Last news in Fakti

19 Септември, 2012 14:43 2 471 0

Роби Уилямс стана татко на момиченце

  • роби уилямс-
  • татко-
  • момиченце

Бившият солист на „Тейк Дет“ Роби Уилямс и съпругата му Айда Фийлд се сдобиха с първа рожба. Дъщеричката на певеца Тиодора Роуз, наречена на галено Теди, дошла на бял свят в 15.33 ч. във вторник и тежи 3 килограма и 290 грама, обяви гордият татко в блога си в  „Туитър“. Уилямс не пояснил къде се е случило щастливото събитие, но по предварителни планове раждането трябвало да стане в Лондон.


Роби, който се завръща в музикалния бизнес с нов албум, благодари на феновете за благопожеланията на официалната му страница. Сред първите, поздравили двойката в „Туитър“, бил и колегата му по група Гари Барлоу. „Огромни поздравления за Роб и Айда! Толкова съм щастлив за вас!“, написал той. Припомняме, че Барлоу бе съсипан от мъка, след като съпругата му Доун роди мъртво момиченце на 4 август.


Роби Уилямс се притесняваше да не изпусне раждането на бебето, но то „изчака“ и се появи точно два дни след завръщането на певеца от серия концерти из Великобритания, където промоцира новия си албум Take The Crown.

36-годишният днес певец и 33-годишната актриса Айда Фийлд се ожениха преди две години след тригодишна връзка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА