Last news in Fakti

20 Ноември, 2018 17:34 24 966 78

Младо момиче обясни защо излиза само с богати мъже

  • пари-
  • богат мъж-
  • предпочита-
  • момиче-
  • жена-
  • богат

Причината няма нищо общо с парите им

Младо момиче обясни защо излиза само с богати мъже - 1
Снимка: Shutterstock

Много жени мечтаят да бъдат с богат мъж и правят всичко по силите си, за да постигнат целта си. Да си със преуспял господин си има куп плюсове и златотърсачките много добре го знаят - никога не се притесняват, че портмонето им е празно, отрупват ги с лъскави подаръци...

Наскоро обаче мрежата бе взривена от поста на млада дама. Тя смело заявява, че ѝ е писнало от загубеняци и предпочита да излиза с богаташи. Дотук нищо скандално. Това, което направи публикацията ѝ толкова известна обаче, бяха причините, които тя излага в подкрепа на решението си. По думите ѝ, това, което я кара да предпочита състоятелните господа, не са парите, а качествата, които притежават. Именно чрез тях те са успели да натрупат състоянието си.

"Изгубих прекалено много години, в които се срещах със загубеняци. След това започнах да излизам с богати мъже и животът ми се преобърна на 180 градуса. Но преди да ме наречете интересчийка, е добре да знаете, че не излизам с тях заради парите. Просто парите говорят за качествата им.

Ето защо богатите мъже ме привличат повече:

За да си финансово осигурен, е нужна много енергия, а аз обичам енергичните мъже

Ако той не е наследник на богато семейство, значи е доста предприемчив. Богатите работят здраво и неуморно, за да изкарат пари. За това са необходими много усилия и енергия. Аз искам да съм с човек, който не лежи на дивана и зяпа тъпо в телевизора, а постоянно е в движение.

За да си богат, трябва да си умен

В повечето случаи, за да изкарваш много пари, трябва да имаш мозък в главата си. Тук дори не става въпрос за нещата, които си прочел в дебелите книги, а за някакъв емоционален, здрав разум. Умът ме привлича много повече от сладката външност.

Не искам просто приятел, а наставник

Не ми е интересно да се срещам с някого само заради секса и емоционалната близост. За съжаление това бе всичко, което можеха да ми дадат бедните момчета, с които излизах. От успелите мога да се поуча. Ако един мъж може да ме научи на нещо, да ме вдъхнови, аз ще се превърна в най-доброто гадже, за което някога е мечтал!

Богатите мъже знаят как да получат това, което желаят

Те са уверени в себе си и не позволяват на нищо да се изпречи на пътя им към целта. Ненавиждам притеснителните и несигурни мъже. Това е много отблъскващо. За мен е важно колко пари има в сметката си, как успява да ги спечели и какви са целите му.

Обезпечените мъже са пълни с изненади, а това подгрява интереса

Богатите мъже са богати, защото имат пари. Те винаги могат да измислят нещо иновативно и нестандартно.

Успешните мъже не се интересуват от чуждото мнение

Ако непрекъснато се оглеждаха на всички страни, със сигурност нямаше да достигнат върха, на който се намират в момента. Те правят това, което искат, без да се интересуват от чуждото мнение. И им е все тая, че някой не ги харесва. За мен това е много секси. Не ми трябва загубеняк, който плаща данък "обществено мнение".

Момчетата без пари ме смятат за странна

Работя много, понякога по 10-12 часа дневно. Бедните момчета не ме разбират и казват, че не се "наслаждавам на живота". Наслаждавам му се и още как. Просто зная, че за да постигнеш успех, трябва да правиш жертви. Състоятелните мъже ме разбират много по-добре, защото самите те са като мен.

Богатите имат свои правила

Ние сами трябва да си създаваме правила - това е моята идеология. Богатите мъже са творци, които не се страхуват да нарушават общоприетите норми и да установяват свои. Искам да бъда точно с такива мъже. Аз съм независима жена и се нуждая от независим мъж.

Успешните мъже са надарени с невероятна харизма

Не можеш да бъдеш богат и да притежават власт, ако никой не те харесва. Подобно нещо се случва изключително рядко. Голяма част от състоятелните мъже са надарени с невероятна харизма и знаят много добре как да привлекат хората към себе си.

