Last news in Fakti

10 Август, 2022 10:31 2 944 2

Синовете на Бритни не искали да я виждат

  • бритни спиърс-
  • синове-
  • деца-
  • кевин федърлайн

Според бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн децата на Бритни не искали да се виждат с нея заради голите ѝ публикации в мрежата

Синовете на Бритни не искали да я виждат - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившият съпруг на Бритни Спиърс, Кевин Федърлайн, от когото тя има 2 деца, скоро каза, че синовете ѝ не искат да я виждат. Двамата имат двама синове - Шон на 16 г. и Джейдън на 15 г., пише teenproblem.net.

Кевин даде интервю за "ITV" и от "Daily Mail" писаха, че той е казал, че момчетата са решили, че засега не искат да се виждат с майка си.

Една от причините е, че тя споделя голи снимки на себе си в Instagram.

"Момчетата решиха, че няма да я виждат сега. От няколко месеца не са я виждали. Те взеха решението да не ходят на сватбата ѝ", обяснил Федърлайн. Бритни се омъжи за партньора си Сам Асгари през юни. Сега певицата коментира чрез пост в Instagram казаното от бившия ѝ съпруг.

"Натъжава ме да чуя, че бившият ми съпруг е решил да дискутира връзката между мен и децата ми. Както всички знаем, да отглеждаш тийнейджъри момчета никога не е лесно за никого... Притеснява ме фактът, че причината е моят Instagram... Беше МНОГО преди Instagram... Дадох им всичко... Само една дума: Нараняващо... Ще го кажа... Майка ми ми каза: "Трябва да ги дадеш на баща им"... Споделям това, защото мога", написа изпълнителката.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БаскетбУДАлист

    18 0 Отговор
    Кое дете иска майка му да се разголва в интернет пространството!?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.