ФАКТИ.БГ

Евгени Минчев пред Беновска: Липсват идоли, подобни на мен, които с труд са постигнали всичко

Лордът скочи на "айляците"

Публикувана: 11 Април, 2021 14:42
48 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2726
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.

Лорд Евгени Минчев, ПР и благотворител, в разговор с Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване “Беновска пита” по “Радио К2” и на живо във Фейсбук и Youtube, заяви позиции по нашумели напоследък теми:

Първа среща

Беновска и Минчев се поздравиха в ефира на “Беновска пита” и си припомниха тяхното запознанство. Беновска разказа, че е искала да си купи билет за трамвая и така се е запознала с ватмана по това време Евгени Минчев. Той ѝ споделил, че пише стихове, а Беновска решила да му помогне и публикували стиховете във в-к “Труд”. Минчев отбеляза, че сега пише във в-к “Труд”. Беновска подари на Минчев нейната книга с интервюто ѝ с Ахмед Доган, а Минчев сподели, че много уважава Доган и разказа, че са били заедно на сватбата на дъщерята на Невена Коканова.

Пътят на успеха

“Искам да помогнем на младите хора да разберат откъде тръгва човек и къде може да стигне” каза Беновска, а Минчев допълни, че не всеки път става така, че да си на 21 години и на следващия ден да се събудиш с 5 милиона. Той подчерта, че давайки пример със себе си, няма да бъде скромен. “Смятам, че липсват идоли, подобни на мен, които с труда си са направили всичко, а такъв тип идоли в момента отсъстват и хората сякаш казват - той е бил с оня, тоя е бил с другия, тази е била с някой любовник... Дай, Боже, да съм толкова сексапилен, та любовници да ме издържат, но хората така си мислят” каза Минчев.

Беновска го попита защо е точно тук, точно в този момент от живота си. Минчев заяви, че си го е поискал, предизвикал и отгледал. Той подчерта, че думите на Борисов - работа, работа, работа - са съвсем на място. “Не зная защо хора очакват да постигнат нещо без работа, работа, работа. Какво искат да бъде тяхното лого? По пазарджишко-пловдивски - айляк, айляк, айляк. Айляк е обратното на работа. Стоя зад подобни апели за работа” подчерта Минчев. Той цитира и “по делата им ще ги познаете” от Библията.

Дружеско-приятелски шарж за Слави

Беновска отбеляза, че Минчев е работил тези дни и има нова песен - “Искам със Слави”. Минчев разказа, че е поискал разрешение от Тошко Тодоров да използва “Радка пиратка”, за да направи своя дружеско-приятелски шарж за Слави. “Аз съм човек, който иска да си прави удоволствието с тези песни, а пък понеже Слави, когато напусна БТВ, неговият екип беше любезен да ме покани много пъти в 7/8 и реших да направя този подарък за Слави сега и на хората, които ме следват” обясни Минчев. Беновска го попита защо се закача със Слави. Минчев разказа, че е един от най-потърпевшите “дъвки” на Слави. “Той не спря да ме дъвче, не спря да ме имитира. Имаше специален актьор. Аз съм, може би, най-имитираното лице там” подчерта Минчев. Той окачестви отношенията си със Слави като ироничен пинг-понг, но заяви, че с песента си не търси нищо, тя просто е смешна. Беновска каза, че песента е много иносказателна, а текстът съдържа много политика. Минчев обясни, че понякога нещата стават без да иска. “Понякога правя изказвания, които да стигнат до политиците” заяви Евгени Минчев.

Правителство на Слави Трифонов; Тошко Африкански; Делото на Нинова срещу доц. Буруджиева

“Може ли Слави Трифонов да направи правителство? Борисов му предложи” попита Беновска. Минчев смята, че Борисов е умен мъж, който ако не иска да злепостави Слави в това негово амплоа, може би, иска да го предизвика. Минчев заяви, че малко се съмнява във възможностите на Слави за правителство. “Не мога да си представя Слави като министър-председател, защото аз мисля, че той и физически не би могъл да се справи с това нещо. Виждам, че е с патерица” каза Минчев. Беновска каза, че и Чърчил е бил с инвалидна количка, а Минчев отбеляза, че той е бил много по-стар и е бил в края на своето председателстване. “Шоубизнесът да си има Слави за министър-председател, но в политиката нека посочи някой друг” подчерта Лорд Евгени Минчев.

