16 Септември, 2022 14:58 3 045 3

Жизел Бюндхен и Том Брейди не живеят заедно

  • жизел бюндхен-
  • том брейди-
  • двойка-
  • брак-
  • раздяла

Двойката се опитва да разреши брачните си проблеми

Жизел Бюндхен и Том Брейди не живеят заедно - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Звездната двойка Жизел Бюндхен и Том Брейди, които са женени от 2009 г., преминават през труден период, съобщава CNN.

Брейди, седемкратен шампион на "Super Bowl" като куотърбек, който в момента играе за "Tampa Bay Buccaneers", и съпругата му, разрешават "брачни проблеми", според източник, близък до двойката. В момента двамата "живеят отделно", каза друг близък до Бюндхен източник пред CNN, пише life.dir.bg.

45-годишният Брейди се оттегли от Националната футболна лига през февруари, но после си промени решението. Той си взе 11-дневен отпуск от тренировъчния лагер през август, за да се "справя с лични казуси", казва старши треньора му Тод Боулс.

В интервю за списание "Elle", публикувано тази седмица, 42-годишната Бюндхен каза, че има "притеснения" относно завръщането на съпруга си на терена, след като първоначално се оттегли миналата зима.

"Това е спорт с много насилие, имаме деца и бих искала той да присъства повече в ежедневието ни", каза Бюндхен пред изданието. "Определено съм водила тези разговори с него пак и пак. Но в крайна сметка чувствам, че всеки трябва да вземе решение, което е добре за него. Той също трябва да следва това, което, го радва".

В неговия "Let's Go!" подкаст с ко-водещ Джим Грей във вторник, Брейди отбеляза въздействието на десетилетията си игра по отношение на неговите приоритети.

"Не съм имал Коледа от 23 години и не съм имал Ден на благодарността от 23 години, не съм празнувал рождени дни с хора, на които държа, които са родени от август до края на януари. И не мога да бъда на погребения и не мога да бъда на сватби", каза Брейди на Грей. "Мисля, че идва момент в живота ви, когато казвате: "Знаете ли какво? Наситих се и е време да продължа, да се преместя на друго място в живота си".

Въпреки че е невероятно фокусиран върху футболната си кариера, Том Брейди иска да бъде добър съпруг и баща, казва източник пред "People".

Жизел и Том са родители на Бенджамин, на 12, Вивиан, на 9, и Джак, на 15, от предишна връзка на Брейди.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И тоя брак отече в канала...

    5 0 Отговор
    Жизел преди няколко дни за списание ELLE: "„Аз изпълних моята роля да бъда подкрепа за Том. Преместих се в Бостън и се съсредоточих върху създаването на любяща среда, в която децата ми да растат и да бъда там, подкрепяйки него и неговите мечти. Да виждам как децата ми успяват и да се превръщат в красивите малки човечета, каквито са, да го виждам да успява и да се реализира в кариерата си – това ме прави щастлива.
    В този момент от живота си чувствам, че съм свършила добра работа по въпроса. Сега е време да направя място за своите мечти и цели. Имам огромен списък с неща, които трябва да направя, които искам да направя. На 42 години се чувствам по-свързана с целите си.“

    Коментиран от #2

  • 2 певачката БезДара

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "И тоя брак отече в канала...":

    Така става когато една футболна топка ти е по-важна от жената и децата до теб.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.