Last news in Fakti

13 Февруари, 2013 13:48 1 640 2

Изхвърлиха Lil Wayne от баскетболен мач

  • lil wayne-
  • певец-
  • изпълнител

Охраната накара рапърът да напусне залата на "Маями Хийт", след като изпълнителят викал за противниковия тим - "Лос Анжелис Лейкърс".

Малко по-късно Lil Wayne обяви в Twitter, че е бил принуден да напусне, тъй като подкрепял бурно своите любимци от "Лейкърс" от първия ред.

„Седя си аз на мача на "Маями", викам за "Лейкърс", защото те са моят отбор, и можете ли да повярвате, че заради това полицията ме накара да напусна?! Уау!," постна рапърът, след което напсува шампионите от "Хийт".

Фен, стоящ през няколко места от звездата, обаче обясни, че не се е случило точно така, а е имало и друга причина за изхвърлянето на Wayne.

„Някой от трибуните започна да подвиква на Lil Wayne, той се обърна назад, погледна го лошо и му направи жест, все едно го застрелва с пистолет."

„Lil Wayne след това се спречка с охраната. Беше изгонен именно заради този жест," добавя фенът.
Говорителката на „Хийт“ - Лори-Ан Диас, пък заяви, че изпълнителят сам си е решил да напусне залата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pacoran

    1 0 Отговор
    Е да дойде тука да се прай на тарикат поне 50 човека ше го насилат анално тоя паляк
  • 2 draivermen

    0 0 Отговор
    тоя ако го сложа на моито лозе една гарга няма да кацне от стрес заради вьншния му вид....ще пия вино.....ако го уволнят има поле за изява........