Last news in Fakti

1 Август, 2012 16:00 1 232 1

Little King & Queen World” отново в Бургас

  • little king & queen world-
  • бургас-
  • конкурс

Конкурсът  “Little King & Queen World”2012 ще проведе своето 13 издание от 20 до 26 август в Бургас.  По традиция се очакват участници от Русия, Франция, Южна Африка, Венецуела, Непал, Казахстан, Украйна, Латвия, Татарстан и Литва, съобщи "Грамофона".

Организаторите от „Триумф Моделс” подготвят много изненади за участниците и гостите на Бургас през седмицата на конкурса.

Директорът на Международният конкурс за красота “Little King & Queen World” Йордан Бъчваров засне професионална фотосесия в студио в Бургас с официалното Лице на конкурса за тази година Татьяна Ефимкина. Фотосите са дело на професионалният фотограф Калоян Спасов.

Татьяна Ефимкина е на 13 години. Родена е в Санкт Петербург.  От 2007 година живее в Бургас. През юни тази година Татьяна спечели Гранд При на международния фестивал за талант и красота в Бургас „Малка Мис Свят” 2012. Веднага след конкурса Татьяна беше поканена от организаторите да бъде Лице на 13- то издание на “Little King & Queen World”2012.

От 10 години Татяна се занимава с Латино танци. Призьор е на много международни конкурси. През май получи 3 златни медала в Москва на фестивала „Российский звезди”. Изучава английски и немски език.Участвала е в международна детска конференция на тема „Екология" в Петродвореца в Санкт Петербург. През зимата обича да кара ски в Банско, а през лятото е на морето в Бургас. Родителите на Татьяна са собственици на европейски ресторант „Ратуш” в Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Извинете, това момиче на снимката е 13 годишно? Ужас!
    Може пък целта на конкурса да е момичетата да изглеждат като лелки?