Богатите не вярват в късмета

Успешните бизнесмени знаят, че късметът няма да ти помогне, ако не искаш да се трудиш. Разбира си, подходящите обстоятелства само могат да допринесат за успеха ти, но те са нищо, ако не правиш нищо.

Състоятелните мъже не правят драми

Те просто нямат време за такива дреболии. Ако гаджето ми е бедно и не му пиша три дни, веднага ще си помисли, че съм си намерила друг. Докато богатият въобще няма да попита къде съм се загубила толкова време. И това е много яко!


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Препатил

    88 21 Отговор
    Да бе да, боклуци
  • 3 Емил

    101 30 Отговор
    Доста глупости на едно място!

    Коментиран от #7

  • 4 Гост

    110 32 Отговор
    Абееее,има логика в думите й
  • 5 beden

    55 26 Отговор
    Истината.
  • 6 И моята сестра беше като теб!

    211 7 Отговор
    Само ще ти кажа кво стана накрая! Сега е с две деца, от различни мъже, самотна майка, и дои моята майка, която работи и получава пенсия! Аз и купих апартамент за да е поне на 1 км от майка ми! Тъй че внимавай щото богатите са умни и стиснати, а ти за тях си просто консуматив без бъдеще! А като ти остарее боята, дано да имаш някой да ти купи жилище, че да не видиш на майка си на вратът като сестра ми!
  • 7 7311

    31 35 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    мисля че почти всичко е вярно.
  • 8 Перър

    111 1 Отговор
    За доста неща има логика но само не казва че така описания човек няма да иска куша лейка. А и щом си купи тая като му омръзне ще си купи друга.
  • 9 Пешо

    64 24 Отговор
    “Богатите не вярват в късмета”

    Само тъпите богаташи си мислят, че щото са много умни са успяли. Истински умните знаят, че е заради късмета им!

    Коментиран от #40, #56

  • 10 no name no face no number

    82 5 Отговор
    Неиска да срещам такава в живота си безотговорна златотърсачка. Цитирам:Като не му се обадя три дни ме прави драми,....., че каква е тая шибана връзка, че да се чувате веднъж месечно.... това е безотговорност. А това, че ще си помисли, че си е намерила друг след три дни и няма да я търси не ми се вярва, тоест идеята на тая идиотка е да сгъне колкото се може повече кинти и да изчезне при следващият с висшите човешки качества без предишния да и се обажда, за да и търси сметка. С две думи КУ............ВА
  • 11 Пеевски

    15 9 Отговор
    Така е.
  • 12 Pompev

    93 6 Отговор
    Елитна проститутка !
  • 13 no name no face no number

    77 15 Отговор
    Няма честен богаташ
  • 14 Право е девойчето

    18 51 Отговор
    Нормално е бедните клошове да и се възмущават. Ако всички девойки са като нея ще си умрат девствени.

    Коментиран от #26

  • 15 СссереМ

    11 31 Отговор
    Айде сега барабите да стачкуват докато ние оправяме жените им,дано не свършат стачките.

    Коментиран от #19

  • 16 E хе

    41 3 Отговор
    Всяка жаба си знае гьола. Не може крастава жаба да бъде приета в златната среда, защото първото нещо което е ще изложи бизнесмена. Довчера са събирали стотинки за хотдоци и цигари и изведнъж в хайлайфа, не става и ако стане не е за повече от една нощ.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гъдьо Гъдев

    40 5 Отговор
    Поради същите причини излизам само с богати жени, но не семейни. Много са добри в леглото, няма не там, или аз не правя това, а и се идаваш изцяло в секса, както тя на теб, и всичко вътре, където поискаш. А и въобще не са ревниви, а и подаръците са често и то все скъпи. Няма нервни сцени и драми.
  • 19 onq s konq

    25 5 Отговор

    До коментар #15 от "СссереМ":

    Че ти откуга пошна са интирисува от жени или еи тъй да са направиш на интиресен ама да номерата ти минават там дет ни та пузнават но на мен и Ристе немойш ги пробутва щот сам та виждал как скимтиш от кеф кога та дъним с Ристе
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 проста тутка