Беновска сподели, че е казала на човек от екипа си, че ще го прати да вземе интервю от министър-председателя, но преди да му каже кой е - трябва да вземе едно столче, защото ще се наложи или да качи премиера на столчето, или той да приседне, за да се изравнят по височина. “Това е метафора. Визирам Тошко Африкански, с извинение, нека не ми се сърди” каза Беновска. ПР-ът и благотворител Минчев смята, че когато влизаш в политиката, трябва да имаш ръст на мислене и да си готов за ирония, критика. Той коментира случая с делото срещу доц. Буруджиева, заведено от Нинова, за изказвания на политолога. “Толкова ли са комплексирани да съдят за нещо, което човек иска да им каже?” реторично попита Минчев.

Приятелите и международните успехи

“Колко приятели имаш ти? Как ги създаваш и как успяваш на международно ниво - получаваш писма от кралици?” попита Беновска. Лорд Минчев сподели, че Кралицата на Обединеното кралство Елизабет II му е изпратила поздравителен адрес преди няколко години за негов благотворителен бал в Лондон - британско-български бизнес бал, а през 2018 или 2019 година бившият главнокомандващ на военноморския флот на Великобритания Лорд Уест лично е присъствал. “Освен, че много помагам за българските традиции и за тяхното налагане на острова, аз правя благотворителност и за британския кралски легион” сподели Минчев. Той разказа, че с принцеса Беатрис, внучка на Кралицата, са заедно в организационния комитет на Poppy ball, който също събира средства за британски кралски легион, а с принц Michael of Kent, внук на Джордж V, са били заедно на различни благотворителни инициативи. “С тези хора работя. Дистанцията е неминуема и неизбежна, но това са хора, с които имам постоянен контакт” сподели Минчев. Той разказа, че всяка година масите носят имена на български градове, български царе и царици или на някоя планина. Гости са му били повечето звезди от “Ало, ало”, които е водил и в България, принцеса Романова, принцеса Катарина Югославска, която е племенница на принц Филип. Минчев сподели, че Мис Великобритания 2019 му е била дама на бала през 2019 година, тъй като винаги изпращат актуалната Мис, която да бъде дама на Минчев на тези събития.

Как се става Лорд?

“Обясни, моля те, как момчето от Златица стана Лорд” призова Беновска. Минчев сподели, че това е най-неприятният въпрос, но пък хубавото в Англия е, че с купуването на имот можеш да си купиш и титлата, която по принцип е наследствена. Водещата попита Лорда защо смята този въпрос за неприятен, при положение, че това е бизнес. Минчев разказа, че Люба Кулезич е събрала компания в студиото си, за да иронизират този факт. Беновска обясни, че чрез въпроса си се опитва да илюстрира това, че дори и да не си се родил със сребърна лъжица в уста, можеш с труд, предприемчивост, изобретателност и качества да получиш това, което искаш. “Можеш ли да ми кажеш кой е първият човек, посочил първия английски крал? Той казал - това е кралят на Англия. Мога да ти кажа веднага - той самият е казал - аз съм Вашият крал” разказа Минчев, за да покаже, че уважението се взима, постига, завоюва. “Не се поддавай на хейтения, на отчаяние. Това, че някой ти оспорва лорд ли си не си ли... да отиде и да стане този, който ти оспорва” подчерта Беновска. Минчев сподели, че има толкова приятели, който го подкрепят и от България и от Великобритания и специално лейди Колин Кембъл, първият биограф на Даяна, автор на една от най-достоверните книги за Хари и Мегън, също застава зад него на всички тези събития и идвала в България доста пъти - за негови рождени дни, събития.

Певец на годината

Беновска попита Минчев какво се случва с неговите конкурси предвид световната ситуация. Той обясни, че след вдигането на забраната първото голямо събитие ще бъде обединено с рождения му ден на 2-ри юни - Певец на годината. “Почти няма форум след “Златният Орфей”, който да дава награди на онези, които не са рападжии, фолкаджии и затова мога да обявя, че Мими Иванова и Развигор Попов ще бъдат наградени за цялостното си творчество, както и много други от различни жанрове.

