Last news in Fakti

15 Ноември, 2020 11:13 60 162 200

От какви болести страда Бойко Борисов?

  • бойко борисов-
  • болест-
  • здраве-
  • премиер

Исхемична болест на сърцето тормози министър-председателя

От какви болести страда Бойко Борисов? - 1
Снимка: БГНЕС

„Отрицателен съм за COVID-19. Това показа втори пореден тест“, обяви във вторник премиерът Бойко Борисов малко преди да посрещне министър-председателя на Република Северна Македония Зоран Заев в България и да проведе срещата си с него. Борисов научи, че е заразен с коронавирус на 25 октомври и изкара карантината си в домашни условия, като през цялото време работеше дистанционно, пише вестник Ретро.

Всъщност през дългогодишния си политически стаж на Борисов не много пъти му се е налагало да ползва болничен, както и медицинска помощ.

За пръв път през 2011 г. министърът-председателят сподели в свое интервю по тогавашната ТВ7, че страда от исхемична болест на сърцето. „И аз имам исхемична болест на сърцето. Всеки, който има високо кръвно, страда от такава болест“, заяви преди 9 години Борисов и обясни, че стриктно следи състоянието си, редовно ходи на профилактични прегледи при лекар и пие хапчета за кръвно. И тогава той подходи с чувство за хумор към проблемите си, като сподели, че често влиза в спорове с лекарите. „Докторите казват: „Недей ходи на сауна и недей тичай толкова“, но аз си го правя“.

По-драматична в здравословен план за Борисов бе 2013 г., когато в рамките само на една седмица той два пъти бе приет по спешност в болница „Лозенец“ заради хипертонични кризи, обща отпадналост и неразположение. Премиерът бе хоспитализиран за първи път с високо кръвно със стойности 190/110 в Правителствена болница на 25 февруари 2013-а. Тогава лекарите обясниха, че високото кръвно е повлияло и върху исхемичната болест на сърцето, от която премиерът страдал от години. След като прекара три дни в болницата, министър-председателят, който по това време бе в оставка, бе изписан, а специалистите му препоръчаха покой, избягване на физическото натоварване и силния стрес. На 3 март същата година обаче той отново бе приет в Правителствена с високи стойности на кръвното налягане – 180/100, обща отпадналост и общо неразположение. И двата пъти се наложи да му бъдат включени системи освен другите медикаменти, за да се свали високото кръвно.

За по-дълго от строя обаче в годините са го изваждали единствено спортните травми, които си е докарвал на футболния терен. Общо четири пъти премиерът е бил опериран по спешност заради разкъсан менискус.

За пръв път тежка контузия на десния си крак той получи, докато заемаше кметския пост в София, по време на футболен мач през май 2009 г. Тогава той бе откаран и настанен в Правителствена болница със сериозно счупване и скъсани мускулни връзки. Историята се повтори и през 2013 г., когато му се наложи да претърпи сложна операция на лявото коляно, пак поради скъсан менискус с дислокация. Първоначално Борисов се опита да се стабилизира чрез инжекции, но впоследствие се оказа, че намесата на скалпела е неизбежна. Оперативната интервенция тогава беше извършена от завеждащия клиниката по артроскопска травматология в болница „Софиямед“ доц. д-р Антони Георгиев и продължи 1 час и 10 мин. Тъкмо докато влезе обратно в спортна форма, каръкът застигна Борисов отново и той контузи фатално същия крак на същото място за втори път в началото на 2015 г. Макар инцидентът да се бе случил няколко дни преди операцията, премиерът стоически търпеше болката и отказваше да отложи заседанията си в Министерския съвет. В крайна сметка отново бе приет в „Софиямед“ и доц. Антони Георгиев пак проведе 2-часова операция на менискуса му, след която министър-председателят незабавно започна спешни рехабилитационни процедури, за да може бързо да раздвижи крака си и да се срещне с тогавашния шеф на ФБР Джеймс Коми. Известно време обаче Борисов се придвижваше с патерици, докато функциите на десния му крак се възвърнат напълно, и викаше министрите от кабинета си в дома си, за да заседават.

За последно той постъпи в болница през лятото на 2017 г., когато за четвърти пореден път увреди менискуса си. „В моя случай е като в оная поговорка: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло“, пошегува се тогава премиерът, който пак получи травмата на футболния терен и отново се довери на златните ръце на доц. Антони Георгиев, който проведе сложната операция в „Софиямед“. След всяка интервенция той предупреждавал министър-председателя да си вземе поука и да спре да рита футбол и да играе тенис, но той не спазвал съвсем стриктно препоръките. Едва напоследък е започнал да бъде по-отговорен към здравето си, но през 2019 г. пак беше изкушен от футбола и записа два феноменални гола за Бистришките тигри срещу „Локомотив“ (Пловдив).


Поставете оценка:
Оценка 3 от 149 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    389 54 Отговор
    От толкова седене в жипката страда от ишиас хихи :)

    Коментиран от #27, #29, #87, #163

  • 2 Болник

    364 43 Отговор
    а 150 кила носи ?

    Коментиран от #165

  • 3 РЕАЛИСТ

    557 57 Отговор
    Дайте думата първо на доктор Гълъбова от психиатрията. Тя компетенто ще ви разясни от какви болести страда Бойко Борисов.

    Коментиран от #44, #65

  • 4 Баро Вкаров

    434 57 Отговор
    Основно страда от СПУН.Като следствие на прекаран коронавирус е развил синдром на придобита умствена недостатъчност.
    🐮😥🐮😥🐮😥🐮😥🐮

    Коментиран от #64, #171

  • 5 Някой си

    452 47 Отговор
    Страда най-вече от нарцисизъм и други подобни психични разстройства, струва ми се!
  • 6 Уди Кълвача

    369 54 Отговор
    Страда от затлъстяване излоба от там всичко друго идва! Злобата е най големия вараг на сърцето.