    43 4 Отговор
    От девет кладенеца вода донесла да ни убеждава, че не е просто тутка демек проститутка ! Иначе евала поне се е постарала да намери начин да се сугестира, че не е просто един парцал ! Всеки си има ценностти за нея това е най-важното за Бай Добри 'дет си отиде друго, всеки си избира, какъв да бъде богата гнида или бедна звезда !
  • 22 Ахам

    21 3 Отговор
    И сега докато чета си го преместих в другия крачол.
  • 23 браво краво

    30 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Просто парите говорят за качествата им. О ДА , в качеството на к-рва.
  • 24 Пижу

    29 0 Отговор
    Щото иска да я пляка богата чурка...................
  • 25 Шоо

    31 1 Отговор
    Ей сега разбрах каква била тайната на Митьо Пищова. Между другото хич не съм беден и обичам да си лежа на дивана.
  • 26 hmhmhm

    27 1 Отговор

    До коментар #14 от "Право е девойчето":

    принципно парите са едни и се разпределят. Едни са бедни други богати. Това че си богат не те прави по работен от бедения. Работата на всички е важна за да има човешко общество. Ако не пишеш на богаташа три дни ще се намери кой да му пише. А като поостарееш смятай че си заместена. Желая ти успех не е важно само ти какво търсиш и какво предлагаш но това е друга тема
  • 27 пипи дългото чорапче

    41 1 Отговор
    Движила съм се сред определени среди и знаете ли какво избират накрая богатите мъже-к☆ви те. НЕ ИЗБИРАТ УМНИ,ВЯРВАЙТЕ МИ
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 На теория и де факто..

    30 0 Отговор
    Абе аз съм си същия отпреди десет години, само дето позабогатях. И сега доста неомъжени мацки на 40 г си хапят от яд някои части ....
  • 30 ДойдохВидях

    35 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Състоятелните мъже не правят драми

    Те просто нямат време за такива дреболии. Ако гаджето ми е бедно и не му пиша три дни, веднага ще си помисли, че съм си намерила друг. Докато богатият въобще няма да попита къде съм се загубила толкова време. И това е много яко!

    Това е понеже си номер 1029883845990400330 като тебе душице има много и всичките сте еднакво гладни
  • 31 hold up

    7 2 Отговор
    На мен ми стига да гледам ,този на картинката и вратовръзката му е тъкмо да го обеся....!Майтапа настрана страхотен мъж..!Не искам да споря!Героят е уморен.....!!!!!
  • 32 Порно

    29 0 Отговор
    Това е едната страна на медала , и не знам защо повечето жени си мислят, че имат неограничен избор ? Хич не са толкова много тия , дето наистина могат да избират , и то не щото са умни и красиви , а щото са манипулаторки. Не съм в първа младост , и кога нова жена в живота ми почне с капризите , и казвам честно на какво може да разчита. В повечето случаи клякат веднага , а ако някоя се фръцне и тръгне , си казвам - слава богу !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 беднякът милионер

    30 1 Отговор
    Не виждам защо една меркантилна фца трябва да ми вмешава , че щом съм беден съм неудачник ! Да ходи да глъща чорбаджийски деца и да е доволна !
  • 35 гост

    15 0 Отговор
    Неудачници много, истинските хора кът!Не е това дали си богат или беден,а дали си баскервилско куче...........!!!!!!
  • 36 Бай Тошо

    28 0 Отговор
    Компаньонка се нарича тоя занаят, казано по тактично де
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Иванов

    27 1 Отговор
    Жените не се омъжват заради пари. Те се влюбват в парите и се омъжват по любов.)))))Ууууу!
  • 39 ИМПЕРИАЛИСТ

    13 3 Отговор
    Безпаричието оскотява обикновените хора...Само светците могат да се опазят от разрушителното действие на сиромашията...
  • 40 Антон 1

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "Пешо":

    Какъв късмет , кви 5 лева ?
    Ти си стой пред телевизор и търкай билетчета , а другите учат и работят щото са будали !
    Малее , матрял ,матрял , както казва вожда!:)
  • 41 Водка форевър

