Last news in Fakti

7 Февруари, 2013 15:49 3 329 4

Донорите на сперма в Германия „излизат на светло“

  • сперма-
  • донори-
  • германия

22-годищна германка, зачената от сперма от анонимен донор, спечели съдебната битка и получи възможността да разбере кой е биологичният й баща.

Това става ясно от решение на съд от Северна Рейн – Вестфалия. Преди това съд в Есен отхвърли молбата й да разбере кой е биологичният й баща.

Решението на съда дава възможност да се проследяват наследствените заболявания, коментират медици пред сп. „Шпигел“. Това ще даде възможност на лекарите за по-ефективно лечение на болестите.

Според неофициалните данни около 100 000 души в Германия са се появили на бял свят с помощта на сперма от анонимен донор. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 донор

    1 0 Отговор
    Аз единият го знам кой е :)
  • 2 Хасан

    0 1 Отговор
    Анонимните донори на сперма в Германия са 99 % турци .
    Вече ще знаят 22-годишните германки, защо са им толкова хубави децата .

    Коментиран от #3

  • 3 Адолф Хитлер

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Да и няма да се чудят защо миришат толкова лошо!
  • 4 СПЕЦНАЗ

    0 0 Отговор
    Не виждам какъв е проблема? Загорели мъже колкото щеш. Просто самотната жена си намира един, любят се, той си изпразва семето в нея и готово. Хем приятно за двамата,хем работата сигурна хем напълно безплатно.
    Ако има Пловдивчанки (или с възможност да дойдат до Пловдив) няма да е проблем да бъдат оплодени от мен. Напълно безплатно. Ако има кандидатки да пишат на [email protected] и ще доуточним подробностите.