Last news in Fakti

3 Април, 2021 11:42 3 241 7

Венсан Касел с мил жест към любимата жена

  • венсан касел-
  • тина кунаки-
  • жест-
  • татуировка

Актьорът си направи татуировка, на която е изписано името на Тина и акростих на френски език

Венсан Касел и Тина Кунаки са една от най-горещите светски двойки. Двамата непрекъснато си показват любовта един на друг, като правят това с различни малки и големи жестове.

Точно това направи съвсем скоро Венсан, който сподели този жест свой жест към Тина в Инстаграм. На снимката виждаме гърба на актьора, а на него има нова татуировка, която е изцяло посветена на Кунаки. На гърба му е изписано името на Тина и акростих на френски език.

"Права си. Настоявай. Не ме слушай. Любовта е преди всичко", гласи посланието, което Касел е избрал да посвети на своята нежна половинка.

Dariknews.bg припомня, че Касел и Кунаки сключиха брак на скромна церемония в южните части на Франция през 2018 г. Двамата прекарват много време в Бразилия. Двамата имаха връзка две години преди да сключат официално брак. Това е втори съюз за Венсан, който преди това бе женен 20 години да Моника Белучи, с която имат дъщеря.

Откакто е с Венсан, вниманието около Тина се засили значително и името на модела започна да се появява често в медийното пространство. Тъй като младата майка е съсредоточена в грижата за малката си дъщеричка, не дава чести интервюта, макар и да я виждаме често по публикации в Инстаграм, където е активна.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    14 1 Отговор
    Като нашите калайджий
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Stéphanie 🎲

    17 1 Отговор
    Този на дърти години съвсем изтр...я 🥴🙄
    Много ми е противен 🥴 тази сравнена с
    Моника Белучи е кръгла нула много беличка тази мома 😳

    Коментиран от #4

  • 4 Хккхх

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Stéphanie 🎲":

    Моника Белучи не е с вечна красота. Била е много красива. Сега също е, но за годините си. Младостта винаги побеждава. Енергичност, желание за живот, подмладяващ и ти. Моника Белучи е видяла всичко, нека си остарява като София Лорен.

    Коментиран от #7

  • 5 Бай Шиле

    5 1 Отговор
    Бай Венсан много скоро ще разбере,че при голяма възрастова разлика бракът става многолюден.
  • 6 Гост

    4 0 Отговор
    Га помпеши Моника Белучи, нямаше стихчета, нали?
  • 7 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хккхх":

    Сравни яката д0п@р@ или Андреа с Моника Белучи и пак и кажи, дали младостта винаги побеждава.