    12 17 Отговор
    Съжалявам да го кажа, но щом се самоосъзнавате като бедни и несъстоятелни хленчовци, на които все някой друг им е виновен, значи сте точно такива ! В тоя живот никой на никого не е обещавал справедливост, излишно е да очаквате някой да ви я даде, ако сте мъже на място, сами ще я въздадете, по ваша преценка и по ваш избор ! На тоя свят никой нищо няма да ви даде даром, излишно е да очаквате някой да ви даде нещо ей тъй, заради черните ви очи. Но ако сте мъже на място, със сърца, сами ще си вземете всичко, което искате, иначе сте заешки сърца, иначе казано - мишки. И ви остава само да гледате и да подсмърчате около чичковците с младите мацки..... Капиш ?!

    Коментиран от #44

  • 42 ПОГОВОРКА

    22 1 Отговор
    Не вярай на жена дори да казва истината ! ! !
  • 43 ха ха ха

    6 0 Отговор
    За морола да товорим, братя,
    моралът туй си е морал,
    е_ал е майката бащата,
    мъжът жената е е_ал....
    Това е началото от стихотворението на Пеньо Ппенев. "Кънчо п_ _кодеров".
    Та така нареченият брак си е висша узаконена проституция. Всяка муна гледа да се джироса за повече кинти. И казва гУлямъ любв. Така че мъже с повече кинти, разсъждавайте цинично.. Гледайте дали генетичният ма'трял може да ви роди здрави и умни деца. Има много тестове за това. А инак Любовта ... Ееееех любов, любов ,...
  • 44 ха ха ха

    14 1 Отговор

    До коментар #41 от "Водка форевър":

    Пред компа Секи е лъФ на саме много са мишки.
  • 45 Тодор

    4 0 Отговор
    Ама,какво ще обяснява ?Бедният може да и даде само един гол ... !
  • 46 Тази

    21 1 Отговор
    откровена кифла е толкова тъпа, та не може да допусне, че целта на истински умните и образовани мъже не е богатството. Учени, хора на изкуството, интелектуалци - отдадени на своето призвание и наука - никой от тях не е много богат, а са неизмеримо по-умни, образовани и ерудирани от всеки богат бизнесмен, особено ако става дума за тези, които у нас се наричат "бизнесмени".

    Коментиран от #65

  • 47 ГосТ

    13 1 Отговор
    Ясно е че тази жена има интелектуален потенциал колкото повечето богаташи, болшинството от които са търговци със съмнителен морал. Измежду тях може да има и по някой архитект,но няма достатъчно за всички златотърсачки. Та, моите наблюдения са,че тези хора (изключая архитектите) са с много примитивно мислене,но притежават някаква вродена елементарна хитрост, нахалство и амбиция за изгодата. Дори съм се чудил как могат с такъв хъс да се занимават с тези техни дейности и да се считат за умни.Освен това,мисля че е доста скучно. Признавам си, че аз не бих могъл да приема този начин на мислене на сериозно. Такива жени като авторката също,но след като има такива мъже е нормално да има и такива жени.
  • 48 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 9 Отговор
    Хахах бедните да мрът никои ги не иска муахахахахха
  • 49 експерта

    5 1 Отговор
    тас в лицето нещо не я дават,що така бе мацо нали уж си готина а
  • 50 Водка форевър

    10 4 Отговор
    От 100 кладенеца вода ще изкарате, да се само-утешавате с убежденията колко по-одухотворен и емоционално богат бил бедния, хленчещ мамул... А пък ако е неук, нефелен и безработен селски алкохолик (каквито сте повечето тука), значи бил още по одухотворен, ама никой не го разбирал. Жалки нещастници, така ще ви мине живота, в самосъжаление и хленчене...... Да ви кажа и още нещо - простаците си мислите, че да си богат означава да имаш пари, коли, жени и прочее, не е вярно, да си финансово добре най-вече означава да си свободен да правиш каквото си искаш, да взимаш сам решения за живота си, да си определяш сам съдбата, но най-важното е свободата.... такава, каквато вие нямате !