    Коментиран от #32, #57, #162

  • 7 Съвременността

    341 41 Отговор
    Страда от фикция за власт, алчност, от просташки протокол и подценяване на електората.
  • 8 КОТарАК

    296 44 Отговор
    Бойко , взимай си чекмеджето , жената и детето и дим да те няма , докато не полудял напълно. не остана много до изборите , не се знае какво те чака после

    Коментиран от #23

  • 9 Бацо

    271 39 Отговор
    Страда от пачкомания
  • 10 Bahti

    274 41 Отговор
    А бясната нарцистична шизофрения и биполярно афективно разстройство, в комбинация с бясни Кражби?
  • 11 Бацо

    223 32 Отговор
    Отново излъга за детските надбавки лъжците болни лиса

    Коментиран от #18

  • 12 Психиатъра

    238 36 Отговор
    Клептомания 4 фаза!
  • 13 Бацо

    230 29 Отговор
    Е теливизионен измамник намаляваме газта с 40 процента, надбавки за всяко дете дрона пълни шкафа Оставка съд затвор
  • 14 мечо

    48 212 Отговор
    боико е болен от наивнос често се случва да се подвежда под натиска на метежници от улицата и да прави промени вав даржавата които не са за доброто на хората

    Коментиран от #191

  • 15 Лява ръка десен джоб

    188 30 Отговор
    И вика дръжте крадеца.
  • 16 КОНТРАТА

    223 37 Отговор
    Не се сетил да каже, че заради филиите с мас където е ял през соца са му докрали проблемите със сърцето!
  • 17 Българка

    272 45 Отговор
    Каква исхемична болест на сърцето същество, което няма сърце? За мозъчни гънки отдавна също е доказал, че няма. Иначе как да обясним безмозъчните му изцепки и ПР разходки, да вози като чувал с картофи лекари и да се хвали с маркировка на магистрала по време, когато болни умират в коридори на болнични заведения, умират в линейки и по домовете си без достъп до лекарска помощ. Вече няма и лекарства.
    Този шизофреничен престъпник подложи на геноцид народа си!
    ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ

    Коментиран от #88, #151, #168, #197

  • 18 Анарх

    224 37 Отговор

    До коментар #11 от "Бацо":

    Такъв лъжец е, че отдавна не прави разлика между измисленото и реалността.
  • 19 Нищо

    198 33 Отговор
    му няма , я как сладко спинка до шкафчето !
  • 20 гост

    74 102 Отговор
    Ихууу ,ако няма статия за Баце ,никой няма да чете този сайт.
  • 21 Този индивид

    186 34 Отговор
    Е политически труп, той има психически проблем и е опасен за БЪЛГАРИЯ. Трябва незабавно да се прегледа при доктор Гълъбова да се уточни точната диагноза. Дали ще може да отговаря пред съда и да влезе в затвора на топло доживотно.
  • 22 Масова психоза

    149 31 Отговор
    От лудост ГЕРБ оставка и затвор
  • 23 kkk

    128 31 Отговор

    До коментар #8 от "КОТарАК":

    А, знае се к'во го чака и това са само 2 неща:

    - престой при бай Ставри у софийския
    - да увисне на някое въже
  • 24 Клепто ман

    105 28 Отговор
    Малееее. Тежка болест.
  • 25 ПЛЮЯ НА СКАТ

    151 31 Отговор
    патологията на БОКО Е КРАЖБИ И ОБИРИ НА МИЛИАРДИ , ПЛЮЯ НА ,,СКАТ" , КОИТО ПЛЮЯТ ПО ПРЕЗИДЕНТА , ПРОДАЛИ СЕ НА ПОМИЯРА КРАДЕЦ !
  • 26 от умствени

    141 30 Отговор
    Раздвоение на личността.
    няколко часа жесток и безскрупулен бандитин и после щрак-релето изведнъж превключва, на добър човек обичащ селяните и малките деца.
    Да ама не. Второто е само пунта мара.

    Коментиран от #181

  • 27 Психиатър

    129 32 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Комунистът Борисов страда от шизофрения!
    Комунист е, а се мисли за демократ!
    ФАКТ!
    Комунистът Борисов е най-вярното куче на Путин!
    Троянският кон на Кремъл в ЕС и НАТО!
    ФАКТ!
    За три мандата, УМИШЛЕНО не построи нито един интерконектор!
    ФАКТ!
    Но най-трагичното е че шизофреникът си мисли, че спасява българите, а ги убива!
    На дъното на ЕС!
    Първи по смъртност и корупция!
  • 28 В този сайт

    61 13 Отговор
    Пък и други сайтове, не се влиза заради ББ, аз не знам как ДК, стоейки 24 по сайтовете, не ги хваща ,, исхемична,, болест на сърцето.....! (24 часа, разбира се...!)
  • 29 Грешиш

    98 22 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Не страда от ишиас,
    а от шишкимас!
  • 30 евро

    142 24 Отговор
    Още първия път 2013 г. трябваше да го приберат не в болница а в централния Софийски. Доста българи щяха да са живи все още. Доста животи съсипа този некадърник.
  • 31 ЗАТЪПЯВАНЕ

    101 26 Отговор
    ДОРИ И СКАТ , КАЗВАТ ЧЕ КРАДЕЦА ПРЕСТЪПНИК СЛЕД КОРОНАТА ВЗИМА СТРАННИ РЕШЕНИЯ , А Е ДОКАЗАНО ЧЕ КОВИД ПОНИЖАВА УМСТВЕНИТЕ СПОСОБНОСТИ НАЙ - МАЛКО С 30% !

    Коментиран от #40

  • 32 Все още няма коментари

    136 29 Отговор

    До коментар #6 от "Уди Кълвача":

    Борисов е криминално проявен тип с психични отклонения с просторната физиономия на невменяем с параноя и е глупав ограничен невеж завистлив отмъстителен с мозък който е ленив и не може нито да се обучава нито пък има някакви интереси освен да краде пачки и кюлчета златни.
  • 33 Гражданин

    138 25 Отговор
    Страда от тъпота, дебелоочие, наглост,простотия, достатъчни да си подаде веднага ОСТАВКАТА и да се маха от хоризонта...
  • 34 Съвети на специалиста

    98 22 Отговор
    Борисов, тепърва ще страда . Тоймисли че му се е разминало. Сега ще види кон боб ядели ??. Измененията в белият му дроб са фатални и нелечими.
  • 35 А СТИГА ДЕ

    100 24 Отговор
    До кога ще ни занимавате с Кангречулейшън?
    Тъпанарят над тъпанарите!
    Комунистът Борисов е най долната утайка на БКП!

    Стига вече!
    Гнус ме е!
    Как ще обядвам сега?
  • 36 Д-р Хаус

    119 23 Отговор
    Даже и само от екрана на ТВ се вижда, че основните му заболявания са затлъстяване, мания за преследване и нарцисизъм
  • 37 JEFF

    114 28 Отговор
    Страда от дебелоочие , самонадценяване и нарцисизъм. ОСТАВКА !
  • 38 Съвети на специалиста

    86 23 Отговор
    Все по често ще се задъхва и все по лесно ще чувства преумора дори и само да изкачи стълбите в министерски съвет. Да пие сок от преварени джибри за добра кондиция и да хапва сланина и пръшки.
  • 39 Я... Я

    107 22 Отговор
    СЪС ТОЛКОВА ПРИДРУЖАВАЩИ БОЛЕСТИ. КАК СЕ СПАСИ ОТ КОВИД19???? ТОЛКОВА СИ ОТИДОХА И БЕЗ ПРИДРУЖАВАЩИ???!!? ТРИ ПАПИ СА ГО ГАЛИЛИ ПО ТИКВАТА...
  • 40 УЖАС

    78 22 Отговор

    До коментар #31 от "ЗАТЪПЯВАНЕ":

    Понижаване с 30%?
    БАХМААМУ!
    Ми той имаше само 20%
    УЖАС!
  • 41 Дъртият

    91 25 Отговор
    Не можахме да го свалим този лудия Боко тиквата. Гадими се от тоя Боко тиквата.

