Last news in Fakti

28 Февруари, 2020 14:25 6 979 19

Синовете на Гуджунов станаха емигранти заради безпаричие

  • борис гуджунов-
  • синове-
  • емигранти-
  • безпаричие-
  • певец

По-малко от 5 години след смъртта на легендарния певец двамата му сина се изнесоха от България

По-малко от 5 години след смъртта на Борис Гуджунов семейството му се разпада. Безпаричието застигна и двамата синове на легендарния певец, които вече са емигранти.

Докато първородният му наследник Александър, който е от първия му брак, от доста години е във Великобритания, сега и по-малкият му син Кристиян взел решението да се откаже от музиката и да замине да търси късмета си в Дубай.

Известно е, че по-голямото от двете момчета на Гуджунов живее скромно в Англия и си вади хляба като барман. Емилия – първата съпруга на Борето, също трудно свързвала двата края и продавала билетчета в метрото. Макар да са от един и същ баща, двамата синове на певеца не поддържали връзка помежду си. Големият му наследник нямал представа, че брат му Крис от вече 7 месеца бил част от екипажа на авиокомпанията на Обединените арабски емирства. Засега Кристиян бил доволен от заплащането и от възможностите да пътува и опознава целия свят, но продължавало да го боли, че не могъл да сбъдне мечтата си да пробие на музикалната сцена.

Той е завършил актьорско майсторство, въпреки че изцяло е наследил гласовите данни на баща си. Преди време се опита да изгрее на голямата сцена, явявайки се в нетолкова успешното шоу на Маги Халваджиян "Пееш или лъжеш“, но след това към него нямаше интерес и не успя да направи музикална кариера най-вече заради липсата на средства, пише вестник "Ретро".

Приживе Борис Гуджунов вземаше унизително ниска пенсия и не можа да остави на децата си почти нищо освен скромния си апартамент в "Люлин“, където живее втората му съпруга Елжбета. Певецът от любимото на поколения българи трио "Бо Бо Бо“ до последно живя с мъката, че не може да подсигури добър живот на децата си. В едно от последните си интервюта дори направи покъртително признание: "В очите на сина си съм една плюнка!“, визирайки по-малкия си наследник Кристиян, който се ражда непланирано, когато Гуджунов е вече на 52 години.

Въпреки че приятелите на големия изпълнител след смъртта му направиха няколко благотворителни инициативи, за да подпомогнат по-малкото му дете, Крис все пак не можа да се реализира у нас.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Факт

    30 2 Отговор
    То тука и оня американският коронавирус не иска да дойде!

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Устав на мъжкото движение (MGTOW)

    11 3 Отговор
    1.Реформи в семейното законодателство;
    2.Уравняване на мъжете и жените пред наказателна отговорност;
    3.Еднаква възраст за пенсиониране както за мъжете така и за жените;
    4.Информиране на обществото за сексизъм и харасмент от страна на женския пол;
    5.Да се създаде фактическо равноправие за двата родителя при развод, взимане на алименти и от двата пола;
    6.Да се разглежда веднъж в 3 години състоянието на жилището на опекуна;
    7.Да се увеличи количеството мъжки персонал в обществените заведения на РБ;
    8.Изкореняване на гиноцентризъма в медиите

    Коментиран от #7

  • 6 Ново

    6 13 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Всеки бяга от комунизма от корона вирус никои не бяга
  • 7 ???

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "Устав на мъжкото движение (MGTOW)":

    9. Всеки мъж да роди по едно дете.

    Коментиран от #8

  • 8 Познат на всички

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "???":

    Веднага след като всяка жена оплоди този мъж..
    П.П. Този филм сме го гледали, без жени кой ще разжда и прочие.. без мъже от къде генетичен материал???

    Коментиран от #10

  • 9 Бащата

    17 2 Отговор
    Годжунов беше наистина отдаден и посветен на професията. Пееше, защото това имаше в душата и сърцето си. И не се сети НИТО ВЕДНАЪЖ, да се оплаче, че е бил РЕПРЕСИРАН до 1989 г,., за разлика от многото "репресирани" негови колеги...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ПЕНКО

