Last news in Fakti

3 Април, 2021 14:07 3 315 3

Камерън Диас не си представя да се върне в киното

  • камерън диас-
  • кино-
  • майка-
  • биовино

Ролята ѝ на майка е изместила всички други приоритети в живота ѝ

Камерън Диас не си представя да се върне в киното - 1
Снимкa: Shutterstock

Изминаха седем години, откакто Камерън Диас не се е появявала на големия екран, но холивудската актриса заяви, че не бърза да се връща към актьорството. В свое интервю 48-годишната звезда разкри, че ролята ѝ на майка е изместила всички други приоритети в живота ѝ.

Актрисата споделя, че към момента не прави планове да участва във филми, но все пак не отхвърля напълно тази идея и казва, че не знае какво ще се случи в бъдеще.

През 2015 г. Камерън Диас се омъжи за музиканта Бенджи Мадън и оттогава се фокусира върху личния си живот, оставяйки киното в миналото. Двамата станаха родители през декември 2019г. и имат дъщеря на име Радикс.

Тя казва още, че не може да си представя как би съчетавала отглеждането на дъщеря си със снимки по 16 часа на ден за някоя продукция.

Камерън Диас обаче се посвещава не само на домакинските задължения и отглеждането на детето си. Занимава се и с производството на своята марка биовино, което ѝ доставя голямо удоволствие.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Логично

    24 1 Отговор
    За к'во и е кино ? Има достатъчно пари за три живота !
  • 2 надарена кака

    2 2 Отговор
    Дреме ми на сатенените розовипрашки!
  • 3 Диас, върни се..!

    1 2 Отговор
    Там можеш да питаш некой младеж актьор, колкото си пъти искаш кога, и нема, ти каже нищо, но гледай най важното, ти знаеш кое, суратя....!