Last news in Fakti

23 Юни, 2022 17:15 8 361 13

Не е за вярване какъв домашен любимец изведе на разходка софиянец СНИМКА

  • домашен любимец-
  • разходка-
  • софия

Мъж разходи заека си по улиците на София

Мъж разходи заека си по улиците на София. Кадри, запечатали необичайната гледка, се появиха във фейсбук групата „Забелязано в София”.

От снимката не става ясно къде точно се развива действието. Но се вижда, че стопанинът на четириногото е изключително отговорен и го е вързал на каишка.

„Кой каквото има това води на каишка. Добре че не е жената”, „Няма лошо”, са само част от коментарите, които започнаха да валят под публикацията.

„Има добри рецепти с ориз и гъби!”, шегува се още интернет потребител.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гласове от зайчарника в Банкя

    32 5 Отговор
    Блазе му, ония садист Бацо нас само в клетката ни държи!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    28 2 Отговор
    Голям праз. Какво толкова? Виждал съм и котка да разхождат на каишка.
  • 4 сила

    37 2 Отговор
    още през далечната 1983 един пич си разхождаше всяка вечер заека по Витошка.....за новодошлите столичани обаче това е събитие
  • 5 Реалист

    22 0 Отговор
    А Джордж Клуни си гледа прасенце. Сигурно го разхожда.
  • 6 И що не

    11 1 Отговор
    Никого няма да ухапе.
  • 7 Соваж бейби

    11 0 Отговор
    Не виждам нищо лошо ,има специални верижки за зайци които се продават.Човека живее в апартамент ,нашият е ангорски доста по симпатичен децата го разхождат в двора на къщата .Вързвам го да не избяга слагам още една много дълга връв и то иска сред природата на слънце не може само в клетката и из къщи .Виждала съм и котки на плажа туристи ,мисля и аз да аз пробвам.Имам си ново дете в къщи малка котка вече 3 месец някой я е хвърлил в двора беше още слепичко и мисля лятото да я взема с нас .Кой е казал че може само за кучета ?

    Коментиран от #8

  • 8 Ловец

    2 8 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    Аз имам две кучета и ги разхождам без каишка, като им свирна и кажа тука и идват.

    Коментиран от #9

  • 9 Соваж бейби

    4 5 Отговор

    До коментар #8 от "Ловец":

    Знам умни са но досадни и миризливи свекъра запелен от години по лов .И тези досади три кучета постоянно набикалят масата или направо идва ми бута ръката да им давам да яде.Малкия беше в проходилка когоато едното куче го събори ми идваше ......често имахме конфликти преди посещение да си прибира кучетата на друго място .Опасни са и за котките ,не ги обичам ,слушат само господаря си и много лаят

    Коментиран от #11

  • 10 СЛОНА

    3 3 Отговор
    ГЛЕДАМ САМО НЕЩО КОЕТО ХОБОТА ДА МИ СМУЧЕ , НО НЕ И ПРОТМОНЕТО!!!...
  • 11 Ловец

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    Имам и котка живее си с тях, като малки израснаха заедно.

    Коментиран от #12

  • 12 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ловец":

    Като малки ,после стават злобни и хитри -Braque allemand ужасни са ако ги знаеш
    бяха изяли 7 патици ,гледат ги за яйца малко неща купуват био и домашно .И как са скочили през стената свекървата не може да ги командва добре че не била сама.Сега са сами в друга част на двора спят в къщата децата на стареца .Зимата го охраняват на пода оня хърка на фотйла и като влезем се започва страхоен лай ,ревнуват го много и само неговата дума се чува.Що за хоби е това лов да седиш по цял ден скрит в къщичка и да чакаш не ви разбирам голяма скука и всичките дрехи и пушки ,че и картата е скъпа около 800 евра може и повече за година .И тези трофеи главите на животните ужас .
  • 13 То е ясно

    0 0 Отговор
    Пеерасть...