За сексуалността и интелектуалните заигравки

“Като кръстих нашия разговор - какво е живот на педал? - много хора от екипа ме попитаха какво правя, какво говоря. Казах им - това е заглавието на една негова стихосбирка и второ - надявам се няма да го квалифицираш като неприятно - ти признаваш, че си хомосексуален. Кой ги пише тези неща в Уикипедия?” каза Беновска. Минчев отговори, че не признава да е хомосексуален, защото не вярва в такива определения. “Вярвам в определения като сексуално. Ако ти си сексуален, значи може да правиш секс с каквото поискаш. Останалото е дървенящина” подчерта Лорд Минчев. Той коментира, че за да може човек да оцелее, както и човешкият вид - 10-15-20 % процента от гените на хората са гени на противоположния пол. Беновска подчерта, че никой не дължи оправдание на никого за каквото и да било, може да правиш каквото ти е присъщо, но без да навреждаш на деца и възрастни хора. Минчев се съгласи и призова всички красиви неща да бъдат извън гаврата. Той разказа, че Елтън Джон е хомосексуален, женен е за мъж и самата Кралица го е титулувала в Сър и няма никакво падение на личността му, нито се отнема от неговата звездност и музикално влияние.

“Не си ли играеш, все пак ти? Ти си доста интелектуално заиграващ се. “Живот на педал”, изборът на това заглавие на тази стихосбирка, има и книга “От обратната страна” - не си ли играеш ти с огъня да предизвикаш този диалог със себе си?” попита Беновска. “Да, защото така давам възможност на хората, които не са установени пред себе си, не искат да си признаят... нищо публично не трябва да се признава, но когато ти имаш проблем дали майка ти ще разбере, дали приятелите, дали съседите...ами, тогава какъв приятел ти е някой, ако той не може да те разбере в твоята сексуалност. Тогава Вие не сте приятели, тогава Вие сте някакви хора, които се виждате, за да пиете бира” обясни Минчев. Беновска и Минчев разгледаха няколко негови снимки и водещата попита събеседника си защо винаги е толкова екстравагантен, с шапка, специфична брада и очила. “Защото брадата ме прави по-слаб” пошегува се Минчев и сподели, че е отслабнал с 15 кг.

Важните неща, за които няма да отстъпи

“Кое ти е най-важното, за което никога няма да отстъпиш пред агресията на хората?” попита Беновска. “Много общо казано - да бъда себе си, по-тясно казано - да бъда честен, да изисквам справедливост за себе си и за хората, на които държа. Никога няма да предам нещо за България и бала, който правя в Лондон, благотворителността, която правя, онзи ден записах една песен за България и в нея поканих да участва известната оперна певица Добрина Икономова. Правя песен за България, която ще включва и хор на деца” каза Минчев. Той зачете от текста на новата песен - “Пред България мирно заставам, чест отдавам, не приемам почести, благославям всяка нейна слава - слава за България моля често. Пред България само се кланям - вечно виновен, защото съм малък. Капка кръв съм от далечните ханове и пак пред нея съм жалък. Пред България мога обаче дръзко да вдигна криле обичливи, да бърша очите, с които плаче за всички нас, дето не си отиваме. Светена вода са сълзи от надежда, когато за България плачем. Така до Бог я нареждаме и себе си също, обаче”. Минчев сподели, че толкова обича България, че със своите възможности и поканите, които има, може да си живее в Лондон най-прекрасно, но е останал тук. Евгени Минчев разказа как Розмари Стателова, музикален критик, го е водила по митинги и избори, а Жельо Желев му е написал на шапка направена от в-к “Демокрация” - “Евгени, остани България заедно да я спасяваме”.

Книгите

““Моят Емил” е моят написан дълг към Емил Димитров” каза Минчев за своята книга и сподели, че няма да забрави как е научил за неговата смърт - Богдана Карадочева му звъннала с думите, че Димитров е починал, а Минчев тъкмо отивал на дело в съда. “Когато в съда ми казаха - Какво искате да кажете? - казах - Господа, г-н съдия, г-да милиционери, Емил Димитров умря. Вие ме занимавате с глупости...” разказа Минчев.
Минчев подари и книгите “55 мига от любовта” и “Леви, десни”. Беновска подари на лорд Минчев здравата българска червена ябълка.

