Last news in Fakti

29 Март, 2020 15:56 7 015 14

Нели Петкова сподели за голямо лично сътресение (ВИДЕО)

  • нели петкова-
  • песен-
  • broken

Певицата представи новата си песен "Broken"

Красивата певица представи най-новия си англоезичен проект "Broken", който тепърва ще изкачва музикални класации. Във видеото Нели е в много различна светлина и разкрива нещо много неочаквано за себе си, пише show.blitz.bg.

Мелодичната песен е одобрена от Warner Music за Регионално парче на седмицата и всички лицензианти и филиали на Warner Music от Централна и Източна Европа ще подкрепят "Broken" чрез редица активности, ще го включат в плейлистите си и ще го предоставят на телевизиите и радиостанциите в съответната страна.

Парчето е в стил R&B и в него изпълнитеката си сътрудничи с носителя на "Грами" - музикалния продуцент David "Swagg R’ Celious” Harris, който спечели наградата за най-добър R&B албум през 2019-та. Също така, той получи още 5 номинации „Грами “ през 2020 г.

"Когато Swagg ми изпрати идеята за песента, аз веднага се припознах в текста. Започва с "Разбита, толкова съм разбита, но все още държа на теб…". Тези думи ме докоснаха дълбоко. По това време бях в мрачен емоционален момент от живота ми и песента резонира с мен. "Така се чувствам в момента", казах на Swagg, и искам да пея за това. Искам да кажа на хората да не се страхуват да споделят чувствата си. Имаме нужда да общуваме по-открито емоционално. Общуването е ключът към щастието!"

"Много обичам тази песен и съм щастлива, че работя със Swagg, тъй като той е изключително талантлив човек, който изпитва силна емпатия и усеща емоционално артистите, с които работи", споделя Нели, която във видеото към песента е в Ню Йорк, където е проследено и емоционалното състояние на героинята ѝ."

Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye. "Направихме снимките на някои емблематични за Ню Йорк места. Идеята беше да покажем, че независимо къде се намираш в света, винаги изпитваш чувства като всеки друг човек. Можеш да си на върха на света и пак да си разбит емоционално."

Цялото послание на песента и видеото, кореспондират и със специфичната ситуация, в която се намира светът в момента.

"Сега, повече от всякога, всеки от нас усеща силната необходимост от близък и любим човек до себе си."


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ✔️Pompev ®️

    10 2 Отговор
    Тая имаше страхотно дупе,Песента на Слави и Нели Петкова
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бройкаджията

    8 7 Отговор
    Нели е много добра певица,много яка визия леко напомняща Мерилин Монро.А в народните песни е уникална.ХАРЕСВА МИ ТАЗИ ЖЕНА!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Оффф

    8 3 Отговор
    Тая къде пее, че е горда българка и има дете от американец ли? Давайте българки, като нея, та нацията хапнем да изчезне.

    Коментиран от #8

  • 6 въпросче

    11 0 Отговор
    За какво сътресение на Нели става въпрос?
  • 7 щамов работник

    8 0 Отговор
    И рошавата руса красавица Деси Добрева празнува рожден ден!
  • 8 Ами да

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Оффф":

    Даа и аз искам да се женя, за една бразилка и по-тая логика ще имаме деца и ще продължа българския род. Ама иди им разправяй на гъските, къде се Ломбарат с чужденци.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Fhdhdy

    1 0 Отговор
    за тази трябват поне 2000 - 3000 в зелено на месец. че може и повече да отидат. тъй че ... който ги няма хич и да не си прави устата!
  • 12 Uigur

    1 0 Отговор
    слави таз дали я
  • 13 гггггггггг

    1 0 Отговор
    впрочем, слави сам я разкара от екипа си и тя си намери американец.
  • 14 zoro

    1 0 Отговор
    Слави може да я е разкарал точно понеже не му е пуснала.