Last news in Fakti

18 Юни, 2012 16:24 1 678 0

5 грации от Пиринско на финала на Мис „Национален отбор“

  • миски-
  • финал-
  • мис-
  • "национален отбор"

 4 благоевградчанки и едно момиче от Сандански са сред 17-те финалистки на конкурса Мис „Национален отбор“. Това са Александра Богданска, Александрина Игова, Ива Иванова, Кристина Стоянова от Благоевград и Елеонора Русева от Сандански, съобщи "Е-79".

Най-много финалистки има от София - 6 следвани от Благоевград - 4, Стара Загора – 2 и по една участничка от Пловдив, Сандански, Пазарджик, Ямбол и Плевен.

На 20 юни от 21:00 часа в пряко предаване по Българската национална телевизия ще станат ясни първите три носителки на короните Мис “Национален отбор” - футбол, Мис  “Национален отбор” - волейбол и Мис  “Национален отбор” - баскетбол.

След националния кастинг, за който се бяха записали 784 момичета, само 17 успяха да се класират за последния етап и вече са в тренировъчния лагер в София и се подготвят за големия финал. „Изборът ни не беше никак лек, защото момичетата, с които се срещнах през последните седмици бяха страхотни и за мен всички са победителки. Сега изборът ще е на журито ни, което за сега ще запазя в тайна, но е на много високо ниво. Както казах в началото – спортът ще избере своите талисмани“, сподели Маги Вълчанова, създател на конкурса.

Титлата ще бъде дадена на онези момичета, които докажат в най-висока степен, че са достойни за нея. След връчването й, нейните носителки ще започнат своята активна дейност, свързана с подкрепа на отборите, които представляват – ще пътуват заедно с тях на важни състезания, ще присъстват на домакинските им мачове и ще имат задължението да създават позитивни нагласи към тях в България.

Титлата ще се връчва за срок от две година, след което с нов конкурс ще бъдат избирани следващите носителки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА