25 Юли, 2022 09:05 3 112 7

Джони Деп с червенокоса мистериозна непозната

  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • нова жена

Коя ли е тя?

Джони Деп с червенокоса мистериозна непозната - 1
Снимкa: БГНЕС

След раздялата на Джони Деп с Амбър Хърд, мнозина се чудят има ли любима жена до себе си актьорът. По време на делото срещу Амбър Хърд името му бе свързано и с това на неговата адвокатка, но по-късно стана ясно, че това не е така, пише tialoto.bg.

Изглежда все пак, че в живота на Джони Деп най-накрая влиза в релси след дългата съдебна битка с Амбър Хърд и обвинението за домашно насилие. След дълги съдебни спорове с Хърд, актьорът най-накрая успя да докаже юридическата си невинност. Освен това той се връща към снимките на филм и подготвя музикален албум за издаване.

В личния план на звездата изглежда също предстоят промени. Поне до това заключение стигнаха феновете на Джак Спароу, когато видяха снимки на своя идол с червенокоса мистериозна непозната на италианското летище, където летяха за джаз фестивала в Умбрия. Ексклузивни кадри бяха публикувани в Daily Mail.

По-късно обаче се оказа, че няма романтична връзка между Деп и мистериозната му спътница. Момичето, което придружава актьора, е просто учителка по френски.

Тя помага на Джони да се подготви за снимките на филма на Maiwenn Le Besco "The Favorite", където той ще играе ролята на френския крал Луи XV.

Филмът ще излезе по френските кина през 2023 г. Очаква се филмът да бъде излъчен в Netflix след 15 месеца.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Зара

    0 2 Отговор
    Maiwenn Le Besco. Меван льо Беско се чете на френски,с ударение на О. Филмът е "Фаворитът".

    Коментиран от #7

  • 3 бушприт

    4 0 Отговор
    Мацката до капитан Джак не е червенокоса,а тъмнокоса.
  • 4 Червенокоса?!

    4 0 Отговор
    Ъхъм...
  • 5 тоя

    2 0 Отговор
    жонито е червив с пари има още бая да к o в p и да смучат
  • 6 Любопитен

    0 0 Отговор
    С тая кога ще се съдят!
  • 7 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Зара":

    Маюен малко по продължително н ,льо беско .Трудно е да са напише трябва да ти го каже на глас някой.Не им се карай на хората нямат френска филология всички и не живеят тук .Ти също грешиш на англофрнески пишеш ако говориш така и в Франция със сигурност ще разбере трудно някой франсе,това е зверски труден език мънкат си по носа,много букви на писане на изговаряне съвсем друго.Често филмите тук имат едно заглавие тук, в България друго различно заглавие .