИП брадър" като професионален ангажимент, това беше работното ми място един месец, а продуцентите - моите работодатели. Не съм имал цел, а влязох с идеята да си изкарам приятно, но и задължително да забавлявам зрителите. Престоят ми вътре с тези хора със сигурност не беше приятен, но пък мисля, че зрителите се забавляваха от сърце, с пуканки в ръце. Когато видях колко лицемерни и престорени са всички вътре, съвсем естествено се задейства процесът по "отлепяне на маски", както аз обичам да казвам. (смее се) Знаех отлично, че хората пред екрана не искат да гледат бутафорното им, псевдо ВИП поведение, затова приех като мой дълг да разбия клишетата и маските, в които удобно се бяха настанили.

- В предаването непрекъснато се говореше какъв авторитет е Ваня Костова. Това обаче значи ли, че непременно този човек е добър и ние не трябва да му казваме нищо?

- Ние всички влизаме в това предаване с нашия авторитет! Нашата работа и талант са нашата визитка. А биография и постижения има не само Ваня Костова. По-важното обаче е какво ще покажем като качества вътре и каква е нашата стойност като Човеци. Ваня се разкри като изключително неуравновесена, злобна и агресивна. И въпреки че от дете съм възпитаван в духа на уважение към по-възрастните хора, когато разбрах какво представлява тя в действителност, реших да пренебрегна това неписано правило. Не можем да оправдаваме действията на някой, на всяка цена и безусловно, само защото е по-голям от нас. Даже напротив. Ако един млад човек може да греши, защото няма опит и животът е пред него, то една жена на 60 години няма оправдание за грешките си и лошото си поведение, липса на възпитание и хигиенни навици. Тя е имала достатъчно много време да оформи характера си и да открие ценностите в живота си, но не го е направила. Затова и разочарованието от действията на един 60-годишен възрастен е толкова голямо. Младостта е безразсъдна и дива, винаги можем да й простим. Но поведение като това на Ваня, в никакъв случай не бива да бъде толерирано!

- С какво толкова много изнерви Ваня, че да ти скочи на бой? Не би ли следвало да я изхвърлят по правилник?

- С това, че разкрих истинската й същност и ореола на нейната престорена добронамереност се изпари като дъга след дъждовен ден. За мен тя е една вманиачена фанатичка, която тълкува религията по погрешен начин и използва цитати от Библията, за да обижда и наранява хората, както и средство да прикрие своята ярост, и злоба. Най-големите терористични атаки са дело точно на такива фанатични камикадзета, с погрешна религиозна идеология. Когато виждах Ваня с нож в кухнята, да маже филии при честите й похапвания, винаги съм бил предпазлив и нащрек, защото не знаех какво може да извърши тази обезумяла жена. Изцъкляше очите си и правеше странни, неестествени гримаси, почервеняваше цялата. Защо продуцентите толерираха физическата агресия, която беше упражнена върху мен обаче е въпрос, на който аз не мога да отговоря. Аз мисля, че точно обратното трябваше да бъде показано, след последните събития и бруталното убийство на българската журналистка. Не бива да бъде даван пример в обществото, че физическата агресия и посегателство могат да остават безнаказани!

- Папи Ханс бе един от най-големите ти противници. Защо го наричаше с женско име?

- А как да наричам мъж с ролки на главата, който се клизмира по 2 часа в банята? (смее се) Можете да си представите щом аз намирам визията му за нелепа, дори при моите широки убеждения, до колко е адекватна тя. Само като минавах покрай него, ми ставаше смешно. Вероятно затова песните и клиповете, които прави, също са пародийни. Не знам дали е суперпалав, но със сигурност е суперфалшив. По цял ден злословеше зад гърба ни и плетеше интриги. Слаб характер - женско име.

- Наско също ти се дразнеше много, но щом споменеше Мария Илиева като че ли му затваряше устата?

- Той се дразнеше най-вече на стандарта ми на живот, лайфстайла ми. Дразнеше се на дрехите, обувките, куфарите ми, храната, стаята и привилегиите, които имам. Всичко материално, което сам съм извоювал - и вътре, и в живота. Вероятно от липсата на блага в неговия. Момчето е травмирано от това, че няма кариера, която всички знаем, че приключи след приключването на въпросната връзка. Пожелавам му успех и да се оттърси от това да е толкова злобен и завистлив. Едно 20-годишно момче не може да таи толкова гняв и агресия в себе си. В тази възраст животът не може да бъде нищо друго освен прекрасен!

- Смяташ ли наистина, че Мира Добрева има сексуални желания към Наско?

- Да ви кажа честно в 21 в. не ме интересуват сексуалните желания на никой, а още повече пък тези на Мира Добрева. Но не е добра идея да оставяме Мира сама в една стая, дори с банан. (смее се.) - На Стефан му взе страха още от самото начало и като те видеше, се криеше по ъглите… - Ами чудесно. Значи сам си е намерил мястото.