    Коментиран от #76

  • 42 Живков

    39 53 Отговор
    Страда от комунистически идеи.
  • 43 Лост

    120 23 Отговор
    От нищо не страда. Ние страдаме.

    Коментиран от #59

  • 44 Лaлю Лcлев

    22 89 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    Caмaтa доктор Гълъбовa трябвa дa cи пие розовите хaпчетa

    Коментиран от #49

  • 45 Вадим

    38 13 Отговор
    Защо се хабиш бе, гледай си здравето.
  • 46 Арбайтен

    73 18 Отговор
    След поредното гросе шайзе по Фейсбука, очевидно хич не е наред с главата.
  • 47 Сега има подпухнал вид,

    53 19 Отговор
    Което показва, че не е окау, трябва спокойствие и да свали килограми, една от целите на протеста е..."да има скъсани бокови нерви", дори и с безпочвени твърдения

    Коментиран от #55

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 РЕАЛИСТ

    85 25 Отговор

    До коментар #44 от "Лaлю Лcлев":

    В " Из дневниците на един луд" пише, че когато Бойко Борисов е бил при баба Ванга, тя му рекла" Ама ти не си добре в главата бе, момче" Така, че има вече две мнения и диагнозата е потвърдена от два независими източника.

    Коментиран от #66

  • 50 На челото посока на горе има един широк

    40 15 Отговор
    Белег като Улей, от ляво, има няколко снимки от ЛЯВО, винаги го снимат фронтално или от дясно?? Лекари казват, че има голяма пластина, от катастрофа, от спорта нещо, битово, от младежките години злополука, снимката където чете нещо пред отворения лаптоп с писалка в ръка, от последната седмица, сиднал пред едно БЮРО???

    Коментиран от #54

  • 51 Смях

    83 21 Отговор
    Този страда от мухлясъл мозък, вродена простащина, изключително изразена наглост, примитивизъм, лакомия и злобни хемороиди. И психиатрия не му помага за жалост, а подземие на влажен затвор.
  • 52 Смях

    73 20 Отговор
    По турско раята се е надявала на дядо Иван, сега се надява кога ще пукне този плужек.

    Коментиран от #70

  • 53 МИИИИИ..!

    65 16 Отговор
    Страда от всички Ганьовски болести, които си ги знаем.
  • 54 РЕАЛИСТ

    53 18 Отговор

    До коментар #50 от "На челото посока на горе има един широк":

    По негови думи, при спречкване на пътя на младини се е правил на каратист на каруцар от Факултето. Оня извадил един кол от каруцата и смлял от бой бат Бойко.

    Коментиран от #122

  • 55 Това е

    46 17 Отговор

    До коментар #47 от "Сега има подпухнал вид,":

    ...от дексаметазона най- вероятно и от ремдесивира. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА СВАЛИ КИЛОГРАМИ И ЩЕ МУ СЕ ОПРАВИ КРЪВНОТО ДОРИ БЕЗ ЛЕКАРСТВА. ИМА СПЕШНА НУЖДА ОТ ДИЕТОЛОГ!!!!
  • 56 Мда

    58 16 Отговор
    От простащина
  • 57 наму

    10 34 Отговор

    До коментар #6 от "Уди Кълвача":

    Тогава ти внимавай! Личи си че си злобарче!
  • 58 Гнусотор

    65 16 Отговор
    Рядко гласувам, но вече редовно ще ходя и с кеф срещу тия отврати!
  • 59 Лост ли искаш..?!

    3 12 Отговор

    До коментар #43 от "Лост":

    По сайтовете има бол....! (Ко страдаш, сигурно оня отзад страда..)
  • 60 МИХАЙЛОВ

    88 20 Отговор
    ...КРАТКО, ЯСНО И ТОЧНО -
    - НЕЗАБАВНА И БЕЗУСЛОВНА
    ОСТАВКА НА МИНИСТЪР
    ПРЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ
    - АРЕСТ И НАРОДЕН СЪД
    - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР
    - КОНФИСКАЦИЯ
    НА ЦЯЛОТО МУ ИМУЩЕСТВО
    И КАПИТАЛИ У НАС И В ЧУЖБИНА
    - НЕГОВОТО И НА ВСИЧКИ
    НЕГОВИ РОДНИНИ,
    ПОДСТАВЯНИ ЛИЦА,
    СЪДРУЖНИЦИ И СВЪРЗАНИ
    С НЕГО ЛИЦА...КАТО ПАШАТА
    И КАРАТИСТА, ЦВЕТЕЛИНКА
    И ПЕТОСЛАВКА, САЗДОВ
    И БРАТЧЕДА РАДИ,
    КОТАРАЦИТЕ И ХАРИЗАНИТЕ МУ,
    ЦЕКОМИНЕВЦИ И ЦЕКИТЕ
    И ВСИЧКИТЕ МУ СИКАДЖИЙСКИ
    ОРТАЦИ... ТОЧКА.

    Коментиран от #68

  • 61 Лошо

    71 14 Отговор
    С толкова болести 100%инвалидност и 150лв пенсия
  • 62 БОЙКО БУДАЛА

    58 17 Отговор
    ...А БЕ Я СИ ЗНАМ
    ОТ КО СТРАДАМ...
    ...ОТ ГЬОНСУРАТЛЪК
    В НАПРЕДНАЛА ФАЗА...
    ...ОТ ТУЙ СТРАДАМ...
    ...КАЗАА МИ, ЧИ ИМАЛО
    НЕККЪВ СИ БАЙ СТАВРИ
    И ЧИ САМО ТОЙ МОЖЕЛ
    ДА МЪ УПРАЙ
    И ХЕМ ДА МИ ИЗЛЕКУВА
    ГЬОНСУРАТЛЪКА
    ХЕМ И ХЕМОРОИДИТЕ
    ДА МИ УПРАЙ,
    ЧИ С ТУЙ СЕДЕНЕ
    СЕКИ ДЕН В ТАА ДЖИПКА
    И С ХЕМОРОИДИТЕ ГО ЗАКЪСАХ...
    ...МА БАЙ СТАВРИ
    БИЛ МНОГО ДОБЪР ЛЕЧИТЕЛ
    - СТРОГ НО СПРАВЕДЛИВ
    И НЕМА НАЧИН
    ДА НЕ МА УПРАЙ...
    ...МА ТОЙ БИЛ НА НЕКВО
    МНООО СИГУРНО И ЯКО ОХРАНЯВАНО МЯСТО
    / ТО ТУЙ ДОБРЕ,
    ЧИ МНОО МЪЙ СТРАХ
    ДА НЕ МА ДУМНАТ
    С НЕКОЙ ГРАНАТОМЕТ РПГ - 7
    КАКТО АЗ УБИХ ЧАКЪРА...
    ...ПА И СЕКА НОЩ СЪНУВАМ
    КОШМАРИ - ТУ СРЕТАН,
    ТУ МИШО БИРАТА,
    ТУ ВАНЬО ТАНОВ,
    ТУ ПРОФЕСОР ВУЧКОВ,
    ТУ МИЛЕН ЦВЕТКОВ
    ТУ ОНИЯ
    КЪМ СТО И ПЕДЕСЕ БОРЧЕТА
    ДЕТО ГИ УБИА МОЙТЕ АВЕРИ
    ПО МОЯ ЗАПОВЕД.../

