Last news in Fakti

1 Ноември, 2020 13:36 6 927 9

4-те зодии без късмет в любовта

  • зодии-
  • късмет-
  • любов-
  • овен-
  • телец-
  • скорпион-
  • риби

Това са Овен, Телец, Скорпион и Риби

4-те зодии без късмет в любовта - 1
Снимка: Shutterstock

С появата на всякакви сайтове за запознанства и подобни приложения проблемът с намирането на сродна душа сякаш изчезна завинаги. Тенденцията е тъжна: колкото повече се развива светът, толкова по-трудно е да се намери човек, който отговаря поне на минималния набор от изисквания - доброта, честност, благоприличие и стабилност, пише actualno.com. Все по-често представителите на нежния и силния пол се сблъскват с недоразумения, в резултат на което прекарват най-добрите си години сами. Случва се обаче, че дори на почтена възраст завършен човек не може да влезе в сериозна връзка. Със сигурност има много причини за това. Астролозите смятат, че сред тях е "неправилното" отношение на човека към света и другите, както и неговите "лоши" навици, дължащи се на влиянието на планетите. Така, наред с други, експертите открояват 4 зодии, чиито представители спешно трябва да променят житейските си принципи или да се примирят със самотата.

Овен

Според астролозите проблемът на Овена е в желанието да спечели сърцето на човек, понякога напълно неподходящ за него. Поради прекомерния инат, той ще влачи обречена връзка до последно, което в крайна сметка ще завърши за него с депресия. Експертите предлагат на представителите на тази зодия да спрат да гледат на света през „розови очила“ и да не очакват, че предалият веднъж партньор ще се върне с молба за прошка. Важно е да се научите да цените себе си.

Телец

Освободен и целенасочен в бизнеса, Телецът се чувства изключително несигурен в отношенията. Той непрекъснато е в търсене на самия идеал, който е описан в книгите, и много се страхува да отдели време на „преминаващ“ човек. Оттук - страдание, сълзи, болка и самота. Съвсем вероятно в даден момент, без да знае, той игнорира опита на една „сива мишка“ да го достигне. Следователно той не трябва да прави изводи за даден човек, според външен вид и трябва да преразгледа отношението си към другите.

Скорпион

Изключително сложната и непримиримата природа на Скорпионите се превръща в пречка за личното им щастие. Зад мистичния и примамлив образ на този човек се крият много недостатъци, включително рязък начин на общуване, инат и гордост, които плашат партньора. За да поддържа здравословната връзка с избраника, за Скорпиона е важно да се научи как да потиска негативните емоции в себе си и да бъде по-съпричастен.

Риби

За съжаление, нещастието на представителя на този знак е в прекомерната доброжелателност и лековерност към хората. Рибите са готови да се втурнат в обятията на първия, който може да стопли и утеши. Струва им се, че този „любезен“ човек е неговата съдба, но всичко се оказва много по-прозаично. Заради безкрайните предателства и обвинения срещу тях, Рибите се чувстват ненужни, но все пак не бива да изпадат в отчаяние. Астролозите предлагат просто да започнете да анализирате онези хора, които са в непосредствена среда. Това преживяване ще ви позволи да изберете „правилния“ човек.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпотии

    7 7 Отговор
    Зодиите са измислица

    Коментиран от #3

  • 2 ГРАД КАЗАНЛЪК

    5 3 Отговор
    ас съм зодия ОВЕН но имам приятелка и касмет в любовта
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Любофта, Хермес, е помия

    1 2 Отговор
    Нали така.......! (Джулия Робъртс, доста красноречиво има и други свестни хора, а на стари години да си,, оедофил,, е късмет в това, не мисля, след като почти ти е минал целия живот....!?)
  • 5 Овен

    4 1 Отговор
    Много дрънкам, първо дрънкам след това мисля затова е така!
  • 6 Айй

    0 1 Отговор
    Ти да видиш.А автора е с пррманентна депресия и е оред самоубийство
  • 7 Алфа Ромео

    0 0 Отговор
    Може и да е вярно донякъде, аз съм шаранче на 43 и не мога да си намеря точната жена, не че аз съм безгрешен де. Решил съм че няма да търпя лицемерни и фалшиви връзки пък квото сабя покаже...
  • 8 Заради ДЖек гюбретата

    1 0 Отговор
    Не си заслужава,, да, си повдигнеш дори веждите, ако имаш такива..!(Как с нетърпение чакам да ви няма, завинаги....!)
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.