Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 00:30 33 456 40

Защо ви е нужен пенис-пръстен?

  • пенис-пръстен-
  • пенис ринг-
  • секс-
  • оргазъм

Пръстенът е секс играчка, която насърчава сексуалното разнообразие и спомага за постигането на по-твърда ерекция

Защо ви е нужен пенис-пръстен? - 1
Снимкa: Shutterstock

Малки играчки с голям ефект

Пенис ринговете са малки, но мощни! Пръстенът е секс играчка, която насърчава сексуалното разнообразие и спомага за постигането на по-твърда ерекция, за по-дълготрайно забавление. Някои пръстени са предназначени да задоволят и двамата партньора – в зависимост от това как се носят, те могат да стимулират приемащия партньор, пише sexwell.bg. Ако това ви звучи любопитно, сега е вашата възможност да научите всичко за този тип аксесоар: какво представлява пръстенът за пенис, как работи, на какво трябва да обърнете внимание, когато го използвате, какви видове пръстени има и как да намерите правилния за вас.

Какво е пенис ринг?

Както подсказва името, това е играчка с формата на халка, която се поставя върху пениса по време на секс или мастурбация. Може да се носи зад главичката, в края на ствола пред тестисите или дори зад тестисите. Пръстенът приляга плътно около члена, което води до леко ограничаване на кръвния поток в него. Ефектът? По-дълготрайна, по-силна ерекция и интензивен оргазъм!

Какво точно прави пенис рингът?

Сексуалната възбуда – причинена например от докосване, чувствен аромат или палав поглед – кара мозъка да изпраща сигнали, които задействат биохимични процеси в тялото. В резултат еректилната тъкан в члена набъбва и артериите се разширяват, позволявайки навлизането на повече кръв. Притокът на кръв създава налягане, което кара пениса да се изправи и да образува ерекция. В същото време подутата еректилна тъкан притиска вените в члена. И тук идва ролята на пенис ринга: допълнителният натиск, който пръстенът упражнява върху вените, ограничава притока на кръв и осигурява още повече издръжливост на ерекцията.

Как това прави секса по-добър?

Човекът, който носи пръстена, се възползва не само от по-дълготрайно удоволствие, но и от засилено усещане в една от най-чувствителните зони на тялото. Партньорът му също изпитва наслада от по-твърдата ерекция. И още: в зависимост от дизайна на пръстена, играчката може да стимулира други горещи точки и у двамата партньори, което води до неописуемо интензивни оргазми!

Как се използва пенис ринг?

Най-важното нещо, което трябва да имате предвид, когато използвате пръстен, е колко дълго трябва да го носите. Мярката е ключова в много неща и тук също. Пръстенът не трябва да се носи повече от 20 минути. Ограничаването на притока на кръв в краткосрочен план създава ефекта "уау", но дълготрайното ограничение може да доведе до недостатъчно кръвоснабдяване на околната тъкан, което в крайни случаи може да увреди трайно пениса. Никой не иска това! Наслаждавайте се на ефекта, но не бъдете безразсъдни.

Още нещо: плътното и здраво прилепване е важно и нужно, но ако пръстенът притиска неприятно или причинява болка, свалете го възможно най-скоро, за да предотвратите натъртване на еректилната тъкан.

Сложете си пръстена и хайде да играем!

Правилното поставяне на пенис ринг е лесно, ако предварително знаете няколко неща. По принцип основното правило е да поставите пръстена, когато членът е отпуснат или полуеректирал. По този начин е по-лесно да поставите играчката в удобна позиция. Първо издърпайте ринга върху главичката. Може да го оставите там или да го преместите в основата на члена. Можете да го поставите и зад тестисите, в зависимост от предпочитанията и модела на пръстена.

