2 Май, 2022 18:08 1 965 4

Поли Генова и Орлин Горанов ще са специални гости на концерта на Любо Киров в Лондон

  • любо киров-
  • лондон-
  • концерт-
  • специални гости-
  • орлин горанов-
  • поли генова

Lubo Kirov Live in London ще бъде първият концерт на изпълнителя с подобен мащаб, извън границите на страната

Поли Генова и Орлин Горанов ще бъдат специалните гости на големия концерт, който подготвя Любо Киров в Лондон на 22 май 2022 година. Една от най-големите звезди в българската музика ще зарадва публиката в легендарната британска зала Troxy, на чиято сцена са били световни звезди като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

Публиката ще чуе на живо дуета на Любо Киров с Поли Генова „Тръгни навреме“, който вече се превърна в хит. Феновете ще останат изненадани и от общите изпълнения на Любо Киров и Орлин Горанов.

Поли Генова и Орлин Горанов ще са специални гости на концерта на Любо Киров в Лондон

Lubo Kirov Live in London ще бъде първият концерт на изпълнителя с подобен мащаб, извън границите на страната. Събитието идва половин година след изключително успешния му концерт „Целуни ме“ в зала „Арена Армеец“, когато над 7000 души станаха част от неповторимото музикално шоу.

Поли Генова и Орлин Горанов ще са специални гости на концерта на Любо Киров в Лондон

Публиката в Лондон ще чуе познатите си любими песни на Любо Киров, както и съвсем новите парчета от албума „Целуни ме“, който излезе през април. Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за музика, за най-продаван албум и др. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор в последния сезон на „Гласът на България“.

Поли Генова и Орлин Горанов ще са специални гости на концерта на Любо Киров в Лондон

Британската зала Troxy отваря врати в Лондон през далечната 1933 година. През 60- те години на миналия век е затворена и се превръща в училище за обучение на Лондонския оперен център. През 2006 година Troxy става едно от легендарните за града пространства за събития на живо. Сградата се смята за жизненоважна част от историята на Източен Лондон. На сцената ѝ през 2016 година излиза Роби Уилямс в една от най-мащабните продукции за мястото.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Люси Дяковска

    2 0 Отговор
    Ужасяващо!
  • 2 Люси

    2 0 Отговор
    Кой го плаща?
  • 3 Телемана

    1 1 Отговор
    Информацията е вярна, но дали ще има 300 човека?
  • 4 ФАКТ

    1 1 Отговор
    Поли Генова освен визия,друго няма.Много слаба певица.