12 Февруари, 2021 09:13 7 352 13

Мила Кунис разкри интимни подробности от живота си с Аштън Къчър

  • мила кунис-
  • аштън къчър

Тя сподели коя е любимата част от тялото на съпруга й

Мила Кунис разкри интимни подробности от живота си с Аштън Къчър - 1
Снимкa: Shutterstock

Красивата Мила Кунис, която вече от пет години е съпруга на Аштън Къчър, разкри в шоуто на Елън Дедженирис коя е любимата ѝ част от тялото на мъжа ѝ. За изненада на повечето зрители, които очакваха да чуят нещо съвсем различно, без дори да се замисли и за секунда, актрисата посочи неговия гръб.

"Той има наистина секси гръб", обясни тя по време на игра в предаването, целяща да събере средства за здравните работници, работещи на първа линия в САЩ, посредством честните ѝ отговори на различни въпроси, пише dir.bg.

След като водещата припомни на звездата от "Пътят на Юпитер", че Къчър все пак има и хубава "предница", брюнетката побърза да разясни причината избора си.

"Сметнах, че ако избера нещо от предната част на тялото му, ти ще придадеш съвсем различен смисъл на думите ми, затова прецених, че трябва да играя на сигурно и се спрях на гърба му", каза тя през смях.

През миналия месец двойката реши да се включи в кампанията за обществено здраве "Сух януари", призоваваща хората да се въздържат от консумацията на алкохол в рамките на първите 31 дни от годината. Въпреки добрите си намерения обаче, те бързо стигнали до заключението, че идеята е ужасна.

"Ситуацията бързо се превърна в "Мокър февруари". Скоро след като започнахме предизвикателството, не спирахме да повтаряме: "Това беше грешка", "Как можахме да се прецакаме така?" и "О, Боже, няма ли вече да дойде 1 февруари?", хумористично разказа в ефир Кунис.

Със сигурност начинанието не е било никак лесно за тях, при положение, че през последните месеци актьорите са се изолирали в дома си заради пандемията, прекарвайки дните си с двамата си наследници - 6-годишната си дъщеря Уайът и 4-годишния си син Димитри.

"Много обичам децата си. И двамата ги обичаме. Но те са като малки кучета, които са способни да те подушат. Те познават миризмата ти и знаят точно в коя стая се криеш", каза тя. "Не можеш да се измъкнеш от тях. Просто не можеш. Те са винаги там."


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    5 1 Отговор
    секци мацка но семейна дано е щастлива

    Коментиран от #11

  • 2 цербер

    1 0 Отговор
    "Елън Дедженирис" Елън Лий Дедженерис е американска комичка, телевизионна водеща и актриса, носителка на награда „Еми“.

    Коментиран от #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Transpocalypse

    2 11 Отговор
    Кътчър се жени все за хилави джендърчета, включително и за това анорексично украинско еврейче.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Оли гьо Френ

    3 0 Отговор
    Най после някой да ни информира по такъв важен и съдбоносен въпрос! Сън не ме хващаше, какви са предпочитанията на "красавицата" Кунис !!!
  • 7 ПиПи

    0 1 Отговор
    "Те познават миризмата ти и знаят точно в коя стая се криеш." И аз я познавам тая миризма. След като подуших бикинките ти.
  • 8 кики

    1 0 Отговор
    много се е сбабичосала за нейните години. Все пак по добре от баба му Деми Мур
  • 9 Алтер

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "цербер":

    Отявлен лесбийка.
  • 10 КЕРПИЧА

    0 0 Отговор
    ПОМИСЛИХ ЧЕ Е ДЮЗАТА МУ....
  • 11 радиатор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":

    Изтърва я.
  • 12 Ох Кунис, баба, ще ти каже и на, теб

    1 1 Отговор
    Че на, Аштън, това, е най грозната част, защо ли, защото прекалено е дълъг....!
  • 13 Ценен ЦЕНЗОР

    0 0 Отговор
    А коя е любимата част от бойковото туловище , за целокупния български народ ?