Last news in Fakti

31 Май, 2019 11:36 12 782 7

Бавачката на Арчи разкри що за майка е Меган Маркъл

  • кралско семейство-
  • арчи-
  • меган-
  • принц хари-
  • бебе-
  • грижи

Бавачката на най-новия член на кралското семейство издържала едва две седмици

Бавачката на Арчи разкри що за майка е Меган Маркъл - 1
Снимка: БГНЕС

Оказва се, че гледането на бебе е по-трудно от очакваното за херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. Американката, която в началото на този месец стана майка за първи път, е загърбила всички светски изяви, а цялото ѝ внимание е насочено към наследника ѝ Арчи. Тя бди над бебето като орлица и не допуска никой да припари до него.

Поради трудностите, пред които се изправя като майка за пръв път, двамата със съпруга ѝ решиха да ползват услугите на бавачка. Жената обаче не е издържала и след две седмици служба във Фрогмор Хаус е напуснала иначе престижната работа.

Пред Daily Express детегледачката признава, че не е могла да свикне със сложния характер на херцогинята. „Меган обича да контролира всичко. Тя просто не понася детето да е с някой друг човек и игнорира всякаква помощ”, разказва жената.

Единственият човек, на който имала доверие, била майка ѝ Дория. Но и на нея оставяла бебето съвсем за малко.

„Отиваше да си вземе душ и излизаше на бегом от банята след няколко минутки, за да си го вземе обратно”, добавя гледачката.

Изглежда, че и майката на Меган не е издържала, защото много бързо си е стегнала куфарите и се е прибрала в Лос Анджелис. От тогава насам Меган и Хари сами се грижат за бебето си. По всичко личи, че не им е никак лесно. Особено на таткото, който трябваше много бързо да се върне към официалните си задължения.

На снимка, която тези дни се появи в мрежата, внукът на кралица Елизабет II изглежда изключително изтощен. Кадърът е направен на борда на самолет на British Airways, изпълняващ полет от италианския град Фиумичино до британската столица Лондон.

Бавачката на Арчи разкри що за майка е Меган Маркъл

Принцът се прибирал от тридневно посещение в Италия, където участва и в благотворителен мач по поло.

„Изглеждаше много уморен. До него беше седнал охранител, който беше втренчил поглед в мен”, написа във Фейсбук авторката на кадъра. Тя добавя, че когато принцът видял, че го снима, се усмихнал учтиво и ѝ казал „Здравей”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    11 1 Отговор
    Елизабета, най много се радва на новия член...!!!
  • 2 титу

    7 1 Отговор
    бебето е черно.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шошо

    14 1 Отговор
    Откачалка,горкото бебе с такава майка.Ами като порасне пак ли ще е все до него?

    Коментиран от #5

  • 5 снежинката

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Шошо":

    Ще го кърми до 20 годишен.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 анонимен

    5 0 Отговор
    " Златни яйца ще снася отрочето .....