Last news in Fakti

6 Май, 2019 20:31 29 127 20

Секси бавачка сподели горчивата истина за работата си

  • бавачка-
  • детегледачка-
  • секси-
  • амбър персефон

Бях настроена да бъда съвременната Мери Попинз, признава красивата Амбър

Секси бавачка сподели горчивата истина за работата си - 1
Снимка: Shutterstock

Амбър Персефон работи като бавачка във Великобритания. По принцип тя е щастливка, тъй като има наистина атрактивна външност. Красотата ѝ обаче в случая определено не ѝ помага. Тя разказва опита си с редица семейства и най-вече с грешните разбирания на съпругите, пише jenata.blitz.bg.

"Има семейства, които ми казват, че не съм подходяща да бъда тяхна бавачка, защото съм привлекателна. Една майка ми отказа работа, тъй като външността ми щяла да привлече „нежелано внимание“. Ето защо смятам, че е ужасно жалко, че британската звезда Джана Крамър си признава, че съзнателно не наема бавачки, тъй като са "привлекателни". Когато чух това, първата ми мисъл беше за децата ѝ. Наемането на подходяща бавачка, която ще се грижи и подкрепя децата ви, е важно решение. Да се ​​позволи проблемите и недоверието между двойката да диктуват това кой ще се наема на работа може да повлияе зле върху децата", добавя Амбър.

Когато започнала кариерата си, бавачката била на 23-годишна възраст. "Бях настроена да бъда съвременната Мери Попинз. Първата ми работа беше при много приятно семейство. При пристигането си паркирах колата пред портата и първия човек, който срещнах, бе майката в семейството. Спомням си първото нещо, което тя ми каза през отворения ѝ прозорец: „Ти си още по-красива, отколкото на снимката“, каза тя.

"Никога няма да рискувам нищо, което би могло да сложи край на кариерата ми, или пък да разруша нечие семейство. Не считам себе си за модел, дори не знам как да се гримирам. За щастие, в този първи случай лицето ми не се отрази на получаването на работата. Майката видя как се отнасях с децата ѝ, как работех и доказвах уменията и качествата си. Имах прекрасна връзка със семейството и съпругът ѝ никога не ми се нахвърли", добавя Амбър.

Малко след това абонати в известен уебсайт за детегледачки в Обединеното кралство предложили работа на момичето. "Дори не бях отговорила, когато видях, че ми е изпратено второ допълнително писмо с думите: „След като видяхме снимката ви, преценихме, че не сте подходяща, тъй като бихте привлекли нежелано внимание, докато сте около децата ни“. Бях шокирана. След това съобщение уебсайтът се свърза с мен и ми даде подобрено членство като извинение. Но аз бях много разстроена. Само защото аз или някоя друга детегледачка, изглеждаме добре, не значи, че сме некомпетентни, опасни за децата или бихме създали евентуален проблем в брака", казва още тя.

След това Амбър получавала много други подобни изказвания спрямо нея, с които все повече и повече осъзнавала, че хората я възприемат като "секси бавачката".

"Аз съм тъжна, но най-вече разочарована от тази промяна в обществото. Изглежда като огромна промяна спрямо времето, когато детегледачките бяха посрещани в семейния дом единствено с цел грижа за децата.Цялата тази ситуация може да спре детегледачки като мен да вършат работата, за която са се трудили толкова много и която ги прави толкова щастливи. Когато наемате бавачка, единствените хора, за които трябва да мислите, са децата, а не брачните или личните отношения. Децата са тези, които ще прекарват времето си с бавачката, а не съпругът ви", заключва Амбър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много е трудно

    73 9 Отговор
    Пълно е с порно за бейбиситъри - да каже, че е навита на групов и ще я вземат навсякъде! Бащата и да го няма ще я оправят с водопроводчика и градинаря...
  • 2 Лора

    50 18 Отговор
    Тук в БГ са грозни, че пак развалят семейства, но на запада критериите са по високи, няма място за сравнение..!
  • 3 биберон

    62 17 Отговор
    Ми да стане бавачка на татковци те мъжете и без това са си едни големи деца ;)
  • 4 529

    67 11 Отговор
    Ми нормално колко му трябва на мъжа, ден след ден с тая красива мацка тестостеронът не пита, рано или късно ще има издънка :), прави са си съпругите!
  • 5 6564

    33 3 Отговор
    И понеже няма снимки на бавачката, си мисля да не би пък да е обратното. Да не е красива, а грозна и затова да са и отказали работата.

    Коментиран от #7

  • 6 Изверг

    56 4 Отговор
    И аз съм в същата ситуация, толкова съм красив че не ме вземат и като общ работник в строителството.

    Коментиран от #10, #14

  • 7 Идилия.

    62 9 Отговор

    До коментар #5 от "6564":

    Като разбрах, че става въпрос за ангичанка ми стана ясно защо няма снимка. :-))) Та да видиш ти какво значи според англичаните красива жена :-)))))
    Е НЕМА ТАКИВА ГРОЗОТИИ С ТАКОВЕ ВИСОКО МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ.
    Ама какво се учудвам, то това е резултата от векове кръвосмешение между братя и сестри, и някоя друга овча от кошарата.

    Коментиран от #13, #18

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Робот

    45 4 Отговор
    Кой ли се интересува от секси бавачки в държава с основно хомосексуално население? Само извратеняци.
  • 10 Йосип Броз Тито

    42 3 Отговор

    До коментар #6 от "Изверг":

    В строителството не гледат дали си красив или грозен, там просто трябва да можеш да издържаш на тежък физически труд + да търпиш турски и цигански джамбурета по цял ден... И да бачкаш поне 6 дни в седмицата.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 КазаНова

    10 0 Отговор
    Още една измислица.
  • 13 Хайл

    24 6 Отговор

    До коментар #7 от "Идилия.":

    Возя се в метрото в лондон онзи ден и гледам страхотна мадама-викам си "най накрая нещо хубаво" а тя по телефона на 11 се прибирам в Пловдив
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 незнайко

    8 3 Отговор
    Това го вярвам ! Може да се случи само в Англия където жените не са красиви, но със скъпи дрехи ! Мъжете англичани с голямо самочувствие често без покритие ! ЗАЩО ИМ ТРЯБВА ДЕТЕГЛЕДАЧКА ? ЗА ДА ПОКАЗВАТ ПРОСПЕРИТЕТ !!! За какво ги правят тези деца, като не могат да си ги гледат ?
  • 16 Бай Благой

    6 1 Отговор
    МИ дайте да я видим тази бавачка....
    Да не се окаже някой островитянски розобузест слоняк?!1
  • 17 Котараков

    0 0 Отговор
    Джендърки били,а??
  • 18 Цуци

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Идилия.":

    Ти бил ри си в Англия или един приятел на брат ти му казал ..
  • 19 Бай Ганьо

    2 2 Отговор
    А бе тая " красавица " Амбър я знам ...трътлеста перхидролена тетка дето някой загорял кюмюр я опънал няколко пъти и вече си е повярвала че е секси убавица да ама с увиснала цица
  • 20 иванов

    3 0 Отговор
    В случая съпругите наистина гледат далновидно, и просто искат да предпазят брака си .