    6 3 Отговор
    Е ЗАЩО- ТОЧНО ТЕ СА В БЕЗПАРИЧИЕ , А ДРУГИ НЕ ГОДЖУНОВИ СЕМЕСТВА ДЪРЖАТ БЪЛГАРИЯ НА ПЛЕЩИТЕ СИ ,КАТО МОЕТО И МИЛИОНИ ДРУГИ !?!?!? ДА СИ ЗАВРЪТ ГЛАВАТА В ЗАДНИКА И ДА НАПРАВЯТ -ЗАТВОРЕН ЦИКЪЛ НА СЪЩЕСТВУВАНЕ !!!!!!!!!!
  • 12 Асен Илиев

    2 4 Отговор
    "Изкуството" и големите хонорари са запазени за чифутите :)
    булганите имаха сравнително справедлива държава, но САМИ решиха да я разрушат и превърнат в "свободен свят".
    Свят в който евреите СВОБОДНО осират всичко. :)
  • 13 Асен Илиев

    2 3 Отговор
    Когато НЕ си създал ХОРА, а ГОВОРЕЩИ МАЙМУНИ приличащи на хора, няма начин това да се поправи, каквито и услия да вложат Бащата и Майката. :)
    За да станат от МАЙМУНИТЕ Хора, трябва да им се смени чипа, както каза и Царя ;)
    Невъзможно приживе.
  • 14 vasik atanasova

    8 0 Отговор
    А СКОРО ЧЕТАХМЕ ЧЕ НАРОДА СЕ ВРЪЩАЛ
    В БГ
    ВЯРНО ЛИ Е ТОВА
  • 15 Повечето семейства:

    6 0 Отговор
    За съжаление МНОГО семейства бяха точно така !!! Нашите родители не са ни оставили нищо,защото получаваха ниски заплати !!! Отгледаха ни много трудно !!!Мразя БКП -БСП !!! Затова и ние работещите през 90-гидини мизерствахме !!! Нали точно затова много хора се спасиха в другите държави !!! Поне нашите деца да живеят по-добре !!! Другарите от БКП -БСП ни ОГРАБИХА,но няма един осъден !!! ВРЕМЕ е вече да бъдат ОСЪДЕНИ !!! Никаква обезщетения,никакви извинения от тяхна страна !!! Ние българите НЕ бяхме подпомогнати в Най-трудните ни моменти !! КЪДЕ бяха ИНСТИТУЦИИТЕ и министрите и правозащитници ????
  • 16 До-13:

    2 0 Отговор
    А ти МАЙМУН ли си ??? Или се мислиш за нещо повече от другите хора !!!
  • 17 Тези от БКП -БСП:

    6 1 Отговор
    Хората от -БКП-БСП винаги са били добре,в сравнение с обикновените хора !!! Техните деца и днес живеят добре !!! Комунистите НИКОГА не са гледали как живеят обикновените хора,от какво имат нужда и дали са материално затруднени !!! Всеки се оправяше кой как може !!! И трябваше връзки за всичко !!! КОГА сме имали институции,коити да подпомагат хората или по-малкото да ни дават съвети ????
  • 18 НИЩО НОВО

    1 0 Отговор
    НЕ Е НОВИНА.НИТО Е ПЪРВИЯТ,НИТО ПОСЛЕДНИЯТ С ТАКАВА ПЕНСИЯ.
    ПРОСТОТИЯТА МУ Е ДРУГАДЕ: ОСТАВИЛ Е ДЕЦАТА СИ НА ПРОИЗВОЛА И УЛИЦАТА.
    АКО БЕШЕ УМЕН- НЯМАШЕ ДА Е "ПЛЮНКА".
    А ДЕЦАТА МУ ЩЕХА ДА СА С ПРЕСТИЖНИ ПРОФЕСИИ.
    ПАРИ ЗА ЧАСТНИ УРОЦИ ЛИ Е НЯМАЛПАРИ Е ИМАЛ-АКЪЛ Е НЯМАЛ
    ЧАЛГАДЖИИ ИМА БОЛ И ОТ ТЯХ НИЩО НЕ СТАВА.
    ТАКА Е ОТКАКТО СВЕТ СВЕТУВА
  • 19 гиост

    0 0 Отговор
    Да бе пял чалга, да бе забогатял. Българите дават луди пари за ниските си страсти, да има голотии и сексулани вметки, плащат на амортизирани селски певачки по няколко хиляди за час припяване на плейбек, но за добрата музика и стотинка няма да дадат. Това е народно мислене, не е злословене. Ето, у наш град направиха много хубав рок концерт, млади групи пяха, хубаво беше и имаше 50 човека, но като дойде някоя пайнерка и площада се пълни с хиляди, на всичкото отгоре е безплатно, не даваш пари за посещение и това е определящо за народа.