Last news in Fakti

19 Април, 2020 11:14 2 320 6

Ето с какво се занимават принц Хари и Меган по време на пандемията (ВИДЕО)

  • принц хари и меган маркъл-
  • пандемия-
  • благотворителност

Двойката помага в доставянето на храна до домовете

Ето с какво се занимават принц Хари и Меган по време на пандемията (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Британският принц Хари и съпругата му Меган доставиха храна на болни хора в Лос Анджелис. Това е първата им обществена дейност, откакто се преместиха в Калифорния след въвеждането на извънредни рестриктивни мерки в САЩ.

Двойката, която официално се оттегли като старши членове на британското кралско семейство, за първи път се яви доброволно в Project Angel Food миналата неделя, за да помогнат в доставянето на храна до домовете.

"Те дойдоха за Страстната седмица и ни изненадаха в сряда", каза мениджърът по комуникациите на фондацията Ан-Мари Уилямс и допълва: "Двамата доставиха храна на 20 наши клиенти и буквално ги разтърсиха”.

В изявление на нестопанската организация се казва, че двойката "тихо продължава да доставя храна, за да облекчи нашите преуморени шофьори, които са изправени пред увеличена натовареност от един месец”.

Хари и Меган обявиха по-рано, че планират да създадат организация с нестопанска цел в САЩ, наречена "Арчиуел". Тя ще създава групи за емоционална подкрепа, мултимедийна образователна програма и уебсайт за благотворителност.

Двамата заявиха, че искат "да направят нещо смислено - нещо, което има значение", но отказаха да огласят в подробности намеренията си заради пандемията от коронавирус и ще направят съобщение "когато настъпи подходящият момент", пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бъркат

    5 1 Отговор
    Си яйцата и си ги пъхат
  • 2 Хахахах

    5 1 Отговор
    Всички знаят ,че Хари не е истински син на Чарлз И на човека просто явно му е писнало вече да се занимава с тея раптили и да им търпи глупостите и иска да си живее нормален живот без да се съобразява с поведения с говорене т.н ..
  • 3 от простолюдието

    7 0 Отговор
    и аз да имах 12 милиона паунда е така по рождение нямаше да цепя басма ни на кралици, ни на принцове...
  • 4 А бе

    4 1 Отговор
    Кой ги храни тия михлюзи и им плаща сметките?
  • 5 Яница

    5 2 Отговор
    Хари иэглежда по-секси от всякога!!! Направо пъха в джоба си кралските особи!!! Анорексичка Кейт, може само да эавижда на Меган!!!
  • 6 Хариту е млад

    5 2 Отговор
    И жена му млада ,та всичко им приляга..!