Трябва да знаете разликата между различните видове пръстени, преди да си поставите такъв. Например, има пръстени, изработени от гъвкави материали (като силикон) и такива от твърди (пластмаса, метал). Твърдите са най-добри за опитни потребители, тъй като могат да имат особено силен ефект, изискват да намерите подходящия момент за поставяне и да контролирате собствената си ерекция. Това невинаги е лесно в разгара на момента. Гъвкавите пръстени за пенис могат да се поставят, когато членът е полуеректирал.

Лубрикантът също е важен! За лесно поставяне и отстраняване на пръстена, добавете лубрикант на водна основа и разнесете върху ствола на пениса и вътре в пръстена.

А след забавлението? Същата концепция: след като пенисът е полу- или изцяло отпуснат, свалете пръстена, почистете го и го поставете обратно на мястото му за съхранение до следващия път.

Може ли пенис рингът да се ползва с кондоми?

Да! Първо слагате презерватива и след това пръстена. Трябва да внимавате да не повредите презерватива. Твърдите метални пръстени или тези с издатини трябва да се използват още по-внимателно. И в двата случая: не използвайте с най-тънките презервативи, тъй като те могат да се скъсат по-лесно. Допълнително предимство от носенето и на двете: пръстенът на пениса държи презерватива здраво, за да не се изхлузи.

Проблеми с ерекцията? Пенис рингът може да помогне.

Проблемите с ерекцията са много по-нормални и често срещани, отколкото си мислите. Проучванията показват, че мъжете от всички възрасти са засегнати. Независимо от причината, може да бъде полезно да опитате пръстен за пенис.

Ето какво казва по темата уролог-сексологът и автор на книги д-р Аксел-Юрг Потемпа:

„Пенис ринговете могат да се използват не само като секс играчка, но също така и при еректилна дисфункция. Причините за ЕД могат да бъдат както психологически, така и физически. С възрастта кръвопотокът в еректилната тъкан може да намалее. С пенис ринг можете да си помогнете, тъй като той задържа кръвта в члена."

Колкото и добра работа да вършат обаче, пръстените за член не са лекари. Препоръчваме ви да посетите Вашия лекар, ако имате дълготрайни еректилни проблеми.

Намерете правилният пенис ринг за вас

Ето няколко съвета как да намерите правилният пенис пръстен за вас, както и преглед на най-популярните модели:

Всичко за материалите

Вече знаете, че има гъвкави и твърди пенис рингове. Гъвкавите материали включват силикон, латекс и гума. Подходящи са както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Те са добър начален избор поради техния адаптивен размер и защото могат по-лесно да бъдат отрязани при спешност (всичко се случва!). Освен това са изключително удобни за носене, защото се адаптират към температурата на тялото особено бързо. Но бъдете внимателни, когато пазарувате: преди да купите, уверете се, че материалът е висококачествен и не съдържа никакви вредни вещества, като фталати.

Твърдите модели са по-подходящи за опитните потребители и са изработени от стъкло, пластмаса, дърво или метал. Изискват повече практика за поставяне и сваляне, и определено трябва да се купуват в правилния размер, защото след като бъдат поставени, не се махат много лесно. Изключение правят металните халки, които се предлагат със закопчалка. При твърдите пръстени трябва да обърнете специално внимание и на изработката. Ъгли, ръбове и други неравности могат лесно да доведат до неприятни усещания и да оставят следи от натиск.

Размерът има значение

Най-важното при закупуване на вашия пръстен за пенис е размерът, защото всеки член е уникален. Ако пръстенът приляга твърде плътно, пенисът може да посинее, а в най-лошия случай дори да на стъпи трайно увреждане. Ако почувствате дискомфорт, свалете пръстена!

Ако рингът е твърде широк, той не може да ограничи притока на кръв и няма да има ефект. Въпреки това, ако се съмнявате, по-добре да изберете по-голям, а не по-малък пръстен, за да не поемате ненужни рискове.

При намиране на точния размер, разтегливите материали са с предимство, тъй като до известна степен са адаптивни към размера на члена.

Как да изчислите правилния размер?

