Last news in Fakti

11 Август, 2022 08:42 1 406 7

Джони Деп се завръща като рекламно лице на Dior

  • джони деп-
  • рекламно лице-
  • диор-
  • dior

Рекламата с Джони Деп за аромата изчезна от телевизионния екран след обвиненията на бившата му съпруга Хърд

Джони Деп се завръща като рекламно лице на Dior - 1
Снимкa: БГНЕС

Джони Деп отново ще бъде лице на парфюма "Sauvage" на модната къща Dior, предаде ДПА.

Актьорът (59 г.) продължава да жъне успехи, след като спечели делото за клевета срещу бившата си съпруга Амбър Хърд през юни. Възходът му в известна степен се дължи и на многогодишния договор, който наскоро подписа с модната къща, съобщава сайтът TMZ.

Седемцифрената сделка ще направи носителя на награда "Оскар", парафирал за първи път контракт с Dior през 2015 г., отново лице на мъжкия аромат "Sauvage".

В съвместна публикация в Инстаграм с Деп модната къща сподели черно-бели снимки на актьора, направени от фотографа Грег Уилямс. Те са заснети наскоро, преди Джони Деп да участва в концерт в Париж с Джеф Бек. Кадрите ще бъдат използвани в новата кампания на Dior, разказват запознати пред сайта TMZ.

Рекламата с Джони Деп за аромата изчезна от телевизионния екран след обвиненията на бившата му съпруга Хърд, но след това се върна още преди обявяването на съдебната победа на актьора.

Бурната връзка на бившата холивудска двойка зае централно място по-рано тази година в шумен процес за клевета, по време на който излязоха неприятни подробности. Деп поиска обезщетение от 50 милиона щатски долара, а 36-годишната звезда от "Аквамен" настоя за 100 милиона щатски долара в насрещен иск. В основата на делото бе статията на Амбър Хърд във в. "Вашингтон пост" от 2018 г., в която тя се представя за "публична личност, жертва на домашно насилие", въпреки че никога не посочила поименно Деп.

Съд във Вирджиния през юни обаче определи актьорът да получи обезщетение от над 10 милиона щатски долара. На Хърд пък бяха присъдени 2 милиона щатски долара, припомня БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Велик

    6 2 Отговор
    актьор, че е и музикант, и рисува - много таланти. Че Амбър е луда, се вижда по погледа й, но и на него не му е чиста работата - алкохол, наркотици. Има нещо гнило в цялата драма.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ха ха

    1 4 Отговор
    Джони Деп винаги има мърляв вид като некъпан от дни.Явно поливането с този парфюм на Диор е реклама за прикриването на лоши телесни миризми каквато е била всъщност практиката във френския кралския двор през средновековието заместваща къпането.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Идън

    0 0 Отговор
    Джони рекламира тъмносининя флаконл Тоалетната вода има различен състав от парфюмната- т. е. съдържа ветивер - кедър и пачули. Парфюмната вода е сладникава- има ванилия- амброксан- и е ориенталска.
  • 7 Тъкмо ще престане да реве, че

    1 3 Отговор
    не му дават работа.