Необходими продукти:
1 брой кора от бутер тесто
4 яйца
180 мл прясно мляко
1 супена лъжица пресен магданоз, нарязан
1 чаена лъжица пресован чесън
½ чаена лъжица сол
½ чаена лъжица пресен черен пипер
1/8 чаена лъжица индийско орехче
140 г пресен спанак
225 г гъби, нарязани
½ глава лук, нарязан
60 г сирене фета, натрошено
60 г сирене ементал, нарязано или настъргано
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса. Разбийте яйцата, млякото, магданоза, чесъна, солта, пипера и индийското орехче.
Смесете спанака с гъбите, лука, сиренето фета в отделна купа. Разпръснете сместа върху единия лист тесто, постлан в тава. Покрийте с ементала. Залейте със сместа с яйцата.
Поръсете с още сирене, ако е необходимо. Печете за около 45-50 минути или до златисто.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Македонски
16:08 21.11.2020
2 ГРАД КОЗЛОДУЙ
16:09 21.11.2020
3 ГРАД КОЗЛОДУЙ
16:46 21.11.2020
4 Лора
17:33 21.11.2020
5 Този коментар е премахнат от модератор.
6 Този коментар е премахнат от модератор.