Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 09:39, обновена 11 Ноември, 2020 09:40 2 635 7

Шеста поредна загуба за Жътварите в „Игри на волята"

  • игри на волята-
  • жътвари-
  • рибари-
  • победа-
  • загуба

Рибарите спечелиха предимство за номинационната битка днес

Втората загуба в Териториалната битка нанесе тежък удар върху Жътварите, но най-сериозно падането им понесе Тодор. Шампионът по бразилско жиу жицу не спести критиките си към Ваня и Джералдин заради темпото, с което двете подреждаха пъзела.

При Рибарите сестрите Йоанна и Екатерина размишляваха кого ще номинират мъжете от племето им, ако загубят някоя от Номинационните битки тази седмица.

Настроенията в отборите определиха избора на новите водачи – Владислав поведе жълтите, а с пълно единство Чудомир ще води сините тази седмица.

Капитанската битка, в която се изправиха двамата, изискваше спартанска сила и издръжливост. Двамата играчи увиснаха на дънер, държейки се с ръце и крака за него – Чудомир излезе на Арената с желанието да продължи победната серия на племето си, а Владислав да върне надеждата на своето, като занесе храна на останалите играчи.

Най-големият враг и на двамата в това изпитание се оказа гравитацията, а по-голямата тежест на капитана на Рибарите не беше в негова полза.

Силното желание за победа водеше и капитаните, но стратегията им беше различна – Владислав често се движеше, а Чудомир изглеждаше като медитиращ ленивец и не помръдна изобщо. Спортната злоба беше единственото, което караше Владислав да се държи за гредата, но крампи в мускулите не му позволиха да продължи напред.

Около 50 минути и нито едно падане бяха нужни на капитана на Рибарите, за да победи жандармериста и по този начин да затвърди доминиращата позиция на племето си. Чудомир не се поколеба в избора на награда – той предпочете да вземе предимство за отбора в една от двете предстоящи Номинационни битки.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баро Вкаров

    2 2 Отговор
    Мноо напоителна новина,но по ма кефи Ковид-19.
    🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂
  • 2 Тодоров

    5 14 Отговор
    Това предаване е пълна простотия. НОВА ТВ е най-добре да го излъчва в сутрешните часове, когато някои си правят физзарядката. Но да се пълнят часове вечер в най-гледаното време с това досадно и скучно предаване, е издевателство над зрителите. Още повече, че и интелектуалния багаж на участниците може да счупи тъпомера.

    Коментиран от #7

  • 3 як мързел

    3 0 Отговор
    Играта показа,че не е лесно да си ленивец в Зоопарка.
  • 4 Манги

    5 3 Отговор
    Като видя 2те сестри да сплетничат и интриганстват отивам да драйфам. Тези 2те са за Лудницата
  • 5 ГОСТ

    1 4 Отговор
    Всички подобни формати-бълвочи ( да не ги изброявам ) ,да бъдат немедлено свалени от ефир.......ЗАДЪЛЖИТЕЛНО......!!!!
  • 6 Този и Брбатката

    0 1 Отговор
    Много глад са видели бе? И ние сме живели по това време, ама чак пък такъв глад? Сигурно го е срам да каже че баща му гледаше по 2 прасета всяка година, а майка му правеше лютеница кьопоулу, и компоти! Прав е човека! Суджука и сланината и цялата зимнина в зимника! И хладилника празен!
  • 7 ПРАВ СИ БРАТО

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тодоров":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ...........И НОМЕР 5 ,,ГОСТ,, ТОЖЕ.......