Last news in Fakti

16 Май, 2021 12:51 6 882 19

Жената на Милен Цветков отнесе сериозни обвинения

  • милен цветков-
  • милена иванова-
  • нумероложка-
  • обвинение-
  • шарлатанин

Милена Иванова е една от най-популярните нумероложки у нас

Нарекоха нумероложката Милена Иванова - жената, с която журналистът Милен Цветков имаше връзка до самата си смърт, "най-обикновена шарлатанка". Десетки хора обвиняват Милена, че ги е подвела с прогнозите си, като за капак ги е оскубала със солидни суми, пише в. "Уикенд".

Милена издаде книга в навечерието на годишнината от смъртта на журналиста. В творбата, озаглавено „379 дни с Милен Цветков”, нумероложката разказа за дните, прекарани с него. Книгата обаче отприщи вълна от гневни коментари в социалните мрежи.

Нумероложката, която е претрупана с ангажименти заради афиширането на връзката си с Милен след смъртта му, разгневи почитателите на журналиста. Те обвиняват последната жена в живота му, че е осребрила любовта си, изкарвайки пари чрез спомените си за тв водещия.

„Милен най-много мразеше точно това, което Милена направи – да се вадят на показ интимни моменти от живота му и да се споделят с познати и непознати”, недоволстват приятели на убития в зверска катастрофа журналист.

Русенецът Александър Александров също изрази възмущението си от Милена. Синът му Александър носел неговото име, но според астроложката това щяло да донесе нещастие на момчето.

„Тази жена е безскрупулна. Изпитах го на собствен гръб. Успя да изманипулира майката на детето ми да му смени името, защото неговото било с три кармични кръста, според нейните абсурдни нумерологични изчисления. Колко пари успя да ѝ измъкне, идея нямам”, оплака се в социалните мрежи Александър. Разумът в спора с жена му все пак надделял и хлапето запазило рожденото си име.

Както е известно, Цветков има две деца от две различни жени. Първородната му рожба Калина, която днес е на 25 и живее с майка си Йорданка Начева в Нидерландия, е дъщеря на Милен от първия му брак. Години по-късно той пак откри любовта в лицето на бившата масажистка Ивета Гоцова. През август 2012 г. тя му роди син, който кръстиха Боян, но двамата така и не сключиха брак. Днес малкият Боян е на 8 години и смело върви по стъпките на знаменития си баща. Той дори води рубрика в онлайн предаване на Лудия Репортер - Даниел Петканов, който дължи цялата си кариера на Милен Цветков.

След трагичния инцидент астроложката доби популярност като последната му любима и зачести изявите си в предаването „На кафе”, където има собствена рубрика с астрологични прогнози.

Водещ е на редица нумерологични обучения, курсове и семинари, а желаещите да участват са стотици. Автор е на многобройни статии и дневни нумерологични прогнози за различни издания и сайтове - ангажименти, за които преди да нашуми като последната жена в живота на Милен Цветков, можеше само да мечтае. Цената на услугите ѝ пък са едни от най-високите в бранша.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъш

    50 0 Отговор
    Тия луди ли са, нумерология, астрология все псевдонауки, разбирай измама.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ТаУмВзе

    20 1 Отговор
    Срама нямат мисирките, дори към оцелите!
  • 4 Хъш

    46 0 Отговор
    Смятате колко ниско интелигентни хора има да дават пари за такива глупости и после и да се оплакват че са били измамени.

    Коментиран от #7

  • 5 сила

    31 0 Отговор
    само на мене ли ми се струва,че прилича на циганка....умните и талантливи мъже често правят грешни преценки в личния живот
  • 6 Видно

    23 0 Отговор
    е , че е такава ! Милен топъл беше , а тя се разбръмча с небивалиците си PR чрез покойник , който за съжаление не е между нас и няма възможност да се обади , но сигурно беснее там Горе , така както го може , Бог да го прости !
  • 7 хъх

    23 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хъш":

    Проблемът е че хората искат лесно щастие, лесна печалба, лесен живот. Вярват, че като хвърлят пари на врачката, баячката, астроложката и живота им ще потръгне...колко хубаво би било, ако ставаше толкова лесно.
  • 8 Алчността

    27 0 Отговор
    е изписана на челото ѝ ! Търси лесни пари от балъци !
  • 9 Човека Коза

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "нумеролог":