    Коментиран от #67, #173

  • 63 Stéphanie 🎲

    57 17 Отговор
    ЧревоУгодник 😂да намали килограмите 🐷,и гузна съвест ,страх това му е проблема на него.Българският народ страда благодарение на него и всички 🐗🐘🐑....в парламента!!!!На гилотината в редица и ще им минат болешките ...
  • 64 Анонимен

    42 16 Отговор

    До коментар #4 от "Баро Вкаров":

    Все повече хора страдат от това,но той засега явно води убедително и е в напреднал стадий.
    😉🙃😉
  • 65 до реалист

    19 69 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    КОЯ Е ТАЗИ МЬРЛА,ПСИХИЯТЬРКАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ, ТАЗИ ДА ПОМОГНЕ ПЬРВО НА СЕБЕ СИ. А НЕ ДА ПЛЮЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО.

    Коментиран от #102

  • 66 до реалист

    11 34 Отговор

    До коментар #49 от "РЕАЛИСТ":

    В ТЕЗИ ДНИВНИЦИ ФИГУРИРАШЕ И ВОЩЕТО ИМЕ ,НО ВИЕ ИЗОБЩО НЕ СТЕ ОБЬРНАЛИ ВНИМАНИЕ И ЗАТУЙ ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ. ИЛИ ТОЛКОВА ВИ Е УМСТВЕННИЯ БАГАЖ.

    Коментиран от #69

  • 67 до Бойко будала

    20 51 Отговор

    До коментар #62 от "БОЙКО БУДАЛА":

    НЕ Е СИГУРНО ОТ КАКВО СТРАДА БОЙКО НО ПРИ ВАС ЯВНО СИ ЛИЧИ, ЧЕ ВИ ЛИПСВАТ ГЬНКИТЕ НА МОЗЬКА,АКО ИЗОБЩО ИМАТЕ ТАКЬВ.

    Коментиран от #164

  • 68 до Михайлов

    28 12 Отговор

    До коментар #60 от "МИХАЙЛОВ":

    Другарю Михайлов,точката си е служете на вас и си хващайте пьтя кьм Ма....й...си
    .
  • 69 РЕАЛИСТ

    18 5 Отговор

    До коментар #66 от "до реалист":

    Хайде напиши го пак разбираемо, че нищо не схванах.

    Коментиран от #71

  • 70 до Смях

    19 14 Отговор

    До коментар #52 от "Смях":

    НЕ ПОЗНА ,НАДЯВАТ СЕ НА ТАКИВА КОТО ВАС,ПО СКОРО НА ТЕРМИНАЛ ДВЕ,ЗА ДА СЕ ОПРАВИМ ,БЕЗ ВАС ЩЕ Е ПО ДОБРЕ. АМА СТЕ ТЬПИ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАЦЕПИТЕ КАКВО ИСКА НАРОДА.
  • 71 до реалист

    29 14 Отговор

    До коментар #69 от "РЕАЛИСТ":

    ЗНАЧИ ПРАВИЛНО Е БИЛО ,ЧЕ СЬМ ПИСАЛ , ЗА ЛИПСАТА НА УМСТВЕН БАГАЖ.

    Коментиран от #83

  • 72 данчето

    66 22 Отговор
    Нищо му няма.И короната беше блъф пред простия народец за съчувствие.Това човече е доволно от живота и яде и пие здраво.Власт,пари в изобилие и самодоволство до опиянение. Няма ли кой да му каже да престане с тия екскурзии с джипката, че стана за смях.Народът и да мре , то парите падат от европейските субсидии.
  • 73 Компетент

    40 16 Отговор
    За сега не страда от нищо ! Когато падне от впаст , пак питайте - ще ви кажа , че ще има много за изброяване !6759
  • 74 Гостът

    56 17 Отговор
    Ами ние го храним - угояваме вече десет години и няма наяждане.На тиквун му порасна и тиквата.
  • 75 Някой

    27 57 Отговор
    Много сте злобни всички, тази злоба ви се отразява зле.

    Коментиран от #89

  • 76 Димитрова

    23 49 Отговор

    До коментар #41 от "Дъртият":

    Не можах те да го свалите, защото ви водеха още по-големи глупаци!
  • 77 МОМЧЕТО

    51 13 Отговор
    Страда от страх и малоумие
  • 78 Беден българин

    55 16 Отговор
    Моля се на Господ по бързо да отърве България от този българоубииец.
  • 79 Умната

    15 30 Отговор
    На мен целулит ми е по набръчкан от мозъчните гънки на автора на тази статия
  • 80 Пашата

    46 10 Отговор
    Болестта е мания за величие,идваща от факта че не е добре с главата.
    Повреден по рождение.Не си пие и хапчета та редовно.
  • 81 До#31 Затъпяване

    48 11 Отговор
    Тиквата никога не е имал умствени способности. Той е роден с 0% умствен капацитет. Така, че ковид 19 няма нищо общо с празната кратуна на мутропитека.
  • 82 Да бъдем точни

    45 12 Отговор
    Параноидна шизофрения. Затлъстяване ,хемороиди от джипката. Всичко друго са съпътстващи заболявания
  • 83 РЕАЛИСТ

    39 13 Отговор

    До коментар #71 от "до реалист":

    Не ми се занимава с хора, които една свързано изречение не могат да напишат, но неделя е все пак. Типично за такива с голям умствен багаж е, че не коментират темата, а тя е Бойко Борисов. Тръгвате да обиждате коментиращия, защото е дръзнал да се усъмни в божественото величие на премиера. Не съм писал нищо от лични впечатления, а цитирам два капацитета в България. Доктор Гълъбова с репутация на Психиатър номер 1 у нас и международноизвестната ни пророчица. Иначе още от първата среща с въпросното лице съм му поставил същата диагноза и той го знае.
  • 84 Фея

    18 51 Отговор
    Тук си личи не умствения багаж на Бойко а вашия едни и същи български малоумни сладури Пукате се от злоба ама народа го харесва и пак ще го избере А вие злобните умници духайте супата и когато стигнете неговия умствен багаж се хванете за палците жалки гнили комунисти Той сам ще се оттегли защото има достойнство а не като вас просташки жалки душици и това дето мислиш смърта на човек Господ наказва