Така завърши разговорът между Лорд Евгени Минчев и Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване “Беновска пита” по “Радио К2” и на живо във Фейсбук и Youtube на 10-ти април 2021 година.Поставете оценка на статията:
Оценка 1.5 от 4 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
УЖАС
1 Отговор
НЕЗНАМ КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ УЖАС, ТОЗИ ИЛИ БАЦЕ!

Оценка:
-4 +49

Верно с труд
2 Отговор
това дупе знае 2 и 200

Оценка:
-1 +51

Мнение
3 Отговор
Ти си постигнал всичко със садника си....

Коментиран от #40


Оценка:
-1 +56

Хахаха..
4 Отговор
Ваша светлост,защо не ви поканиха на сбогуването с принц Филип? Недостойно е,бихте могли да подадете оплакване в Камарата на лордовете..

Оценка:
-0 +52

Теко
5 Отговор
Скрий се бе карикатуро

Оценка:
-0 +49

Welcome to Vraca, bace
6 Отговор
Е те тоя ще го подфъргаме и скубем...., до победата....! Ех, Лордове ....

Оценка:
-2 +27

въпросче
7 Отговор
Минчев,защо не се кандидатираш за министър-председател на правителството? Или се жертвай за министър !

Оценка:
-1 +26

ПазарЖик
8 Отговор
Кой му даде на тоя титлата Лорд?

Коментиран от #43


Оценка:
-0 +34

Искам да съм като него.........
9 Отговор
Да давам дупе на всеки.

Оценка:
-4 +20

Ива
10 Отговор
Ама ти сериозно ли бе олимпийски олигофрен

Оценка:
-0 +28

Лего
11 Отговор
Ке се кандидатирам за трамвайо,сега,като сглобят релсите.

Коментиран от #17


Оценка:
-0 +17

Гост
12 Отговор
Дупчен билет имащ се за идол етова вече е върха

Оценка:
-1 +23

Врачка
13 Отговор
Харесвам този човек.Само той в държавата не се взима насериозно.Още си го спомням как се разминахме на Леге .Той беше облечен Смарт ,в шлифер,изгладен панталон и лъснати чепици.В едната си ръка държеше топла баничка,която лакомо нагъваше.Истински джентълмен.
П.П. Софийска баница имаше маки закусвални в центъра където печаха и продаваха вити баници със сирене на грамаж.Толкова вкусни бяха,с истинско сирене.

Оценка:
-0 +15

Малиииии ужас
14 Отговор
Ей, не се свършиха откачалките на територията! И тоз не нормалник бил ИДОЛ! На кого, бре? Евала Фактии, днес сте фърст. След Банов - още едно дълбокобезсмислено и глупаво материалче. За запълване на пространството в неделя. Аашколсун!

Оценка:
-1 +15

15
Този коментар е премахнат от модератор.
Българка
16 Отговор
Мисирката Беновска и сбърканият "лорд" сътворяват голяма помия. Но поне ясно показват накърнените си пристрастия към Ахмед Доган и мутрата Борисов!
'Аде и каналето!

Коментиран от #26


Оценка:
-2 +20

Пръц
17 Отговор

До коментар #11 от "Лего":


Винаги съм се чудил на селяндурите от провинцията,как мога да бъдат толкова дебилни?

Оценка:
-2 +10

18
Този коментар е премахнат от модератор.
19
Този коментар е премахнат от модератор.
20
Този коментар е премахнат от модератор.
Бе на такъв лорд
21 Отговор
Му късам дирника на 4!!!Пък и на всеки български ЛОРД ...отзад...

Оценка:
-0 +10

22
Този коментар е премахнат от модератор.
Евала
23 Отговор
Батмане. Ватмане

Оценка:
-1 +6

пройчо
24 Отговор
"...Беновска каза, че и Чърчил е бил с инвалидна количка,..."***** Бацопоклонничките ,всичките са ПКП !...рузвелт, чърчил-се таа...:))

Коментиран от #25, #32


Оценка:
-1 +9

25
Този коментар е премахнат от модератор.
Четник
26 Отговор

До коментар #16 от "Българка":


ОлабИ малко бе,българка.Пак си яхнала метлата и с твоя навик да лепиш етикети на всеки когото не познаваш.Не ти ли минава през акъла,че трябва първо да прочетеш интервюто а след това да даваш оценки? Трифонов продаваше мартенички в подлеза до ЦУМ ,когато Евгени Минчев се подвизаваше по телевизиите.

