Last news in Fakti

26 Април, 2021 09:12 2 815

Тайната за чист дом на българските звезди

  • domestina.bg-
  • почистване на дома-
  • звезди

Тя е букинг платформата за почистващи услуги Domestina.bg

Тайната за чист дом на българските звезди - 1
Снимкa: Shutterstock

И домовете на българските звезди се нуждаят от чистота и поддръжка, а ние вече разбрахме как родните знаменитости успяват да изпълняват звездните си ангажименти и да живеят в палати, блестящи от чистота. Доскоро у нас съществуваше мит, че богатите домове изискват и скъпа поддръжка. Вярвахме, че да използваш услугите на домашна помощница или почистваща фирма е привилегия само на избрани и в главата ни се въртяха космически суми, които тези фирми искат, за да почистят кухнята или хола ни. За щастие, този мит вече е разбит благодарение на букинг платформата за почистващи услуги Domestina.bg.

Оказа се, че именно тя е тайната на родните знаменитости да получават бързо, лесно и достъпно резервиране на почистващи услуги. Всъщност Domestina.bg създават изцяло нов начин, по който функционира този бизнес у нас, а ето каква е златната им формула за успех, от която редица популярни личности вече се възползваха.

ТЕ ГО ПРАВЯТ ЛЕСНО!

Причината родният елит да предпочете да използва този вид услуги се крие във философията на компанията – да направят резервацията на почистващи услуги най-лесното и бързо нещо на света за своите клиенти.

От букинг платформата са улеснили до толкова процеса на това да си букнеш почистваща услуга, че в момента на сайта им можеш да го направиш с точно три лесни клика. Влизаш на domestina.bg, избираш си една от над 10-те им почистващи услуги, избираш фирма, чиято цена те устройва и правиш резервацията. Всичко се случва толкова бързо и просто, за да ти спести време, да премахне досадните телефонни разговори и предварителни огледи. Шоубизнесът лудна по идеята да е инкогнито, да може да плати директно онлайн или на място и да не губи време от звездните си ангажименти с битови задължения като поръчване миенето на прозорци.

СЪБИРАТ НАЙ-ДОБРИТЕ!

Качеството си е качество и не мислете, че тук то е пренебрегнато. Domestina.bg са събрали най-добрите почистващи фирми на пазара в момента и можем да кажем, че на сайта им има огромен избор от фирми изпълнители. След като избереш коя услуга искаш – избираш и фирмата изпълнител по цена, която те устройва и по реални коментари от клиенти и рейтинг, за който фирмите се борят на платформата. Служителите споделят, че собствениците на повечето звездни домове, в които са чистили стриктно следят за качеството на услугата и са изключително доволни, че фирмите си вършат работата перфектно. Причината затова е наложеният Domestina standard, за изпълнението на който от компанията стриктно следят.

СТРАХОТНИ ЦЕНИ!

Мислите си, че знаменитостите пилеят безразборно средствата си за щяло и нещяло, но грешите. От компанията твърдят, че толкова родни звезди резервират почистващи услуги от тяхната платформа именно заради изгодните цени. На Domestina.bg може да откриете Домашни помощници, които работят на цени от 30 лв. за 4 часа – най-ниската цена на пазара в момента. Именно и тази тяхна услуга е най-поръчваната от родния елит в последните месеци. Домашните им помощници идват и за 4 часа превръщат и най-мръсния дом в истински рай, а знаменитостите са доволни, че могат да ги ползват когато те решат – без обвързване с абонамент и задължителни посещения месечно. Звездните адреси понякога поръчват два пъти седмично, друг път и веднъж месечно тази услуга, но винаги са впечатлени от старанието на наетите да почистят жени. Доказателство за супер качеството и изгодни цени, които платформата предлага са техните вече над 100 хиляди поръчани почиствания! Добрата новина е, че да дойдат да ти почистят у вас безупречно и да ти спестят време, усилия и хиляди часове на мивката или с прахосмукачката вече не е привилегия само за богатите и известните. Независимо дали искате Основно почистване, излъскване на банята и фугите, почистване на кухнята, хладилника и засъхналите мазнини, миене на прозорци или просто някои да събере и сгъне тоновете пране вместо вас – може да го поръчате на Domestina.bg. Платформата ви очаква ето тук – вече е бързо, лесно и на супер цени!


Платена публикация

Свързани новини