- Успя да свалиш маската и на Божана, като я напи, но другите я спасиха от евентуално излагане…

- Не мисля, че я спасиха. Даже се забавляваха на сеира и я насърчаваха. Излагането й беше не евентуално, а категорично. Нали знаете.. човек, както може сам да си се изложи - никой не може. За мен тази жена показа едно деградиращо, упадъчно поведение, неприсъщо за жена. Да не говорим за дама. Показваше си гърдите, интимните части.. Напиваше се до припадък и винаги до черпака, държеше и бутилка алкохол. Говори нонстоп с пълна уста, яде с ръце, никаква култура на хранене, а уж е готвачка. Няма никакъв маниер, никаква етика на общуване, а иначе твърди, че обкръжението й са само хай клас милиардери с 30- метрови яхти. Жалко, че в това висше общество не се е научила на елементарни обноски - да държи чашата и да се храни със затворена уста. Пълна е с имагинерни истории, плод на развинтеното й въображение. Измислена и зле скроена.

-Няколко пъти заяви, че си станал жертва на агресия. Смяташ ли да съдиш някого за физическо посегателство?

- Ще се чуе, ако реша да съдя.

- Имаш ли заведено дело за кражба на козметика, както се изписа, докато беше в шоуто?

- Не, разбира се. Това е клевета, която много лесно може да се провери. Винаги съм имал абсолютно всичко и кражбата е нещо непонятно за мен. Голяма част от козметиката, която използвам, не се продава в България. Това са марки като La Mer, Cle de Peau, Amore Pacific, Jo Malone. Изглежда драскачите от липса на реална информация за мен и мръсни истории, решиха да скалъпят фалшиви такива. Подобно на лъжите, че съм бил бодибилдър или майка ми била продавачка на козметика в американски мол. Последно?! Майка ми ли ги праща тези кремове по 500 евро или ги крада от магазини, в които ги няма?! Противоречат си....

- Защо нищо не чухме за родителите ти? Къде са те и с какво се занимават?

- Защото аз решавам кои части от живота ми да бъдат публични и аз управлявам историята си. Все пак аз съм участвал във „ВИП брадър”, а не семейството ми. Не мога да разбера какъв е този интерес към родителите ми? Имат ли средства или не.. Доста по-интересни са известните родители на други участници, които дължат популярността си на тях. Аз съм постигнал всичко сам и независим от семейството ми, любовници, жени и покровители. И колкото и да се опитаха някои да омаловажат постиженията ми.. Горд съм, че съм успял да достигна дотук, без да смуча близалки.

- Имаш ли си половинка?

- В момента не съм обвързан сериозно. Но мога да кажа, че моята половинка е моята работа, към която любовта ми никога няма да се изчерпи. Това е нещото, което ме изпълва, задвижва и ме прави безкрайно щастлив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Веселяк

    56 5 Отговор
    Много съм любопитен Евгени Минчев какво би казал за тебе
  • 2 Batushka

    16 10 Отговор
    ПРЕМИЕР!
  • 3 Виден столичен архитект

    85 2 Отговор
    Аман от п.....си. Защо само за тях и техните комплекси трябва да се пише? Това ли е примерът? Не мисля. Съжалявам го този/тази. Не, не ми пречи, не съм против тях , но ЗАЩО постоянно трябва да ни се тикат? Да си живеят както си искат. Не са те примерът. Архитект съм . Проектирал съм сгради , в които живеят поне 3000 човека, проектирал съм сгради , в които такива като него ходят да ядат и спят. И да си снимат клипове, да си показват гримове. Когато се разболеят отиват при лекари, хирурзи и т.н. Учили са ги учители, ежедневно ги возят шофьори и пилоти и т.н и т.н. Това ли е примерът - някой който има ............сбъркано поведение или мислене или има силиконови гърди? Жалко. Да, това е част от многообразният живот. Но това не е ВИП. Жалкото е , че не могат да го разберат. Такива като него, като Нора, като момчето от Мадан и т.н
  • 4 onq s konq

    22 19 Отговор
    Калугин е номер идно ониа ден биахме с Ристе при него да на гримира така де за хелоина нъл сме американофили та мен ма докара на Боико а Ристе на Цецо па него си на Цецка и тримката такава шфиетска троика си върнахме че ша ни даржи до другиа хелуин

    Коментиран от #13, #35

  • 5 Оцеола

    10 43 Отговор
    Евала батинка,много Яко интервю!пожелавам ти да си жив и здрав и само така.,....успех.
  • 6 Оцеола

    8 36 Отговор
    Евала батинка,много Яко интервю!пожелавам ти да си жив и здрав и само така.,....успех.
  • 7 Гост

    25 36 Отговор
    Момчето има остър ум. И ако не беше направил тези глупости на края хората щяха да го подкрепят до финала.

