Last news in Fakti

7 Юни, 2019 13:42 8 685 10

Брадли Купър и Ирина Шейк официално се разделиха

  • брадли купър-
  • ирина шейк-
  • раздяла-
  • връзка-
  • лейди гага-
  • официално

Двойката имаше проблеми в отношенията си от доста време

Брадли Купър и Ирина Шейк официално се разделиха - 1
Снимка: Shutterstock

Брадли Купър и Ирина Шейк приключиха официално връзката си. Списание "People" потвърди, че звездната двойка официално се е разделила и в момента се опитват да се разберат за попечителството на дъщеря им Леа де Сен.

Двамата започнаха да се срещат през 2015 г., като тогава появите им заедно на червения килим бяха редки. По-често бяха забелязвани на публични изяви едва след като излезе филмът "Роди се звезда", в който Купър си партнира с Лейди Гага. По същото време се появиха и слуховете, че актьорът и певицата имат интимни отношения, които и двамата отрекоха.

"Ние сме много близки приятели. Това е", категоричен беше Брадли.

След чувственото и емоционално изпълнение на песента "Shallow", което Гага и Купър изпълниха на Оскарите, много хора се усъмниха в това дали помежду им има само приятелство.

"Между тях прехвърчаха искри! Не може да са толкова добри актьори", коментираха фенове в социалните мрежи.

Брадли Купър и Ирина Шейк официално се разделиха
Снимка: Shutterstock

Преди време, в интервю за списание "Glamour", Шейк каза, че държат много на това личният им живот да остане далеч от медиите. Тогава тя отбеляза, че докато за много звездни семейства е нормално да показват взаимоотношенията си под светлините на прожекторите, тя самата не желае да прави връзката си толкова публична.

"Имам много приятели, които правят интимния си живот публично достояние и го разгласяват в социалните мрежи. Възхищавам им се и мисля, че е страхотно, но също така е въпрос на личен избор. И понеже професията ми изисква самата аз да се излагам на показ, реших, че поне мога да запазя личния си живот за мен... То затова се нарича „личен“, защото е нещо, което касае само теб и твоето семейство", сподели супермоделът.

През месец март 2017 г. двамата станаха родители - нещо, за което Купър каза, че го е променило изцяло. След успеха на режисьорския му дебют той направи всичко възможно да се концентрира изцяло върху жена си и детето си.

"Брадли прекарва всеки ден с тях. През повечето време тримата излизат навън, като понякога просто се разхождат по плажа. Изглеждат страхотно заедно", споделяха техни близки.

През 2016 г. започнаха да се появяват слухове около проточилия им се годеж, но тогава двойката реши да се съсредоточи върху отглеждането на дъщеря си, вместо да се отдадат на планиране на голяма сватбата... До която така и не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    17 2 Отговор
    Брадли го направи това, заради мен...!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    37 6 Отговор
    То само с едното дупе брак и съвместен живот не се прави. Едно е забавлението и влечението, а съвсем друго е да живееш заедно с някого, да го опознаеш и да го приемеш. Жените са много дребнави когато се стигне до тази фаза, а самите те не признават недостатъците си и смятат, че трябва да ги боготворят и да получават цялото внимание само, защото са жени и са родили дете, а това как се държат и какво изискват не го поставят на фокус. Погледнеш ли отстрани обаче добре се вижда деспотизма на жените и един достоен мъж не би изтърпял кифленски истории колкото и да обича жената и детето си.

    Коментиран от #4, #5, #7

  • 4 Един много точен коментар...!

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Аз рядко харесвам такъв.... отказвам се от добавяне, защото всичко е казано в него....!
  • 5 Ivan

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Изчерпателно, браво!
  • 6 дедо

    11 4 Отговор
    Ма как ше предпочете Гаргата пред Шейкчето!? Това намирисва на педерасизъм.......
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Анонимен

    5 1 Отговор
    И сега какво - няма да има Мини Купър-Швейк?...
  • 9 Иринчето е джудже...!

    1 1 Отговор
    Другаде е истината, не в публиката а на село, девствените моми...!!!
  • 10 Астериън юбърменш

    1 0 Отговор
    Mисля,че това е пиар акция,не съм 100% сигурен ,но двамата са част от филма Холивуд