    Коментиран от #52

  • 51 Коко Джамбо

    12 0 Отговор
    Аз пък не харесвам такива, дето са “изгубили прекалено много години в лутане” с отрепки! Така че момата не става!
  • 52 ГосТ

    4 7 Отговор

    До коментар #50 от "Водка форевър":

    Хохохо и каква свобода бе батка,в кой луксозен хотел да спиш ? Ежедневието ви е крайно скучно и безлично,някои от вас се опитват да запълнят нищожното си съществуване с хобита,но те си остават хобита, защото никога няма да станете професионалисти. Аз също имам хобита и нямам проблем с жалки амбицийки относно тях, защото имам професия. Тоест професионалист съм. Хаха. Да ти кажа,в момента съм от елита на страната в която живея, въпреки че съм средна класа по финансови възможности. В тази страна за Елит се считат професионалистите. Аре, няма какво да ти се обяснявам, защото не си ми в класата. Но много ми се иска останалите да проумеят че професионализма е най важен. Нека се развиват и след това просто да напуснат тази територия България.

    Коментиран от #53, #63

  • 53 п.п.

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "ГосТ":

    и между другото,богаташчетата (с някои изключения) са доста некадърни в хобитата си. Забелязал съм, че хората на природните науки и инженерите сме доста по добри в полупрофесионалния спорт, освен че живота ни е по смислен ;)
  • 54 ГосТ

    7 1 Отговор
    Мислете и си избирайте професии, които ви прилагат и носят удовлетворение,а не гледайте колко ще печелите. Не си струва за едната ковра и фалшив лукс да водите безсмислено съществуване.
  • 55 Не съм богат

    0 4 Отговор
    Умно момиче
  • 56 :D :D :D

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Пешо":

    Търкаи си талончетата и си чакаи късмета. Ти си бизнеса на богатите глупаци.
  • 57 Един от вас

    8 1 Отговор
    Тази е изперкала!Ще бачка по 12 часа на ден и ще ома връзка с богати дето и те бачкат по 12 часа на ден!Каква връзка,какви 5 лева?Секса 1 път седмично не е връзка.За едно е права -богатите не правят драми - като се мине известно време или като решат,че не ги устройва повече -ще и бият шута и ще си намерят друга....Апропо колко мъже с подобни качеста са се провалили, само защото са имали лош късмет?За тях никой не държи сметка,нали?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ежко бежко

    4 0 Отговор
    А на ,,мъж,, да се вярва ли...? Ами ,че то всяка втора дума му е лъжа....!Всички лъжат в този лъжовен свят....!!!!
  • 60 Иван

    4 1 Отговор
    тук просто трябва да се подчертае как е забогатял, и ако е забогатял и много труд едва ли ще си пиле парите по коври иначе има логика
  • 61 Boss

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Те просто нямат време за такива дреболии. Ако гаджето ми е бедно и не му пиша три дни, веднага ще си помисли, че съм си намерила друг. Докато богатият въобще няма да попита къде съм се загубила толкова време. И това е много яко!

    kakva lubov samo :) ahahah

    Pojelavam ti to4no Takuv muj!
  • 62 ИциБитси

    7 0 Отговор
    Катерички като гореописаната вече у нас и по света с лопата да ги ринеш...и много от тях д..хат супата, защото няма богаташи за всички златотърсачки, хаха
  • 63 Водка форевър

    5 2 Отговор

    До коментар #52 от "ГосТ":

    Ало, ГосТ, разбираме те бе, ти си велик професионалист в миенето на чинии, в скубането на патки,в строежа на кенефи и брането на не-нам-кво-си, работиш (гърбиш) като бял роб некъде по Европата.... :-)) Това всеки го може, дори и най-простия и неук селски алкохолик. Номера е да си добре тук, при тези условия в БГ, и при тези реалности. Дали ще свиеш кинти от ДДС, от Обществена поръчка, от контрабанда, от дрога или проституция, всъщност какво значение има, още в Древния Рим са казали - парите не миришат. Аре, бегай да довършиш чиниите, да си изтъркаш билетчето, и да се обадиш на мама по вайбъра, че си добре...