    Коментиран от #94, #108, #139, #140

  • 85 Д-р менгеле

    22 13 Отговор
    Няма ли да го Гепи някоя смъртоносна болест ама скоросмъртница че нямам време
  • 86 Баро

    0 4 Отговор
    Здрасти адаш какво става
  • 87 МУСА КЕСЕДЖИЯ

    17 10 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    ЩЕ ГО ПОСЕТЯТ ДЪРТИ ХЕМОРОИДИ
    ...
  • 88 Фея

    12 24 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Твоята неграмотност и некомпетентност си личи не четеш ли жертвите в големите държави по силни от нас не знаеш ли че това е пандемия Ти не си българка а дива родопска селянко

    Коментиран от #160, #198

  • 89 Психиатъра

    19 5 Отговор

    До коментар #75 от "Някой":

    Напротив разтоварване ако спре злобата ще започнат убийствата

    Коментиран от #90

  • 90 Хан Аспарух

    7 16 Отговор

    До коментар #89 от "Психиатъра":

    Селяните се познават по шестиците в егенето няма ли шестица марш от столицата

    Коментиран от #180

  • 91 Любител на суджуци

    37 10 Отговор
    Страда от Простотия! Това е ВИРУСНА болест от вида Ковид Ганю БГ. Не се лекува! С това се ражда!
  • 92 Българин

    31 13 Отговор
    Болен е от Селяния! Има го и в околностите на Банкя, при бибши пожарникари са възможни и усложнения.
  • 93 Дедо

    32 11 Отговор
    Със сигурност е шизофреник!
  • 94 stan4o

    29 5 Отговор

    До коментар #84 от "Фея":

    ПРава сте. Ще го изберате тези, които го разбирате, като ви говори простичко.
  • 95 Ааааа

    30 10 Отговор
    Бойко Борисов страда от болеста невиждана алчност за кюлчета злато.Освен това,той страда от безсъние ,
    Защото другия мандат ще ги гледа през крив макарон.
  • 96 ФЕН НА БОЙКО

    13 34 Отговор
    БОЙКО ПАЗИ ДЕ ПАЗИШ ИБЪЛГАРИЯ ОТ БОКЛУЦИ КАТО РАДЕФ НИНОВА МАЯ И ДРУГИ БОКЛУЦИ С ПО 15 Х.ЛЕВА ЗАПЛАТИ.
  • 97 Аз конкретната

    20 4 Отговор
    Много ми хареса СПУН
  • 98 Кат излекуван от ковид...Дари ли плазма

    31 7 Отговор
    Значи стане ли напечено по държавата му се образува КРЪВНО и бега при личният си акушер Лъчко мозъка и да му баят шамани, патриарси, мюфтии, равини т.н. шефове на вероизповедания!!
    А народа се пита… ТУЛУПА дари ли плазма???!!!
    Тая ШМЕНТА КАПЕЛА нали УЖКИМ е преболедувал КОВИДА по документ, каза го и по ТВ и фейсбука ....въпроса е дали е дарил плазма или докторята от катили не вземат!!!!
    А дали въобще е бил болен след като се знае, че е СЪДЕБНО ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ!!!
  • 99 Иво

    26 6 Отговор
    със сигурност страда от идиотизъм и шизофрения
  • 100 бай Дън

    28 6 Отговор
    от болестта на мутрите . АЗ, АЗ, АЗ.....АЗ
  • 101 Реалистка

    8 26 Отговор
    Публикуването на лични данни не е ли подсъдно у нас?
    А за злобните коментари нямам думи...но тя отрицателната енергия се връща при източника си като бумеранг.

    Коментиран от #111, #179

  • 102 Мърлю.Бойко

    2 8 Отговор

    До коментар #65 от "до реалист":

    Тъз мойта психарка ее..Мърлю..!!!Недомърлян...
  • 103 Достойно!!!

    25 6 Отговор
    ОСНОВНО ОТ КЛАСИЧЕСКА НЕГРАМОТНОСТ И ПРОСТОТИЯ!!!
    КОИТО ОТ СВОЯ СТРАНА СА ПОДСИЛЕНИ ОТ МАХЛЕНСКАТА МУ ЛЕКСИКА...
    И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПРИМИТИВНОТО МУ ОБЩУВАНЕ С ПРИМИТИВНИ ХОРА СЕМПЛИЧКИ НА КОИТО МЪЖКОТО СЕ МЕРИ
    - С ПСУВНЯ
    -С ЦИНИЗМИ
    -С ФИЗИЧЕСКО НАДМОЩИЕ...
    -С МУШИНГИИ ВОДЕЩИ ДО ДЕБЕЛАШКИ ОБЛАГИ...
    И НАКРАЯ.... КОГАТО И ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ СА ПРИМИТИВИ И ТВОЕТО ОКО ВИЖДА САМО ДО НОСА ТИ И ТЕ ИСКАТ ДА ГЛЕДАТЕ "ЗАЕДНО" САМО ДО НОСА ТИ.
    ТОВА СА БОЙКОВИТЕ БОЛЕСТИ..
    ПРОСТОТИЯ, ПРОСТОТИЯ, НАГЛОСТ И НИСКО НАВЕДЕНИ ХОРА... ТА БИЛИ ТЕ И ПРОФЕСОР, ДИРЕКТОРИ НА БОЛНИЦИ И ЗДРАВНИ МИНИСТРИ...
    Но хора без грам достойнство..
    Изтръпващи от ужас да не им издържат килимпето под краката...
    Лечението на Бойко е вън от ВЛАСТА, АК бой и затвор....
  • 104 И не толкова!!!

    21 7 Отговор
    Това е от белото дето шмърка....
    Чисто търси чисто не с примеси...
    Тя проста и празна глава болести я не хващат....
    Ами да го тръшва силно и мир на праха му!???
    Никой няма да се сети за него даже и след месец...

    Коментиран от #110

  • 105 проста тиква

    21 6 Отговор
    От малоумие , как от какви. Тази му е доминиращата.
  • 106 Обикновена Пунта Мара

    19 9 Отговор
    Хайде, приключвайте с ТОЗИ, изкарайте ИСТИНАТА за ЗАПИСИТЕ и НОЩНОТО ШКАФЧЕ, и да го ЗАБРАВИМ!!! СТИГА вече!!! И неговите колеги "комунистите", вече НЕ го ИСКАТ!!!????
  • 107 yordan

    15 9 Отговор
    ДА МРЕ ТОЯ БОКЛУК
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Хитлер

    11 7 Отговор

    До коментар #104 от "И не толкова!!!":

    Как така Мир на праха му гарвани да го кълват
  • 111 Баро

    8 6 Отговор

    До коментар #101 от "Реалистка":

    Я си спомни дали не си пропуснала хапчетата днес
  • 112 АЗ ОЪК МИСЛЯ,ЧЕ

    20 8 Отговор
    МУ Е ВРЕМЕ ДА МРЕ... ДА ФЪРЛИ ТОПА.... СВЕТЪТ ЩЕ СТАНЕ ПО ДОБЪР БЕЗ ТОЗИ МРЪСНИК!!! А БЪЛГАРИЯ?! БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ЖИВНАТ!!!! МНОГО ОПТИМИЗЪМ ЩЕ ИМ ДОНЕСЕ СМЪРТТА НА ТОЗИ БОКЛУК!!!
  • 113 диагноза

    17 6 Отговор
    Симулант!
  • 114 ТОЛКОВА

    5 17 Отговор
    СТЕ ГАДНИ, ОТВРАТИТЕЛНА ПРОСТОТИЯ, ЖАЛКО, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ!

