Last news in Fakti

15 Юни, 2021 10:35 4 196 17

Синът на Милен Цветков е малък гений

  • син-
  • милен цветков-
  • гений

Боян е показвал, че има таланта на Милен Цветков и често прави малки репортажи в мрежата

Освен чар и добро сърце синът на покойния журналист Милен Цветков има и остър ум. Малкият Боян е преминал успешно през първия от поредица курсове по роботика, похвали се момченцето в социалните мрежи.

"Приятели, щастлив съм да споделя с вас завършването ми на първо ниво по роботика за деца между 9 и 12 години. За мен беше супер интересно да науча интересни факти за Слънчевата система заедно с моя учител и да конструирам и програмирам роботи, които да изпълнят мисии! Нямам търпение да продължа!", развълнуван е Боян, който е получил и сертификат за добре свършената работа.

Курсът по роботика и програмиране за малчугани съвсем не е толкова лесен, въпреки че е адаптиран за деца. Само дечурлига с много хъс и интерес към света на технологиите успяват да се похвалят с добри резултати.

Малкият Боян е категорично решил да не спира дотук. Той ще премине през следващите курсове, където програмирането вече е доста по-сложно и дава основите на бъдеща кариера. Дали момченцето ще е част от следващо поколение факири в програмирането, или ще поеме по пътя на татко си в журналистиката, все още не е ясно.

Боян е показвал, че има таланта на Милен Цветков и често прави малки репортажи в мрежата. Последният такъв бе на живо преди два дни след пороен дъжд в София. Със страст и изненадващ за възрастта на детето професионализъм Боян показва какво се случва с канала на столичния бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

„Никога реката тук не е била толкова буйна. И погледнете колко боклуци плуват по нея!“, разпалено предава момченцето на кадрите. Докато наследникът на обичания телевизионер печели все повече симпатии с вроден талант и жажда за експерименти, делото за жестоко погyбения му баща продължава. Преди дни бе поредното заседание.

Експертите са категорични силният удар от автомобила на Кристиан Николов е причинил смъртта на Милен Цветков. 23-годишнят причинител на катастрофата е употребил три вида наркотици преди фаталния удар навръх Великден миналата година. Следващото заседание е на 23 август. Тогава се очаква да бъдат изслушани вещи лица по изготвена ключова психиатрична експертиза, пише „България Днес“


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сланина и Зурла

    30 2 Отговор
    Бог да те прости Миленчо ; (((((
  • 2 Анифе и младежа

    25 1 Отговор
    Цял на, баща си прилича, а тези които решават да унищожават, без да им мигне окото, да бъдат наказани и те...!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мъка

    23 1 Отговор
    голяма е това прекрасно детенце да остане пез баща заради един НАРКОМАН ПОМИСЛИЛ СЕ ЗА ГОСПОД ЗАЩОТО МАЙКА МУ И БАЩА МУ СА НЯКОЙ В ТАЯ СМОТАНА МАФИОТСКА ДЪРЖАВА !!! СМЕРТ ЗА НАРКОМАНА , СМЕРТ !!!
  • 5 Бай 1️⃣8️⃣

    17 0 Отговор
    Как така го е качил в социалната мрежа като там е забранено за лица под 18Г.Уважавах Милен като водещ но престанете да лансирате децата на популярните личности че те са най по!!!Нашите да не са по глупави или некадърни разликата е че просто няма кой да ги отрази !!!
    Нашето дете си е най умно красиво и добро :)
  • 6 Едно

    12 0 Отговор
    голямо съкровище е ! Татко му сигурно е много горд с момчето си и Горе , седнал на някое облачен го наблюдава и пази !
  • 7 Една българка

    5 0 Отговор
    Бащичко!
  • 8 CFC

    5 0 Отговор
    Бог да го прости Милен, никога не съм го харесвал....беше много превзет, с високо самочувствие и нищо кой знае какво....съжалявам, осъждам преценката на никого, просто изказвам мнение...

    Коментиран от #9

  • 9 CFC

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "CFC":

    Не осъждам преценката....
  • 10 Поредното наркоманче

    1 3 Отговор
    Давай малкия, на 18 като вземеш книжка те дебнем на някой светофар
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ,, Лансирате,,?

    3 0 Отговор
    Има, по подходяща дума.... напъни си,, мозъка,,....!
  • 13 антрашпиц

    4 0 Отговор
    Ако можеше от някъде да ме чуе това дете,бих му казл да се маха от тая държава ВЕДНАГА! В тази държава е възможно дори и метеорит да го оцели.Тук нормалния човек е обречен на гибел.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 дааа

    2 0 Отговор
    Много е важно да има, кой/вуйчо владика/ да те бута напред.
  • 16 emilyplovdiv

    3 0 Отговор
    Светла му памет на големия чешит в добрия смисъл на думата Милен Цветков. Синът му е умно сладурче. Жива и здрава да е младата красива и прекрасната майка на Боян. Също живи здрави да са всички, които ни показват с видеа как протича живота на малкия сладуран. За убийците по пътищата като тези на Милен няма смисъл да казвам, че искам най-тежката присъда доживотен затвор.
  • 17 Анонимен

    1 0 Отговор
    Какво я умуват тази присъда вече повече от година? Не харесвам янките, но по отношение на правораздаването нямат грешка. Там отдавна нашмъркания щеше да е в затвора! Жалко за Милен!