    Коментиран от #73

  • 64 незнайко

    7 1 Отговор
    ВСИЧКО НАПИСАНО Е АБСОЛЮТНО ВЯРНО . Дали всички жени мислят по този начин е отделен въпрос . Мога да добавя, че богатите не се срещат с ТЪПИ жени !!! Ако искат секс ще го получат, от всяка проститутка която пожелаят.
  • 65 Петърчо

    5 0 Отговор

    До коментар #46 от "Тази":

    Може би не става дума точно за богати мъже, а за тая категория, които не си броят стотинките. А може би момичето не търси богати за подаръци, а състоятелен, или стабилен баща на своите деца. 15, 16 годишните търсят партньори за секс, но след 25 години младите жени вече търсят бащата на своите деца.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 МОЯТ ИЛУМИНАТИ ТЕСТИМОН

    0 1 Отговор
    Здравейте поздрави за вас,
    Правя това само за да популяризирам добър източник за изгубените овце, какъвто бях, преди най-накрая да срещна кого наричам моя Спасител. Моля, отделете малко от времето си, за да прочетете показанията ми.

    Казвам се Елвис Адолф, на 57 години, от Люксембург, но живея в Турция, женен съм с 3 деца. Давам свидетелство за това как станах богат и известен. Преди няколко години бях дълбоко удушен и изтръгнат от бедността, защото бях толкова разкъсан от фалшиви самоубийци и нямах тяло, което да ми помогне, и също търсех помощ от различни кътчета, но безрезултатно. Хората около мен се забогатяваха всеки ден и това ме срамуваше от себе си, не можех да осигуря добри неща за семейството си. Преди да бъда въведен във великото илюминатско братство от спасителя Михаил, той ми каза нещо и аз го обмислях целия ден. Това, което той ми каза, продължаваше да блъска в мозъка ми. Той каза, че „ако искате да получите богатство, сила и слава, трябва да вземете решение, защото в устата на лъвовете, където се намират най-добрите неща“.

    Той ми каза как фалшивите хора използват имената ILLUMINATI, за да изнудват пари от невинни хора, не забравяйте, както се казва, по същество „нищо не върви за нищо на този свят“. Ако наистина искате да имате СИЛА, СЪМЕТА или ЗЛЕСТ, това е вашият шанс да бъдете такъв, когото някога сте мечтали да станете. Няма да и не мога да те насилвам, нито натискам, но докато не се убедиш за себе си. Когато следвах всички процедур
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ivo

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Водка форевър":

    Imash edna vodka ot men imash po edin plus za komentarite i az mislya gore dolu kato teb
  • 74 Една такава !

    2 0 Отговор
    Преди години, с една такава ,,дама “ обясних и ,че ,, тати има фабрики” в апартамента на един приятел ( мн луксозен ) - тя доволна след 5 Мин ми вика ,, обичам те “ :) после цялата компания остана доволна :)))
  • 75 име

    0 0 Отговор
    Богатите мъже ще и дадат 500лв за една нощ и ще я захвърлят като носна кърпичка, за да отидат при следващата
  • 76 Baro6pek

    0 0 Отговор
    Gold diggaz life style, много са влюбени все
  • 77 отфорко

    1 1 Отговор
    Всичко ОК, само където въпросната кифла е описала по-скоро псевдо богаташ, отколкото истински такъв! Намирисва ми на чалга култура малко! А какво да правят мъжете които имат хубави и престижни професии, и живеят достойно и без да са много богати?!? Съгласен съм че мизерията оскотява хората, но и богадството има същият риск, макар и по друг начин! Хората са различни, и слагането им под общ знаменател е примитивно!
    Поздрави на всички!
  • 78 Бела

    0 0 Отговор
    Години наред жената е била манипулирана и използвана за целите на мъжа. Едни са били използвани за домакини и продължаване на рода, други са правени проститутки, а трети са били слугини...Преди 12 години имах връзка с грозен програмист, който не желаех и нито веднъж не стигнах до оргазъм. След като се разделихме опитах с ръка и открих рая. Жената трябва да се отпусне и намери подходящ партньор, който желае и спре да мисли само за продължаване на рода и финансовата издръжка. За съжаление обществото все още е много бедно и просто, за да осъзнае, че трябва всеки да е финансово независим, за да може да разшири кръговете си и шансовете да намери това, което търси. АЗ ПЪК ИСКАМ ДА СЪМ БОГАТА ДАМА И ДА ИЗБИРАМ САМА С КОЙ ДА СПЯ.