Необходими продукти:
200 гр. нарязано зеле
1 тиквичка
1 морков
3 резена бекон
1 ч.ч. брашно
3/4 ч.ч. вода
1 яйце
майонеза
2 стръка зелен лук
Начин на приготвяне:
Пресейте брашното и го смесете с водата, настърганите зеле, морков, тиквичка и яйцето. Хубаво разбъркайте сместа.
Сипете я в голям нагрят тиган с олио и поръсете с парченца бекон, който може да се замени в някои случаи с филе или скариди.
Изпържете до приятен загар от двете страни (между 7-15 минути на страна).
Изпържената японска палачинка прехвърлете в чиния, поръсете със зелен лук и кръстосайте ленти майонеза.
Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Баро Вкаров
16:07 18.11.2020
2 Анонимен
16:12 18.11.2020
3 YUI
Виж някоя хубава рецепта за ramen. Открай време имам желание да се опитам да си направя, но нямам идея откъде да си набавя хубави noodles. А до Япония така ми се ще да отскоча. :)
Коментиран от #9
16:17 18.11.2020
4 швейк
Коментиран от #5
16:18 18.11.2020
5 Анонимен
До коментар #4 от "швейк":
В случай, че държавата ти е заобиколена от океан и рибата е евтина.16:20 18.11.2020
6 Калоян
17:09 18.11.2020
7 зеле с тиквичка
18:26 18.11.2020
8 Клошаря
19:02 18.11.2020
9 Мариела
До коментар #3 от "YUI":
Алекс фиш имат доста японски/азиатски продукта. Приемат поръчки онлайн. За София и на крака доставят.00:24 19.11.2020
10 Този коментар е премахнат от модератор.
11 Този коментар е премахнат от модератор.