Това е доста лесно. Трябва да знаете обиколката на члена си и числото Пи. Важно е да измервате пениса в еректирало състояние. Първо измерете обиколката на мястото, където искате да носите пръстена – под главичката, в средата на тялото или в основата на члена – и разделете тази стойност на 3,14 (числото Пи). По този начин ще получите диаметъра на тази част от члена си. След това остава само да изберете подходящ пръстен! Вътрешния диаметър на пръстена трябва да съответства на стойността, която сте изчислили.

Какви видове пенис рингове има?

Ако обичате класически и изчистени аксесоари, то конвенционален пръстен за пенис без много екстри вероятно е точно за вас. Вече знаете за различните материали, които се предлагат, както и за техните предимства и недостатъци. Има и напълно гладки или текстурирани пръстени – например такива с издатини и релефи, които предлагат допълнителна стимулация.

Вибриращи пръстени – те са особено популярни сред двойките. Вибрациите стимулират не само мъжа, но и горещите точки на другия човек. Това означава невероятни оргазми и за двамата! Вибриращите пръстени обикновено се изработват от еластични материали, които предават добре вибрациите.

NŌS е вибриращ пръстен за пенис от особено висок клас. Позволява на двойките да достигнат кулминация едновременно - той е истински синхронизатор на оргазми! Две гъвкави рогца с мощни двигатели глезят клитора или скротума със силни вибрации, докато двете повдигнати точки вътре в пръстена нежно упражняват натиск върху главните вени на пениса за особено силна, дълготрайна ерекция. С това ще бъдете по-близо един до друг от всякога!

Регулируеми пръстени - има и такива модели, които са с регулируем размер. Подходящи са за начинаещи в игрите с пръстени за пенис. Малко по-трудни са за почистване.

Пръстени с анална тапа – феновете на аналната стимулация ще се зарадват! Тази комбинация ще накара сърцата ви да бият по-бързо. Комбинацията от пенис ринг и анална тапа осигурява стабилна ерекция, както и допълнителна стимулация на перинеума и простатата.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Парапетков

    32 6 Отговор
    По -добре е само тапа ......без ринг. И по -дебела за предпочитане.

    Коментиран от #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хахо

    38 3 Отговор
    Авторката на статия е доста запозната с темата. Очевидно е правила сериозно проучване., Готова е за "Пулицър"
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 11 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ВИ заполезно информационата СТАТИЯ госпожа МАРИНОВА

    Коментиран от #19, #23, #24, #28

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 10 Отговор
    ДА БЪДЕМЕ ДОБРИ ХОРА и ЧОВЕЦИ

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ДОЛОРЕС ИБАРУРИ

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Всяка комсомолски е ДЛЪЖНА да овладее БОЙНАТА техника
    .
  • 29 Тенис ринг

    11 2 Отговор
    Това да не са аксесоарите, които сестрите Уилямс използват?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Пожарогасител

    21 1 Отговор
    Е това с аналната тапа вече ме спечели. От къде да си купя една?
  • 32 Чичолинчо

    6 1 Отговор
    Коя ли ще бъде българската Мелони ?
  • 33 мухата ЦЕЦЕ

    7 4 Отговор
    Дали и ББ ползва такива неща ? Или той си има чекмеджета , които му вършат същата работа !? Само догадки !

    Коментиран от #38

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Абсолютни простотии

    14 2 Отговор
    и това е нещо съвсем излишно.Ако мъжът не може да задоволи една жена с нормален секс,с нищо не можеш я задоволи!Това е за хора с комплекси за малоценност!
  • 37 маняк

    6 1 Отговор
    Момата на снимката, както се е пакетирала - не ми трябват никакви пръстени и уплътнения...!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Защо ви е нужен пенис-пръстен?

    6 2 Отговор
    За да го подам на журналистите от ФАКТИ И да го огранича за да не го глътнат целия
  • 40 4723

    3 3 Отговор
    Вени праска Джааам г Ъза с такъв пръстен