Last news in Fakti

18 Септември, 2022 17:20 3 678 2

Звезда от "Скъпи наследници" вдига сватба догодина

  • софия бобчева-
  • скъпи наследници-
  • сватба-
  • бременна

София Бобчева забременя през зимата и ще ражда идния месец

Coфия Бобчева прекарва септември в размисли как да кръсти дъщеря си. Звездата от ,,Скъпи наследници” и „Мен не ме мислете" забременя през зимата и ще ражда идния месец. Терминът ѝ е на 27 октомври.

„Таткото е оставил на мен да избера името на детето ни и сега умувам ли, умувам. Обещали сме си да сключим брак догодина, но нека станем първо родители, а след това ще уточним и дата за сватбата", сподели за „Уикенд” младата актриса.

И допълни, че от началото на бременността си е качила 13 кила. До шестия месец била много активна, но след това се поукротила и започнала да прекарва времето си предимно вкъщи.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    1 0 Отговор
    Бобчетата й напъпили ли са?
  • 2 шуримури

    1 0 Отговор
    сега умувам ли, умувам.УМУВАЛА.....ЗНАЧИТ ИМАЛА И УМ.