Оценка:
-8 +3

Някой си
27 Отговор
Има си нарочно определение в Българския език за подобни “благородници“ и то е “САМОЗВАНЕЦ“!
Може ли “лорд“ Минчев да поясни точно на коя дата английската кралица го удостои с титлата “лорд“?
Между другото, редакцията пропуснали сте кавичките в заглавието към титлата на “благородника-лорд“....

Оценка:
-0 +10

28
Този коментар е премахнат от модератор.
Бай Шиле
29 Отговор
Не ми бърка нищо,че този педал е педал.Ако той е външен министър ще е много по забавно пък и в много евро атлантически държави ще има успех.Ще ходатайствам пред Слави.

Коментиран от #41


Оценка:
-0 +8

БЕН ГЪЗАРА
30 Отговор
ТОВА НА БРАДАТА МИ_ПРИЛИЧА НА_ЛАЙНО

Оценка:
-0 +6

111
31 Отговор
Аман от мисирки и урунгели, опсс простете лордове.

Оценка:
-0 +7

бай Киро
32 Отговор

До коментар #24 от "пройчо":


Точно се чудех кога чърчил е бил в инвалидна количка и вие колега ме подсети,че визират Рузвелт.Нерде Ямбол,нерде Стамбул.Гнус ме е даже да ги чета тия глупости.Жалко, че не се намери един истински мъж да му набучи врата с вилата на това...нещо.

Оценка:
-1 +5

олелей
33 Отговор
Педал ама в лошия смисъл. Гнусен тип в буквалния смисъл.

Оценка:
-0 +8

Байо
34 Отговор
Прави впечатление , лордовете приемащи гости отзад са на почит!!После, ще имало демографска криза!??... Лордове станете булгаристанците, та турците да си ма къде да правят опити мъж да забременее!

Оценка:
-1 +6

Всичко
35 Отговор
С работа и дупе е постигнал човека, това е факт, Емил и Васил го прибраха от трамвай номер 7,и го въведоха в света на интелектуалния елит, където 90% от интелигенцията беше ляво ориентирана, за Великобритания просто нямам думи, там този процент надминава 100, така че е нормално да стане лорд, а скоро може и граф Монте Кристо да бъде.

Оценка:
-0 +10

36
Този коментар е премахнат от модератор.
Мони
37 Отговор
Къв идол си ти ве резба- на обратно. Да та имам у едала нали..

Оценка:
-1 +7

Давид
38 Отговор
Главният обратен в държавата. Няма да се учудя ако Митко гестапото го е назначил.

Оценка:
-1 +6

Забрави да
39 Отговор
кажеш, че си постигнал всичко с труд и много задна болка...

Оценка:
-0 +6

😁😁😁😁
40 Отговор

До коментар #3 от "Мнение":


Я кажи ти какво си постигнал😁

Оценка:
-1 +1

😁😁😁😁
41 Отговор

До коментар #29 от "Бай Шиле":


...бе направо премиер да го направят😁...

Оценка:
-0 +2

дедо Еню
42 Отговор
Абе ''ФАКТИ''......, ставате за смях с този ''идол''.

Оценка:
-0 +3

😁😁😁😁
43 Отговор

До коментар #8 от "ПазарЖик":


по родова линия..от знатен род е ...😁...от болярите на хан Аспарух...😁

Оценка:
-1 +0

Qwerty
44 Отговор
Е тоя като го видях сега, и рязко ми се прииска да видя баце...да си поправя малко картинката пред погледа. Нема друг такъв отврат.

Оценка:
-0 +1

Кой68
45 Отговор
Ко рече ....
Джендърмен ......😂😂😨🤮

Оценка:
-0 +2

Сър Стенли Ройс
46 Отговор
Вътре ,вътре,сух,сух,целия

Оценка:
-0 +1

Дедо1
47 Отговор
Тоз елемент навремето Емил Димитров го вкара в светските среди.Там го опитаха и беше,,,,,,,,,,,,,мом..ето на компанията

Оценка:
-0 +4

Jpro
48 Отговор
Мн мн е ГНУСЕН!

Оценка:
-0 +2

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Ангел Джамбазки
Политикът от ВМРО Ангел Джамбазки с коментар за СЕТА
Против съм съдилища, които да разрешават спорове извън държавите"

Още бисери
ТОП 5