    Коментиран от #117, #118, #178

  • 115 Бойко боклука

    12 4 Отговор
    А сега сериозно Ако искате да ме свалите Гласувайте за БСП защото те имат най-големи шансове затова Колкото и да не ви се ще
  • 116 разума

    13 3 Отговор
    Игра и тенис, ама не му пуснаха фандък и се отказа.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 НАП

    1 6 Отговор

    До коментар #114 от "ТОЛКОВА":

    Да ти го втъкне
  • 119 Майна

    6 15 Отговор
    Абе кви хора сте бе. Ми и той е човек. Ей тая злоба я няма никъде. Кво значение има кой е. Тва българите сме егаси Еснафите.

    Коментиран от #123, #177

  • 120 Бойко алчното

    10 3 Отговор
    Един за всички всички за мен
  • 121 Бойко алчното

    13 5 Отговор
    Стига сте се занимавали с глупости хващайте се на работа че хазната трябва да се пълни ако е празна какво ще те открадна от нея
  • 122 Бакшиш

    10 6 Отговор

    До коментар #54 от "РЕАЛИСТ":

    А пък аз возих един негов съученик който ми разказа Как са му взимали стотинките всеки ден бил страшно шубе
  • 123 Баро

    11 4 Отговор

    До коментар #119 от "Майна":

    Май и ти си на хранилка майна шубе те е да не останеш безработен след изборите ли
  • 124 Дали е така

    10 5 Отговор
    исхемичната болест мая я гепи, когато загуби мангизи
  • 125 БОКОКРАД

    11 4 Отговор
    ВИНАГИ Е ИГРАЛ ФУТБОЛ И ТЕНИС В РАБОТНО ВРЕМЕ !
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 PlimP

    13 5 Отговор
    вакуум в главата
  • 128 бай Ставри

    9 4 Отговор
    боко ti квоча с Оная си работа ще го посоча и към г аza ми ще я насоча после до Барцелона ще прескоша и на оная ще и го наточа
  • 129 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор
    тикво та па тик во мазна, на оная в барцелона в остата ще се изпразна четете бързо защото модернизатора ще го изтрие
  • 130 БОКОКРАД

    15 6 Отговор
    БОЙКО САМО РАБОТАТА ШЕ ГО НАПРАВИ СВОБОДЕН - В БЕЛЕНЕ !
  • 131 Васил

    16 6 Отговор
    Само проститутките обикалят магистралите май и той ще влезе в тази графа.
  • 132 хос пиеса

    16 3 Отговор
    сътрада от мани-я за величие се едно е кой, Калигула
  • 133 СусБе

    13 4 Отговор
    Компирски тъпотизъм и тиквено безочие!
  • 134 любител

    11 4 Отговор
    според мен най болен е мозъка му.хахаха.
  • 135 Коко

    15 3 Отговор
    Боко толупа страда от хронична простотия и майсъл който хвана от седалката на глупавата си джипка политическа утайка неграмотен и некадърен ако това е диагноза
  • 136 XXL

    9 3 Отговор
    От моргата няма да може да се върне!
  • 137 анонимин

    17 4 Отговор
    Защо нищо не казват за алчността на този боклук,при него това е болестно състояние!Говори се че е дръпнал над 20 милиарда!Пенсионерите мизеруват ,а той краде ли краде!Искам касиерчето на сик в затвора!
  • 138 Фройд

    14 5 Отговор
    Клептомания, грандомания на едро и шизофрения. Останалото са съпътсващи несъществени заболявания.
  • 139 Eaf

    2 5 Отговор

    До коментар #84 от "Фея":

    Теб те е изписала Гълъбова 3457 неизлекуван...там и е грешката
  • 140 Йоцо

    6 3 Отговор

    До коментар #84 от "Фея":

    Прицърква ли ти мушмулата като ГО гледаш...и сигурно я пипаш нощем като си мислиш за НЕГО...няма ли кой да те оправи за да мирясаш
  • 141 БГ МАФИЯ В МС

    18 3 Отговор
    БОЛИ МЕ ПАТКАТА ОТ КАКВО СТРАДА РАЗБОЙНИКА. ДА МРЕ МИЗЕРНИКА
    БЪЛГАРОУБИЕЦ ПОДЛАГАЩ БЪЛГАРИТЕ ПОД ГЕНОЦИД. И СТО БЕСИЛКИ СА МУ МАЛКО НА ДИКТАТОРА КРАДЕЦ.
  • 142 Страдалец

    10 3 Отговор
    От цицелък страда,щом му се свиди да се дава за децата и инвалидите.Те са най ощетени.Всички деца трябва да взимат детски.Бащата може да взима и 5000заплата,но ако е комарджия или си има любовница и не дава нищо вкъщи,каква вина има детето?А инвалидите със 180 лева пенсия ?Ами да пази диета,не само пържоли да яде.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 РЕАЛИСТ

    12 3 Отговор
    И шизофрения!!!
  • 145 Лукашенковец

    14 3 Отговор
    БОЛЕСТА СЕ НАРИЧА КЛЕПТОМАНИЯ НА ПАЧКИ ЕВРО И КЮЛЧЕТА ЗЛАТО. ТАЯ БОЛЕСТ Е ПО ОПАСНА ОТ КОВИТ 19 И МНОГО ТРУДНО СЕ ЛЕКУВА КОИТО ГО ХВАНЕ .ОТЪРВАНЕ НЯМА ДАЖЕ НЯМА ЛЕК ЗА ТАЗИ БОЛЕСТ.А В ПАРЛАМЕНТА СА ЗАРАЗЕНИ ВСИЧКИ ДО ЕДИН, И ТО ОТ 31 ГОДИНИ ВЕЧЕ АКО МОЖЕТЕ ДА СМЯТАТЕ ОТ 1989 ГОДИНА ТА ДО ДНЕС ,А НАИ ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ДЕТО ДОКАРА ДВАМАТА АГЕНТИ НА ЦРУ ЗА КОНСПИРАЦИЯ РАН-ЪТ И РАЗДАВА КУФАРЧЕТАТА Е ВЕЧЕ НЕ ИЗ МЕЖДУ ЖИВИТЕ И СЕГА ТЕЗИ МУ БЕРАТ ПЛОДОВЕТЕ В УЩЪРБ НА ЦЕЛИЯ НАРОД ,КОСТОВ ,ЦАРЮ , ДОГАН ,И ПЕЕВСКИ КОГА ЩЕ СЕ ЗАРАЗЯТ ПРИ БАИ ВИ АТАВРИ БАРАБАР С БОЧКО???.

