Last news in Fakti

11 Април, 2013 13:01 2 150 1

Роберто Кавали: Карл Лагерфелд изглежда смешно

  • роберто кавали-
  • дизайнер-
  • смешен

Известният моден дизайнер Роберто Кавали нападна с думи колегата си Карл Лагерфелд, определяйки чувството му за стил като "смешно".

"Това, че си творец, не оправдава такова облекло. Карл Лагерфелд изглежда смешно", сподели Кавали.

Всъщност Роберто и не е единственият човек, подигравал се на стила на Карл Лагерфелд. Майката на дизайнера му е казвала, че прилича на стара лесбийка с шапките, които носи, съобщи bTV.

Тогава той бил на осем години и много харесвал тиролски шапки. За инцидента си спомни с умиление самият Лагерфелд, който вече е на 79 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bobi_M

    0 0 Отговор
    Всеки си има вкусове! Както Кавали, така и Лагерфелд.

    Аз лично от скоро нося негова диоптрична рамка за очила - модел 2010, сатенено синьо и съм супер доволен. Качествено направена, удобна, стилна и най-вече здрава. Готина е и я усещам най-добре в/у лицето си /а пробвах толкова много други марки/. А и ми стои подоходящо. Така, че - да, всеки човек си има вижданията и предпочитанията за нещата от живота! Напатките са глупаво нещо. А това майка ти да те нарече "стара лесбийка" и то при условие, че си момче на 8 години - е много "стойностна" майка е имал човека. И затова сега е станал милионер!