    Коментиран от #8

  • 8 Бачо

    46 5 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Момчето? или момичето, или ТО ????????????
  • 9 боцмана

    40 6 Отговор
    И това облещено педи ще ми говори за визия и стил в живота , като му гледам стилните тоалети и се питам дали не се е обличал на тъмно или пък се е маскирал за някакъв читалищен бал.
  • 10 Само като видях,колко е дълго

    31 4 Отговор
    Не се и зачетох за тази гнида
  • 11 Стефан

    34 3 Отговор
    Какво ме интересува душевната полюция на една траверса, човек с осакатена психика и женски маниери, бил фризьор на звездите, на Пайнера невестулките и Азис ли , или тези изпаднали хора в това пошло шоу, само безполезните индивиди се интересуват кой какво казал и обидил, аре у лево бе.

    Коментиран от #14

  • 12 FUCK OFF

    44 1 Отговор
    ХУБАВО Е ДА ИМАШ САМОЧУВСТВИЕ.....
    СТИГА САМОЧУВСТВИЕТО ТИ ,ДА НЕ Е ВСИЧКО КОЕТО ИМАШ....
  • 13 тоя с гъските

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Ми браво!Аз пък си го преместих!
  • 14 ХА ХА

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "Стефан":

    ГРИМЬОР СТЕФЧО, ГЪИМЬОР,!!!
  • 15 Чичо Ангел

    21 5 Отговор
    Курагин, след 5 годинки , като ти потъмнее и ти се сбръчка халката на ануса, тогава ти с какво ще си ВИП? Това си мисля? Безсмислен си. Още повече , че не можеш и да го осъзнаеш. Между другото : дадоха ли ти някой лев от шоуто. Или пак ще връткаш ти-ри-ри-рам?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 До Чичо Ангел

    15 3 Отговор
    Тя отдавна му е потъмняла и му се е сбръчкала халката!!! Да не мислиш, че се избелва с белина?
  • 19 Умна

    13 3 Отговор
    И питащият и отговарящият са злобни !!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ела

    13 1 Отговор
    Бог и майка му го били дарили с ген и нямал нужда от нищо, за да поддържа 'перфектна' визия. Сигурно заради 'пврфектните' гени се е обезобразил така, че сега прилича на сдъвкан и изплют. А за висящото шкембе и мазните бедра да не говорим. Хората с перфектни гени нямат нужда от серия операции, с които да се обезобразят до неознаваемост.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 vasik atanasova

    3 22 Отговор
    кулагин е истинския победител в този сезон на биг брадър
    показа че е земен

    Коментиран от #28

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Минуса

    15 1 Отговор
    Имаше един шопски лаф ..как беше?....STOP MAKING STUPID PEOPLE FAMOUS......ама то вече в тази Държава само такива останаха Кулагини, Ричардси,и ония дето ги коментират вечер, и се вживяват сякаш разискват световно полезни теми нямам думи просто.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Анализатор

    11 1 Отговор
    Ако някой все още не знае какво означава Джендър да се запознае с личността на Кулагин. На външен вид нито е мъж, нито е жена. С добре развит интелект не е глупав но прави глупави работи. Не зачита нито мъжете нито жените, не прави разлика между възрастни и млади хора. Държи се дръзко и безскруполно до постигане на целта. За съжаление това е третия пол появил се в резултат на техническата революция в края на 20 и началото на 21 век, който дава сериозна заявка за участие в обществено политическия живот на планетата земя.
  • 30 Порчо

    4 1 Отговор
    Отвратителен пе....ас , с удоволствие ще му се издрусам в голямата уста.
  • 31 Тръмп

    2 8 Отговор
    Интелигентните винаги са най-мразени от плебса и пролетариата!!!:):):)Ако Путин беше с интелекта на Кулагин,Русия нямаше да е бедна и злобна към развития свят!:):):)

    Коментиран от #32, #34

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Куровед

    6 1 Отговор
    Много противно същество е тоя въртидупест гримьор.
  • 34 Алооооо

    1 4 Отговор

    До коментар #31 от "Тръмп":

    за кулагин или добро или нищо.
  • 35 Алфа Ромео

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Ха-ха, якооо....
  • 36 Иванов

    3 1 Отговор
    Ало здравната каса, давайте пари да се лекуват хората. Виждате колко луди има вече.
  • 37 незнайко

    0 1 Отговор
    Много умен и интелигентен е този Кулагин. Всичко което казва е истина. Малко се самоизтъква, но това не е лошо. Само хора които го познават отблизо могат да говорят за него. Аз не го познавам, но си правих изводи от престоя му в къщата.

    Коментиран от #38

  • 38 Istina

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "незнайко":

    Заблудени изводи имаш.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Метгонтан

    0 0 Отговор
    Ако му пораснат едни цицки на това нещо няма да го върна