Last news in Fakti

17 Октомври, 2020 10:56 4 920 5

5-те женски имена с най-силна положителна енергия

  • имена-
  • енергия-
  • положителна-
  • женски

Тези имена дават на притежателките си една определена харизма

5-те женски имена с най-силна положителна енергия - 1
Снимка: Shutterstock

Името ни служи през целия ни живот и е едно от главните неща, с които ни помнят. Има имена, които правят по-голямо впечатление от други и носят по-силен заряд със своето уникално съчетание от букви и скрит смисъл. Тези имена дават на притежателките си една определена харизма и силна енергия.

Днес от edna.bg представят кои са най-силните женски имена.

Екатерина - това име означава “чистота” и дамите, които го носят са не само магнетични и справедливи личности, но са и изключително силни и не оставят никой безучастен към тяхната красота и мистерия.

Ирина - това е древногръцко име и означава “мир”. Дамите, носещи името наистина са много добри и миролюбиви, винаги са готови да помогнат и са невероятни приятели и брачни партньори.

Александра - всички имена, започващи с буквата “А” носят положителен заряд, но името Александра на гръцки означава “смела” и “защитничка”, което прави дамите, носещи това име едни изключително смели, инициативни и борбени жени.

Анна - повторението на буквите в това име го окичва с една интересна харизма и жените с това име никога не остават незабелязани. То означава “благодат”. Жените с това име са красиви и изключително интелигентни и всички ги ценят високо.

Виктория - това име означава “победа” и всички дами, носещи това има са родени победителки, които не се отказват лесно от своите цели, знаят какво искат и обичат да бъдат в центъра на събитията.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Психиатъра

    9 0 Отговор
    Коя е тази Екатерина с енергията онази дрога от,, Игри на волята" със сестра и соросоидката стипендиантката на Сорос в Йеил ли?
  • 2 Рошко

    13 0 Отговор
    Най красивото женско име е салфетка, приляга на всички чалгаджийки плеймейтки кифли и тем подобни

    Коментиран от #3

  • 3 Малййййй

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    Може и Гумена Уста или Лапам Хот Дог.Кво'ша правим не знам,мъжете станах по-красиви от жените.След време ще стане едно мазало,които си намери натурално красива жена която да не е изяла 10 000 хот дога ще е като спечелил 6 от тото.А другите ще си хващат момченца.Не мога да разбера защо ги слагат тези джуки.Това да не е някъв дрес код-аз духам яко, и ще те изцедя като лимон.
  • 4 Йовчо

    1 0 Отговор
    За Телефонка и Ганка какво пише в дебелите книги?
  • 5 mdee

    0 0 Отговор
    Защо забравихте Най-Главното име - Мария , или и на вас се плаща със сребреници? ? ?