Last news in Fakti

4 Юли, 2013 16:06 12 463 6

Никол Станкулова и оперен певец ще играят плажен тенис в Слънчев бряг

  • никол станкулова-
  • турнир-
  • плажен тенис-
  • слънчев бряг

Красивата синоптичка Никол Станкулова ще играе в международния турнир по плажен тенис на южния плаж в Слънчев бряг. Тя ще играе в двойка с най-добрия ни състезател Росен Ненчев, който е и известен оперен певец в Италия. Турнирът ще се проведе в два поредни дни - 6 и 7 юли, на плаж „Какао бийч”.

Състезанието се организира за втора поредна година. В него ще участват 32 двойки в дисциплините двойки мъже, двойки жени и смесени двойки. Чуждестранните участници са от Италия и Гърция.

При мъжете ще участват миналогодишните победители Марио Илиев и Георги Тодоров, които ще защитават титлата си в оспорвана битка с останалите най-добри двойки по плажен тенис.

При дамите също се очаква сериозна конкуренция за призовите места. Първата ни ракета по плажен тенис Катерина Генова ще излезе на корта с партньорката си Полина Тодорова.

Състезанието ще се проведе на плажа пред клуб "Брилянтин". В събота ще се играе от 10.00 до 17.00 часа, а в неделя от 10.00 до 15.00 часа. Турнирът е с награден фонд и се провежда със съдействието на Международната тенис федерация ITF и Българската федерация по тенис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 1 Отговор
  • 2 Спас Маратилов

    1 0 Отговор
    Ако иска да играе тенис и на кучето у ауспуха. Какво ни занимават само с глупости?!?
  • 3

    1 1 Отговор
    Ще играе тенис да, на Сленчев бряг с моите топки...
  • 4 стефан гайдаров

    1 1 Отговор
    e mojeli cqla statiq za tova 4e igrala tenis a ne moje li da nahrane nqkoe sira4e
  • 5 georgi genchev

    1 0 Отговор
    Kak pyk go pretseniha,taia obyrnata kofa,s defirintsial,po goliam ot na myg,che e krasiva..........i chak pyk igrala tenis.Ako shte i federbal da igrae,g.zyt si ne moge da go svali,shtoto takava i e strukturata.....
  • 6 Tatyana Ivanova

    0 1 Отговор
    Що за хора сте Вие? Навсякъде и по всеки повод "плюете" "виновника" за новината, била тя с български ,или чуждестранен адрес.. То не бяха ругатни към негрите, дебелашки шеги към красавиците от модните(и не само) списания, кум известните хора въобще........Брей няма угодия, няма харесване братче .... нали е по-лесно само да плюете.... Това са хора ,които нямат работа... Човек една новина не може да прочете без да сте я"коментирали" стабилно.. Като имате толкова много енергия и време за хабене...... по-добре я използвайте за нещо рационално... спорт, разходка, свършете някаква работа...