Last news in Fakti

17 Юни, 2021 14:29 2 583 9

Дъщерята на Юън Макгрегър с нахапано от куче лице на червения килим (СНИМКА)

  • дъщеря-
  • юън макгрегър

25-годишната актриса разказа за инцидента в своята лична Инстаграм страница

Първородната дъщеря на Юън Макгрегър, превъплътил се в образа на Оби-Уан Кеноби в "Междузвездни войни", впечатли със смелостта си всички присъстващи на премиерата на филма "The Birthday Cake", състояла се наскоро в Лас Вегас. Клара привлече всеобщото внимание, появявайки се под светлините на прожекторите с рани по лицето си, причинени ѝ куче, ухапало я половин час преди старта на бляскавото събитие, провело се в музея "The Mob".

25-годишната актриса разказа за инцидента в своята лична Инстаграм страница, публикувайки снимка от болничното легло в спешното отделение, където ѝ се е наложило да отиде, малко преди да се отправи към мероприятието. Публикацията ѝ не само събра хиляди харесвания, но също така предизвика възхищението на голяма част от последователите ѝ в мрежата, адмириращи храбростта ѝ да пристъпи на червения килим, въпреки случилото се.

"Ти си безстрашна", написа в коментарите под поста ѝ щерката на Синди Крауфорд - Кая Гербер.

"Независимо от всичко, изглеждаш безупречно", включи се колежката ѝ Сиена Оберман, която също има роля в трилъра, заедно с Вал Килмър.

Синеоката хубавица показа, че нищо не е в състояние да я спре, дори това да означава, че трябва да застане пред множеството фотографски обективи във вид, който е далеч от безупречността, към която по традиция холивудските знаменитости постоянно се стремят. Така, въпреки нараняванията си, тя пристигна на първата прожекция на продукцията, в която участва редом до своя баща, с усмивка. Без да оставя неприятното премеждие да помрачи настроението ѝ през специалната вечер, Клара позира в бежов разкроен костюм на марката "Fendi", допълнен от черни сандали на висок ток и дамска чанта, подхождаща цветово на облеклото ѝ. Освен това тя дори не се бе опитала да прикрие раните си с грим, показвайки ги на събралото се множество, без каквато и да било следа от притеснение.

Клара е плод на любовта между Юън и съпругата му Ийв Мавраки, за която артиста бе женен в продължение на цели 25 години - от 1995 г. до 2020 г. Тя се ражда в годината, през която баща ѝ добива световна слава с участието си в "Трейнспотинг". Днес обаче двамата вече работят заедно и са продуценти на лентата "The Birthday Cake".

"Чувствам се като истинска късметлийка, че имам възможността да бъда и копродуцент, и актьор в този филм, който се отличава с толкова невероятен актьорски състав!" , написа тя към трейлъра, който сподели през май т.г.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ломбов

    6 3 Отговор
    Тоа Юан беше доста плоско парче /разбира се не го сравнявам с "родни" актьори/ нахан и напорист но плосък, скучен
  • 2 Реалист

    1 2 Отговор
    Това не е нахапване бе:) или някой в шамаросал или се оплескала с десерта от ягоди:)
  • 3 гост

    1 2 Отговор
    трябвало е да я нахапят повече белким стане по приемлива (красива няма как да кажа)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 А вулв@та и

    1 2 Отговор
    Как е
  • 6 содом и гомор

    1 1 Отговор
    И какво е правила въпросната хубавица с кученцето? Едни палави работички ли, дето сага са многомодерни на запади най-вече в САЩ?
  • 7 Аз видях една, ромка такава с киреч

    1 0 Отговор
    Но нз, дали от куче беше нахапана, чувстваше неудобство...!
  • 8 цербер

    0 0 Отговор
    имам възможността да бъда и копродуцентКА, и АКТРИСА в този филм
  • 9 хаберих

    0 0 Отговор
    Сигурно сама се е бутнала в муцуната на кучето да го целува и то я е ухапало. Иначе куче няма как да скочи толкова високо.