Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 08:19 6 587 4

Аксения с изненадваща емоционална изповед във "Фермата"

  • аксения-
  • фермата-
  • изповед

Домакинята се обясни в любов на мъжа си, от когото има две деца

Емоционална изповед направи красавицата на "Фермата", атлетичната Аксения, малко преди финала на предаването. Домакинята се обясни в любов на мъжа си, от когото има две деца.

Двамата се запознали, когато тя била студентка първи курс. През лятото отишла в Поморие, за да работи като сервитьорка, срещнала бъдещия си мъж в черноморския град и между двамата избухнали чувства, които не затихват и днес.

"Емо е най-близкият ми човек. Той е мой приятел, съпруг, баща на децата ми и моят дразнител в живота. Във външния свят хем си омръзваме, хем не спираме да се търсим. С него постоянно сме в някакви пререкания, но едновременно с това силно се обичаме.

С участието ми във "Фермата" исках да покажа на Емо, че мога да оцелея сама и да съм силна, а не мрънкаща и постоянно нуждаеща се от силно мъжко присъствие и подкрепа. След толкова дълга раздяла обаче, искам повече от всичко да го видя, сега имам най-силна нужда от него", призна Аксения.

Според домакинята от Поморие, мъжът ѝ би бил перфектният кандидат за "Фермата" и би спечелил риалитито, ако участваше в него, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 глоги

    3 3 Отговор
    Аксения Е с изненадваща емоционална изповед във "Фермата".
  • 4 тудоресте

    11 4 Отговор
    кокоши мозък