Last news in Fakti

7 Юни, 2022 18:28 6 974 4

Неловък момент от "Имаш поща" все още преследва Гала (ВИДЕО)

  • имаш поща-
  • гала-
  • неловка ситуация-
  • неловък момент-
  • излагации

Въпреки сантименталния си замисъл, предаването не оцеля дълго в родния ефир, но роди "бисери", които се помнят и до днес

Помните ли популярното преди години предаване у нас „Имаш поща“? Негова водеща бе емблемата на сутрешните ток шоута Гала, която събираше хора, които не са се виждали дълго време. Един от епизодите дори и към днешна дата от дистанцията на времето блести и е пълен с култови бисери и реакции, припомня Блиц.

Симпатична дама решава да покани момче, с което не са се виждали никога, но редовно си говорят по телефона. Двамата дори се обръщат един към друг със „злато“ и спокойно може да кажем че въртят бурна телефонна любов.

На шега три дни преди предаването младежът дори поканил ало изгората си да му гостува, но сам признава, че дори не е очаквал тя наистина да дойде и то така скоро.

Реакциите му, когато я вижда за първи път са неописуеми. Мислите си, че умира от радост и става въпрос за любов от пръв поглед, но безкрайно грешите, защото той по никакъв начин не скрива, че е разочарован. Младежът дори няма цедка на устата и изцепва:

„Ама ти си много дебела, каза ми че си по-слаба“.

Тази му реакция притеснява дори Гала, която опитва да замаже нещата в ефир и му казва, че едва ли и той е Казановата, който момичето е очаквало.

@siimbad " Имаш поща" 😂 част 1 #fyp #funnyvideos #laugh #part1 #like #tiktok #follow ♬ original sound - 💎 SIIMBAD 💎
@siimbad "Имаш поща" 🤫 част 2 #viral #fyp #siimbad #funny #funnyvideos #part2 #tiktok ♬ original sound - 💎 SIIMBAD 💎
@siimbad "Имаш поща" 🤦 част 3 #viral #fyp #funnyvideos #siimbad #tiktok #funny #part3 ♬ original sound - 💎 SIIMBAD 💎


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    6 1 Отговор
    1ва част, 2ра част, 3та част, вие откачени ли сте!?
  • 2 Без ТВ от 5 години вече

    17 1 Отговор
    А тази Гала до кога ще ни преследва ? Отърване от нея няма ...Ако не е тя -дъщеря и ...Тая клюкарка стаж за пенсия изкара пиейки кафе всеки делничен ден в най-работната част от трудовият ден клюкарствайки врели-некипели ...Няма отърване ...еееййй...
  • 3 Хубава

    10 0 Отговор
    Работа ама ,циг@нск@!
  • 4 Пишете

    4 0 Отговор
    глупости, само и само да споменавате за смотла та всеки ден. Много ли ви плащат? Явно...