18 Септември, 2022 13:38 7 489 5

Рачков издаде Ненчо Балабанов за сватбата

  • димитър рачков-
  • ненчо балабанов-
  • сватба

По време на пилотния епизод на новото си шоу, в което му гостува Ненчо, той се изпусна кога колегата му ще мине под венчило

През лятото се заговори, че актьорът и добър имитатор Ненчо Балабанов готви сватба с приятелката си Катрин Русева. От него така и не чухме дали слуховете са истината, но пък колегата му Димитър Рачков се изпусна и дори издаде кога ще се случи събитието, съобщава БЛИЦ.

Култовият водещ на "С Рачков всичко е възможно" не може да си държи езика зад зъбите и изглежда не може да пази тайни.

По време на пилотния епизод на новото си шоу, в което му гостува Ненчо, той издаде кога колегата му ще мине под венчило.

Катрин вече вдигна моминско парти с най-добрите си приятелки. Дори красавицата сподели снимки с последователите си в Инстаграм. Това е втори брак за Ненчо, който има един с музикалния педагог Ралица.

От връзката им комикът има син. В "Черешката на тортата" бъдещите младоженци готвиха заедно и тогава Мария Игнатова също загатна за сватбата им. „Вечерята отлага ли сватбата?“ попита тв водеща, а Ненчо разказа за годежа в Гърция.

"Не съм се чувствал романтик, но направих нещо много романтично“ , призна актьорът и сподели, че преди предложението за брак за първи път от години изпитал сценична треска.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нашийник

    12 0 Отговор
    Ех, Мите, пак се изпусна... Проветрявай, бе!
  • 2 цербер

    7 0 Отговор
    Това е втори брак за Ненчо, който има един с музикалната педагожка Ралица.
  • 3 ХВАНИ ЕДИНИЯ....УДРИ ДРУГИЯ

    9 2 Отговор
    Лигльовци.......
  • 4 Дамаджони Уокър

    5 2 Отговор
    За такива народа казва:На дърт г..... зелен бъз.
  • 5 и тая като симона радева с надути джуки

    4 0 Отговор
    ...............................................................................