Last news in Fakti

17 Септември, 2022 13:40 7 409 8

Наталия Симеонова се обясни в любов на Стенли

  • наталия симеонова-
  • стенли

Връзката на Наталия и българския Стинг започнала на шега и продължила 3 години и половина

Наталия Симеонова се обясни в любов на Стенли - 1
Снимкa: БГНЕС

Бившата на певеца Стенли Наталия Симеонова не само му прости, но и му се обясни в любов. Hotnews.bg припомня, че двамата изживяват бурна любов преди близо 30 години. Запознали се през 1990 г., когато тя била студентка по журналистика и още не била популярна. Той пък вече бил звезда от група „Тангра”.

"Той ме ухажваше много дълго. По това време аз бях обсебена от подготовката за изпитите по журналистика и хич не ми беше до любовни емоции. Тогава той каза, че в деня на последния ми изпит, в еди-колко си часа сутринта ще застане на аерогарата във Варна и ще ме чака докато дойда, за да отидем на море заедно. Казах си: „Какво пък, защо да не направя този експеримент?” Взех самолета за Варна с абсолютното убеждение, че след като той е ловец, ще се забавлявам няколко дни и ще си тръгна. И така, връзката ни продължи три години и половина, през които всички негови познати се изумяваха какво се случва с него. На финала пък той каза: „Какво направи с мен, промени ми възгледите на 180 градуса и ме остави да се мъча?”.

Връзката на Наталия и българския Стинг започнала на шега и продължила 3 години и половина - до мига, в който бившата водеща не срещнала Денис Ризов. Стенли твърди, че те му кръшкала с бизнесмена, докато Симеонова твърди, че той първи изневерил с певица. Двамата дълги години са смразени, но днес отново се обичат, макар и от разстояние. Hotnews.bg припомня, че от две години Наталия живее в Америка при Ризов, с който така и няма развод.

"Браво, Стенли! Благодаря ти! На 13 октомври, щях да отида в Зала 1, на НДК, ако бях в България! Не заради моите текстове, които с огромно удоволствие продължавам да пиша за Стенли, когато той ме помоли да опитам. А заради огромния му талант. Стенли! Истински артист! Изпълнен със съмнения и неудовлетворение. Трескав. Търсещ. Скромен. Срамежлив. Плах. И точно затова - понякога агресивен. И много адекватен. И много талантлив. Категоричен! Винаги! Никой няма право да му казва, в коя посока да поеме. Защото той, прекрасно знае накъде води пътя. Пътят към храма", написа феята на любовта в социалните мрежи.

"Пътят към храма" е една от най-известните песни на двамата бивши влюбени, а Стенли ще има концерт на 13 октомври в НДК. Вчера той изненада с премиерата на трети сингъл от предстоящия си албум „Електро“. Новото парче носи заглавието „Любовен експрес“ и тематично следва стилистиката на предходните „Невинно сърце“ и „Електро“. Музиката на „Любовен Експрес“ пише Стенли, текстът е на сегашната му жена Людмила Сланева, а аранжиментът на Светлин Къслев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а бе ората

    11 2 Отговор
    са казали че стара либов ръжда не фаща,и двамата са готини
  • 2 хамериканец

    4 0 Отговор
    тая такава станала,че да се каже само с думата "обясни" е малко

    таа грухти бе!
  • 3 въпросче

    6 0 Отговор
    Стенли чака ли пръстен и предложение за брак?
  • 4 док

    7 0 Отговор
    Наталията е по-рошава и от Борис Джонсън.
  • 5 пубертет

    3 1 Отговор
    На кой се е обяснила в любов? На нивелир ли,на макетен нож ли,на генератор на ток ли че,има такава популярна марка инструменти???!!! Сигурно е нивелир!!!🤣🤣🤣по вероятно,99% съм сигурен че е кантар!!!🤣🤣🤣
  • 6 Жиката

    8 0 Отговор
    Къв Стенли , нали беше омъжена за Денис Ризов.
    Не малко пари му смъкна , но и той не беше ни орал ни копал за тях.
  • 7 дедо Минчу

    13 0 Отговор
    Е каква е тая снимка отпреди 25 години, бе. То и аз тогава бях направо убавец.
  • 8 Ели

    0 1 Отговор
    Важното е, че имат добри отношения като хора и правят уникално добри песни! Браво!