    Коментиран от #146

  • 146 Лукашенковец

    7 3 Отговор

    До коментар #145 от "Лукашенковец":

    ПАРДОН ,ИСКАХ ДА НАПИША ПРИ БАИ ВИ СТАВРИ
  • 147 Стефан

    18 3 Отговор
    Простотия и нарцисизъм, елементарна култура и високо самочувствие, а мисирките го величаят и чакат подаяние и разходка с жипката.
  • 148 Гат

    6 4 Отговор
    В името на народа мр@
  • 149 Лукашенковец

    8 3 Отговор
    ПАРДОН ,ИСКАХ ДА НАПИША ПРИ БАИ ВИ СТАВРИ
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Нона

    1 6 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Адмирации!Много точен коментар!

    Коментиран от #196

  • 152 дреме ми

    19 3 Отговор
    Че кой се интересува от здравословното състояние на човека, който обезлюди държавата без да му мигне окото. Нас кой ни мисли ?
    За него лекари и медициски персонал бол, за нас и с пари даже не става, а камо ли ако нямаш пари.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 а чекмеджетата

    15 3 Отговор
    По добре ни кажете, колко на брой пълни чекмеджета има за сметка на народа и ще ги върне ли?

    Коментиран от #157

  • 155 Швейк

    11 1 Отговор
    пилича ми на циклофрения...
  • 156 Ковид спасение

    10 4 Отговор
    Може би Ковида ще донесе щастие на България,като прибере Борисов в отвъдното.Ковидаще спаси Български народ от Тиквата.Молете се като е дошъл ,да си ходи с Борисов
  • 157 СОФИЯНЕЦ

    2 9 Отговор

    До коментар #154 от "а чекмеджетата":

    КАЗВАМЕ само на тебе - : ХВАНАХА те на ГОЛА КУКИЧКА....като ГЛАДЕН ШАРАН !!! Вярваш на такива постановки...защото си ПРОМИТ ЧЕРВЕН ДЕБ-Л .....нали ?????.....ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО !!! Б.Б. е много отдавна ЗАКОНЕН МИЛИОНЕР !!! ...от 90 -та е от ПЪРВИТЕ ЧАСТНИЦИ ...ЕТ " ИПОН -1 " ....и ИПОН -2 ! със над 1 000 РАБОТНИКА !!!! ЗАЗСТРАХ. БИЗНЕС е много ПЕЧЕЛИВШ ! Когато сключваш договор ...за 1 служител искаш 3 ПЪТИ МРЗ .....значи ако имаш 1 000 служители ...фирмата ти взима мин 2 МИЛИОНА НА МЕСЕЦ !!! ......панимаеш ????? ...Къщата му в Банкя на 3 етажа е мин. 3 милиона .....Б.Б. има НАСЛЕДСТВЕН АПАРТАМЕНТ в ЦЕНТЪРА на СФ ( с-у стадион В.Левски ).......Б.Б. има от 30 год. .......празно място (1.5 ДКА ) на брега на морето ( над Каварна ) . анадъмо ??? панимаеш ???? ...разбра ли бееее ПРОМИТ ЧЕРВЕН БОКЛ-К ????????

    Коментиран от #158

  • 158 Лукашенковец

    4 2 Отговор

    До коментар #157 от "СОФИЯНЕЦ":

    И КВО КАТО ИМА ЧЕ ТИ ГИ ДАДЕ НА ТЕБЕ ЛИ ,САМО МОЖЕШ ДА СЕ ОБЛИЗВАШ КАТО ЛИСИЦАТА ДЕТО ХОДЕША ПО ОВЕНА , И НЕЗАБРАВЯИ КАТАФАЛКАТА РЕМАРКЕ НЯМА!!!!
  • 159 мразим комунета

    6 2 Отговор
    Най-много от тъпота после от алчност.
  • 160 Манги

    3 4 Отговор

    До коментар #88 от "Фея":

    Да не си завършила за Фея в Югозападния Юнивърситет ма?
  • 161 зоро

    4 4 Отговор
    времето тече,изтича!
  • 162 Лея 13

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Уди Кълвача":

    Съдейки по драсканиците ти, твоето сърце е в прединфарктно състояние :)Много жлъч бе,приятелю, много злоба!Ама всъщност не само твоето сърце лол.Като гледам поне половината умни глави тук и меродавните им мнения по всеки въпрос,то всеки втори трябва да започне добре да се грижи за сърцето си, защото злобата им е неизменен спътник!

    Коментиран от #175

  • 163 Тулупа болен

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Разболял се Бойко, от състрадание, че станал крадеЦ.
  • 164 Умник

    2 3 Отговор

    До коментар #67 от "до Бойко будала":

    Ти, като си много изпънат в мозъка ,защо коментираш ?
    Толупа -мошенник се инати , да управлява, чрез кражби , и вбесява хората,
    тук са ти доказателствата, чети ги всичките.
  • 165 Да сигурно

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Болник":

    Може, да го е хванала, Пустинна страховита болест?
  • 166 Задника

    6 4 Отговор
    не ме боли да знам какво му е на тиквата,но очевидното е ,че има мозъчен дефицит и грандомания.Да се разкара най-после от поста си .Дотегна ни всеки ден простотии и изяви пиарски по телевизията.Не става!Съсипа държавата с едноличното си разпореждане и разпределение на благата от вожда на племето.Боко в кой строй си ????????АДИО??????
  • 167 От Клептомания

    2 3 Отговор
    Тея шкафчета ще ги разкове от пълен ти им с 💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶🖕🏻
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 заката

    0 2 Отговор
    от растройство
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Керкенез

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Баро Вкаров":

    От тоя СПУН он си страда по рождение! Иначе как да си обясниш пожарникарския фИкултет у магнаурската школа - Симеоново...
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Румен будалата

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "БОЙКО БУДАЛА":

    Пишете за боико че що самолети падала по мое време
  • 174 Жоро

    3 2 Отговор
    И без да си доктор само като го видиш ще разбереш, че страда от затлъстяване!
    Те за това го дават само горе над корема в Новините ама по някога дадът отдалече в цял ръст и се види шкембето му
  • 175 пророк Исай

    1 0 Отговор

    До коментар #162 от "Лея 13":

    Добрите са в Рая , злите са на Земята !
  • 176 даскала

    1 1 Отговор
    Параноя с шизофленични заченки .............
  • 177 любопитен

    1 0 Отговор

    До коментар #119 от "Майна":

    Знаеш го от себе си и разсъждаваш писменно !
  • 178 любопитен

    0 0 Отговор

    До коментар #114 от "ТОЛКОВА":

    Ти какво си , Джон Картър от МАРС или Марсианската принцеса ?
  • 179 е х о

    0 1 Отговор

    До коментар #101 от "Реалистка":

    Вярно пишеш , свери си баланса на оценките + и – ........отрицанието се е върнало към теб !
  • 180 даскала

    2 0 Отговор

    До коментар #90 от "Хан Аспарух":

    Майка ми беше родом от Плевен и 7-та и 8-та цифра й бяха 65
  • 181 даскала

    10 3 Отговор

    До коментар #26 от "от умствени":

    Параноя с шизофренични прояви , раздвоението на личността е следствие !