    Колкото и да сменяш Ника, не сменяш глупостите. Където ти видя излиянията бия минус БЕЗ да чета.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 АБВ

    13 0 Отговор
    Нямат край балъците.
  • 12 НУМЕРОЛОЖКА

    8 1 Отговор
    ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ ХА,ХА.СЪБОРЕТЕ СИ ПОКРИВА,НЕКА ЗВЕЗДИТЕ ВЛЯЗАТ И ВЪВ ВАШИЯТ ДОМ.
  • 13 Роза

    7 0 Отговор
    "Аз като съм те лъгала,ти защо си ми вярвала?"Това са думи на една жена-екстрасенс,към измамена клиентка.Към тях не е нужно да се прибавя нищо,нали?
  • 14 Търгува се

    0 0 Отговор
    Както винаги със човешкият страх,а някои търгуват с покойниците и децата им уж че такива са времената,а трябва да се оцелява...
  • 15 Другия с коня

    0 0 Отговор
    Най- трудно е да уловиш черна котка в тъмна стая,особенно,ако котката не е в стаята...- Конфуций.
  • 16 СКОРПИОН

    1 0 Отговор
    Вестник - " Уйкенд", аз лично го използвам само при липса на тоалетна хартия. Той и за друго не става! "Уйкенд", насочвайки вниманието на обществото към Милена - приятелка на убития Милен Цветков - тъпо, целенасочено отклонява вниманието от убиеца-наркоман, маминото синче на алкохолната бизнесменка от гр. Карнобат, която дава мило и драго за да спаси отрочето си - убиец от решетките. Ние, възмутеното обществото четейки наглата статията, питаме в. "Уйкенд" - колко е платено за тази публикация, насочена пряко към нумероложката Милена?! Каква е крайната цел - да спасим "невинния" наркоман-убиец на Цветков?! Обществото пита, разгневените почитатели на журналиста - почитатели на убиеца ли са, или на журналиста Цветков?! - насочвайки гнева си не срещу който заслужава, а срещу приятелката му Милена - обвинявайки я, че е написала книга в която описва спомените си, преживяни с любящия човек! За тези мними "почитатели" това е престъпление - да пишеш, а може би, дори убийство?! "Почитатели", не говорете от името на покойника, оставете в покой душата му и спомените на Милена - не злорадствайте! Ако имахме в този миг, физическата възможност да възкресим Милен Цветков и да го попитаме - какво обича и какво най-много мрази, вярвам, че ще отговори: " Моя, скъпа Милена, аз те обичам, и съм ти благодарен - аз съм радостен и щастлив, че съм жив в твоите спомени - ти ми даде толова много щастливи мигове в краткия ми земен живот - не ме забравяй, аз ще бъда винаги духовно д
  • 17 продължение

    1 0 Отговор
    ... не ме забравяй, аз ще бъда винаги духовно до теб, ще те подкрепям, ще ти давам сила за да оцелееш в този несправедлив жесток враждебен- земен свят!".

    Коментиран от #18

  • 18 ЕЛАТЕ КАЖЕТЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "продължение":

    КЪДЕ СЕ СКРИХТЕ ВЪЗМУТЕНИ "ПОЧИТАТЕЛИ" НА ЖУРНАЛИСТА МИЛЕН ЦВЕТОВ?! ЗАЩО НЕ СЕ РАЗГНЕВИХТЕ СРЕЩУ УБИЕЦА-НАРКОМАН, ДО БЯС, С ПЯНА НА УСТА, И ДА ПОИСКАТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО МУ НАКАЗАНИЕ?!НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ПРАВОВАТА НИ СИСТЕМА - НАШИ И ВАШИ - ПАРИ, ПАРИ, САМО ПАРИ - ТЕ ПОГУБВАТ ВСИЧКО СВЯТО! КЪДЕ СТЕ, АЛО, ВЪЗМУТЕНИ И ГНЕВНИ ЛИЦЕМЕРИ?! КЪДЕ СТЕ?! ПРОСТОТИЯТА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА Е БЕЗСМЪРТНА! НЯМА ВАКСИНА ЗА НЕЯ ! ДА ЖИВЕЕ ПРОСТОТИЯТА - БЕЗ НЕЯ ЖИВОТА ЩЕ БЪДЕ БЕЗСМИСЛЕН И СКУЧЕН!
  • 19 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    За лудия и баницата,знаете.Виждам,конфликт,на интереси.