Last news in Fakti

10 Август, 2022 19:29 10 673 7

5 най-харесвани от жените мъже според зодията

  • мъже-
  • жени-
  • зодия-
  • любимци-
  • най-харесвани

Кои са тези красиви, здрави, смели, силни и харизматични мъже?

5 най-харесвани от жените мъже според зодията - 1
Снимкa: Shutterstock

Харизматичен, смел, вълнуващ фентъзи, брутален и привлекателен. Астролозите казват, че сред всички представители на Зодиака има мъже, които ще зарадват всяко момиче без никакви усилия, пише flagman.bg. Кои са тези красиви, здрави, смели, силни и харизматични мъже, научете сега:

Овен

Овните имат вродена дарба да привличат женско внимание. Те са находчиви, чаровни, самоуверени. Почти всички хора, родени под това съзвездие, могат да се похвалят с добро чувство за хумор, а такова всяко момиче обича. Красивата муза ще е готова да слуша мъжа Овен с отворена уста, при това да го прави с часове.

Близнаци

Близнаците са най-общителният знак на Зодиака. Този мъж знае точно как да започне разговор и как да привлече момичето, което харесва. Представителят на тази зодия също е приятелски настроен с чувство за хумор и може да прекъсне пътуване по всяко време. Момичетата се чувстват вдъхновени и безгрижни до такива момчета.

Везни

Тези мъже са сдържани, но галантни, дружелюбни и внимателни. Те знаят как да се грижат за една жена, как да я изненадат, могат да подкрепят всеки разговор. Мъжете Везни излъчват спокойствие и увереност.

Скорпион

Мистериозният Скорпион има магнетизъм, който привлича момичетата към него. Те имат мощна енергия, която толкова харесва нежния пол. Освен това такъв мъж чувства хората добре и може да предвиди действията или мислите на своя избраник. Как да не се влюбиш в такъв човек?

Риби

Всяка млада дама ще иска да бъде до чувствителен, чаровен и внимателен мъж като зодия Риби. Жените от първата минута се потапят в тяхната любезност, нежност и грижа. Такива момчета сякаш „увиват момичето в одеяло“, а тя, избраницата им, от своя страна се радва на комфорт и спокойствие.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да не си и мъж

    7 5 Отговор
    Днес само психически тормоз от жените ,и мъже с промито съзнание бели якички тоест нищо повече ,искам в другия ми живот да се родя ЖЕНА 👸дал ми бог това щастие АМИН
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Трътлю

    2 5 Отговор
    Тва майна през снимката му надуших Аджасана миризмата
  • 4 Това обяснява

    3 0 Отговор
    Всичко
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Нища

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Курсант":

    Закъснях вече...!
  • 7 Те така

    0 0 Отговор
    Риби да, другите за нищо не стават.