Last news in Fakti

27 Юли, 2022 10:45 1 752 2

Бритни обвини майка си: Ти ме малтретираше

  • бритни спиърс-
  • майка-
  • малтретиране

Певицата е разстроена от липсата на подкрепа и грижа от страна на близките си

Бритни Спиърс отприщи гнева си и отново се оплака от липсата на подкрепа и грижа от страна на близките си, особено майка си, пише life.dir.bg.

Последната разправия помежду им е заради SMS-и, които Бритни публикува и твърди че е писала до майка си от психиатричната клиника и че тя не ѝ е отговаряла. Майката, Лин, настоява за обратното - че също пази историята на разговорите и че не е така, както и я уверява, че я обича.

"Разказвала ли си на хората и как криеше кафето всяка сутрин от мен? Каза ли им, че всяка сутрин, когато се опитвах да намеря кафе, нямаше мои снимки в кухнята, а само на Мади и Джейми Лин?" - продължи тя, визирайки съответно племенницата и сестра си. "Всяка сутрин слагах моя снимка до вас, и всяка сутрин я прибирахте, преди да се събудя!", описва как е страдала тя.

40-годишната изпълнителка на "Toxic" продължава да твърди, че макар и да не можела да има ключовете от собствената си кола, 67-годишната ѝ майка използвала къщата ѝ на плажа и я принуждавала да участва в срещи на Анонимни алкохолици три пъти седмично. Бритни твърди, че мрази алкохола.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Янис meowachelo Макрис

    2 1 Отговор
    Тя да не е на 4, та да е разстроена от липсата на подкрепа и грижа от страна на близките си?