Last news in Fakti

9 Ноември, 2018 16:41 6 710 11

Какво иска да каже на мъжете жената с разбито сърце

  • разбито сърце-
  • жена-
  • мъж-
  • връзка-
  • любов-
  • обич-
  • разочарование-
  • брак-
  • болка-
  • драма

Как може жената с разбито сърце да повярва пак в любовта

Какво иска да каже на мъжете жената с разбито сърце - 1
Снимка: Shutterstock

Една неуспешна връзка изобщо не е причина да изгубите вярата си в любовта. Обаче как да приложим наученото от неуспеха в следващата връзка и да я направим успешна? Има ли формула за това?

Оказва се, че има неща, които наранените жени искат да кажат на мъжете, за да могат да не допускат едни и същи грешки. Ето какви са те:

Не бъди като него!

„Като него“ – значи като бившия ѝ. Всичките му недостатъци са я дразнили и вероятно именно те са били причина за раздялата им, затова жената е готова да предупреди още от самото начало за онези неща, които със сигурност ще навредят на съвместното ви щастие.

Понякога жените искат нереални неща, не защото желанията им идват от света на фантазиите, а защото мъжът просто не е способен да бъде такъв, за какъвто тя мечтае. Представите за идеален партньор, които жените имат, често са нереални. Няма перфектни мъже, както няма и перфектни жени.

Бъди честен, искрен, истински

Да, тя се е опарила. Най-вероятно повече от веднъж. Затова в началото на връзката иска от партньора цялата истина, каквато и да е тя. Не крийте от нея намеренията си и лошите си навици. Не забравяйте, че няма вечни тайни, истината рано или късно излиза наяве.

Имам нужда от помощта ти

Всяка една провалила се връзка е удар по самочувствието ѝ. Той я е напуснал? Значи тя не го е устройвала. Избрал е друга? Значи тя е по-лоша. Затова много жени се стараят веднага да започнат нова връзка, за да се издигнат в собствените си очи, в очите на околните и може би дори на бившия.

Най-важното в случая е, че тя се нуждае от вашата помощ и подкрепа. Тя жадува да я превърнете от Пепеляшка в принцеса, защото да паднеш от трона на пода е болезнено. Вие имате честта с „целувката“ си да развалите проклятието, тегнещо над тази ранима, измъчена, страдаща жена.

Не искам нищо да си спомням

Не всички жени искат да споделят с новия си партньор проблемите, които са имали с бившия. Те не искат да признават слабостта си или просто не обичат да развяват старите кирливи ризи. Мъжът трябва да уважи това желание на жената и да не ѝ задава въпроси, които връщат неприятни спомени.

Искам нещата да вървят леко

След раздяла доста жени обикновено искат да си починат от сериозни връзки и да се насладят на свободата. Новият обожател не бива да настоява да започнат да живеят заедно и да планират бъдещето си още от първата крачка на връзката.

Когато се влюби, жената е способна да твори и да създава 24/7. И на мъжа няма да му се наложи да прави нищо за това. Достатъчно ще е да ѝ праща мили съобщения сутрин, да я прегръща нежно за довиждане, да ѝ подари някой-друг букет и няколко изненади. И готово – ледът вече е стопен.

Не искам отговорности

Колкото и сладко да започва една връзка и колкото и мъж на място да е партньорът, след време жената сама започва да играе водеща роля в отношенията им и се нагърбва с твърде много задачи. А те, както знаете, са свързани и с отговорности.

Точно това тя не иска от новата си връзка. Иска всичко да се решава от някой друг, понякога дори това какво ще пие на закуска – кафе или чай. Толкова е приятно да се събудиш до един грижовен и внимателен мъж!

Искам да се уча

Всеки един човек се появява в живота ни, за да ни научи на нещо. Затова интуитивно търсим партньор, който да ни даде нови знания, емоции, преживявания. Именно така растем и се развиваме, ставаме по-добри – когато се сблъскваме с човек с различни интереси и възможности.

Помогни ми да забравя

Най-добрият мъж за жената е онзи, който може да я защити от проблемите, от безпаричието, от враговете, от лошото настроение, а понякога и от самата нея. Често жените започват нова връзка след раздяла само с една конкретна цел: Те искат мъжът да ги предпази от спомените за бившия, да им помогне да преодолеят желанието си да възобновят старите си любовни отношения.

Да, обикновено такива „помощни колела“ не остават дълго в ролята на любим и с времето биват повишени до „добър приятел“, който знае всичко за жената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    21 1 Отговор
    Чета и се чудя Вие наред ли сте в главата. Във цялата статия чета само какво мъжът трябва да направи за жената. Ако пък бившата на мъжа му е изневерила тогава ко праим?
    Първо, никога не бих си взел жена със толкоз проблеми. Тя е голям човек и би трябвало сама да може да се справя с проблемите си. Преди да влезне в друга връзка е хубаво да мине време да стане цял човек пък тогава да търси нов мъж. Ако си мислите че мъжете са до вас за да вършат неща вместо вас връзката Ви няма да издържи дълго.
  • 2 Пища Хуфангел

    14 1 Отговор
    Жените обичат да се чувстват нещастни мислят си че е ромнтично! Като ви сервира приказките - Колко съм преживяла бегайте!!
  • 3 Greg

    8 1 Отговор
    Най-добрият мъж за жената е онзи, който може да я защити от проблемите, от безпаричието..

    Елате пиленца при батко
  • 4 Радо

    3 0 Отговор
    На мен младите булки вси ми казват: Аман бат` Радо, много боли, ама не го вади!!

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Радо":

    Бат Радо ,като омекне ,няма файда да стои вътре! Неприятно е..!
  • 6 Животното

    3 0 Отговор
    Според мен- вкарай го целия че не могс да го гледам
  • 7 качаторе

    6 0 Отговор
    Жените преживяват,на мъжете всичкото им е по мед и масло...!!!!!
  • 8 луда 🐞

    1 0 Отговор
    Зная какво да кажа ,но не е за пред ефир...!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ahiga

    0 0 Отговор
    dear
    I have received your email and you know that my spell is guaranteed spell by 100% and there is nothing that is not possible in this temple Because this temple has been in existence for the past 10 years ago and without complaining that the spell did not work. my dear friend here is in the right place for her spell to be cast.
    Before continuing casting spells I will like you to send me the following information below that it will make me find out the solution to your relationship and both of you will love one another again, within 3 days after the spell well .
    YOUR NAME:
    YOUR PARTNER NAME:
    COUNTRY:
    YOUR PHONE NUMBER:
    YOUR AGE:
    YOUR PARTNER AGE:
    BOTH PHOTO:
    I'll be waiting to hear from you with the information and proceed immediately and gods will tell me solution to your dating, so you can see the good result of specialist spell caster work. waiting to proceed with the spell immediately.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.