Гъбите, приготвени по тази рецепта, са подходящи за поднасяне както като салата, така и като гарнитура към основно ястие.
Необходими продукти:
250 гр. гъби (печурка, манатарка, булка, кладница, или масловка)
1 стрък целина
2 стръка зелен лук
магданоз
2 с.л. олио
1 с.л. винен оцет
1 скилидка чесън
1 ч.л. кафява захар
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Смесете заедно почистените гъби, целината, лука и магданоза.
Смесете оставащите съставки и ги сипете върху гъбите.
Разбъркайте внимателно, покрийте и охладете за поне 2 часа.
Сервирайте заедно с месо, пиле или риба или като салата.
Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Съкратен поради кризата
10:07 24.04.2020
2 Лора
Коментиран от #7
10:18 24.04.2020
3 Хермес
Коментиран от #11
10:33 24.04.2020
4 Този коментар е премахнат от модератор.
5 Този коментар е премахнат от модератор.
6 Този коментар е премахнат от модератор.
7 Този коментар е премахнат от модератор.
8 Този коментар е премахнат от модератор.
9 Този коментар е премахнат от модератор.
10 Johansson
11:11 24.04.2020
11 Знаем лорче
До коментар #3 от "Хермес":
🤣🤣🤣🤣Коментиран от #12
12:02 24.04.2020
12 Ти ако знаеше
До коментар #11 от "Знаем лорче":
Нямаше да си подъл и на този хал...!12:49 24.04.2020