Last news in Fakti

9 Август, 2022 09:09 3 503 3

Аштън Къчър разкри, че страда от рядко заболяване

  • аштън къчър-
  • заболяване

"Преди две години имах тази странна, изключително рядка форма на васкулит, която ми съсипа зрението, изгубих слуха си, не можех да пазя равновесие", сподели актьорът

Аштън Къчър разкри, че страда от рядко заболяване - 1
Снимкa: Shutterstock

Аштън Къчър разкри, че автоимунно заболяване почти го е лишило от зрение, слух и способността му да ходи, съобщи ДПА.

В новия епизод на "Running Wild With Bear Grylls: The Challenge," до което се добрали от телевизионната програма „Аксес Холивуд“, Къчър споделя, че е развил рядко автоимунно заболяване, наречено васкулит, което може да причини възпаление на кръвоносните съдове.

"Преди две години имах тази странна, изключително рядка форма на васкулит, която ми съсипа зрението, изгубих слуха си, не можех да пазя равновесие", каза той. "Отне ми около година, за да го възстановя."

Къчър добави, че е "късметлия, че е жив", а Грилс се възхити на силата му. Къчър обясни как е възприел трудностите като възможност да издържи и да извлече най-доброто от лошата ситуация.

"В момента, в който започнете да гледате на препятствията като на неща, които са създадени за вас, за да ви дадат това, от което се нуждаете, тогава животът започва да става забавен, нали?", обясни Къчър.

"Започваш да сърфираш на върха на проблемите си, вместо да живееш под тях."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Студопор

    2 1 Отговор
    Наркотиците не прощават.
  • 2 Косче

    6 1 Отговор
    Така е като се ваксинирате. Сума ти селебрита- изведнъж с редки заболявания.
  • 3 Васкулитът

    1 0 Отговор
    Е възпаление на съдовете!