    Коментиран от #185

  • 182 Бай Дрън

    12 3 Отговор
    Едва ли страда повече, от колкото ние от неговото управление!

    Коментиран от #186

  • 183 Що не

    1 2 Отговор
    Щ о не се вземат с Ленчето-Кремчето? И двамата са на един акъл и манталитет.
  • 184 ФАКТ

    4 4 Отговор
    ...СТРАДА ОТ "АНТИКОМУНИЗЪМ"...БОЛЕСТ ОТ КОЯТО СТРАДА 80 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА...И ТО С ОСНОВАНИЕ...КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ИСКА ДА Е БОЛЕН ОТ ЧУМАТА-КОМУНИЗЪМ..???..УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ..ДАНО ВСИЧКИ ДА ВИ ИЗТРЕПЯТ В БЕЛЕНЕ...ТА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е КОМУНИЗЪМ....ТУКО ВИЖ РАЗБЕРЕТЕ КАКВИ ИДИО-И СТЕ...
  • 185 ФАКТ

    3 3 Отговор

    До коментар #181 от "даскала":

    ,,....Е ТЕЗИ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ ДЕТО СИ ГИ ИЗРЕДИЛ СИ БОЛЕН ТИ ..И ВСИЧКИТЕ ТИ БРАТЯ ЧУМАВИТЕ-КОМУНЯГИ...НЕ ПРЕХВЪРЛЯЙ ВАШИТЕ БОЛЕСТИ..НА ЗДРАВИТЕ ХОРА...НАРОДА НЕ ВИ Е ЗАБРАВИЛ..НЕ БОЙТЕ СЕ..НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ЗА 10 ГОДИНИ СМЕ ЗАБРАВИЛИ КАКВИ СТЕ ГИ ВЪРШИЛИ.....ОЩЕ НЕ СМЕ СТАНАЛИ ШИЗОФРЕНИЦИ...ОПИТВАТЕ СЕ ДА ПОДМАМИТЕ МЛАДИТЕ.....ЗАЩО НЕ ВИ ПОМНЯТ...ГЛУПОСТИТЕ....АМА И ТЕ ЩЕ ПОРАСНАТ И ЩЕ РАЗБЕРАТ..КАКВА БОЛЕСТ ЗА БЪЛГАРИЯ Е КОМУНИЗМА..И КОЛКО ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ Е ДАЛА СТРАНАТА НИ....БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС....
  • 186 ФАКТ

    2 3 Отговор

    До коментар #182 от "Бай Дрън":

    ,,И Я КАЖИ СЕГА ,,ТИ,,КАКВО СТРАДАШ ОТ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ...Я СЕ ОПЛАЧИ ТИ КОНКРЕТНО..КАКВО НЕ ТИ Е ДОБРЕ..ОТ УПРАВЛЕНИЕТО МУ...ДАВАЙ ДА ЧУЕМ....????..И НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ КОНКРЕТНО СПРЯМО ТЕБ ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ РЪКОВОДИ..ИЛИ ДА ГЛЕДА НА МНОЗИНСТВОТО ОТ НАРОДА ДА Е ДОБРЕ..????,,ЗАЩОТО ИМА МНОГО КОИТО СЕ ОПЛАКВАТ ОТ НЕГО НО ИМА МНОГО КОИТО СЕ ДОВОЛНИ.....ОБАЧЕ НЕ СИ СПОМНЯМ НЯКОЙ ДОВОЛЕН ОТ ВАШЕТО ЧУМАВО КОМУНИСТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ.....ВСЪЩНОСТ ТО ВАШЕТО НЕ БЕШЕ УПРАВЛЕНИЕ..А БЕШЕ ИЗБИВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ВСИЧКИ КОИТО НЕ БЯХА С ВАС..ЖИВЕЕХА КАТО В ЗАТВОР...ЧЕ И ПО ЗЛЕ.....АКО НА ТОВА МУ КАЗВАШ "УПРАВЛЕНИЕ"...НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ..А НЕ УПРАВЛЕНИЕ..И НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ОЩЕ СТЕ ЖИВИ..????????КОГА ЩЕ СИ ПОНЕСЕТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ДЕЯНИЯТА СИ СПРЯМО НАРОДА ...КОГА..????????????????????????????
  • 187 МУТРАТА ЩЕ БЯГА

    3 2 Отговор
    той е луд по рождение
  • 188 Страда

    4 2 Отговор
    От умствена недостатъчност.
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 ДАДА

    2 2 Отговор
    СТРАДА ОТ ПРЕЯЖДАНЕ, ПРОСТОТИЯ.
  • 191 Кумчо Вълчо

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "мечо":

    Ти минуси ли колекционираш?
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Докога

    2 2 Отговор
    Бoкo нaзнaчи eдин прecътпник-Eврoизмaмник ,убиeц и изнacилвaч зa OБЛACТEН УПРAВИТEЛ нa Рaзгрaд.Нaрoдa нe избрa тoзи прecтъпник зa дeпутaти зaтoвa Бoкo гo нaзнaчи нaпук нa хoрaтa oт Oблacттa зa Oблacтeн упрaвитeл.Прecтъпник кoйтo e cъдeн зa eврoизмaмa ceгa рaзпрeдeля eврoпeйcки cрeдcтвa в Рaзгрaдcкa Oблacт.Caмo c бунт и рeвoлюция щecвaлим тaзи мaфия и cгaн нaрoдe
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Айде бе

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Аз те бройка как по всяка тема до 10-тата минута си готова с коментар- тъпня до тъпня, омраза и глупости. Ще се поболиш, бе , и ще трябва да те лекуват с моите данъци! Как щяхме да преживеем , ако не беше ни запознала с прозрението, че Борисов живее без сърце? Бързай да уведомиш "Лансет"!
  • 198 Ддд

    0 1 Отговор

    До коментар #88 от "Фея":

    Госпожо, по внимателно с кавалификациите. Вие като четете, сигурно знаете каква е разликата в числеността на населението. Направете едно елементарно изчисление и вижте съотношението население, брой новозаразени. Има си статистики. Недейте и вие, като смешника Ангелов с рекорден брой ваксини.
  • 199 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ЛЪЖЕЦ НОМЕР 1 - ПРАВИ СЕ НА БОЛЕН ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.